https://pixabay.com/photos/hands-particles-galaxy-stars-3752899/

Nikolai Tesla on rohkem tuntud leiutajana ning teadlasena, kuid ta on olnud ka hea universumi saladuste mõistja, omamoodi müstiline inimene, kes oli omast ajast üks sajand eespool. Teda on kutsutud maailma valitsejaks ja isegi kõrgema intelligentsi kehastuseks.
N. Tesla on kirjeldanud mitte ainult teadust puudutavaid nähtusi.

Kosmiline valu, mis see siis on?

N. Tesla sõnul:

„See on haigus, mille olemasolust valdav osa inimestest ei tea. Järelikult ka paljudest teistest haigustest, kannatustest, kurjusest, viletsusest, sõjast ja kõigest muust, mis teeb inimese elu absurdseks ja kohutavaks.

Seda haigust ei saa täielikult välja ravida, kuid selle täielik teadvustamine peaks muutma selle vähem keeruliseks ning ohtlikuks.
Iga kord, kui meil keegi lähedane ja kallis inimene on haavatud või haige, tunneme lausa füüsilist valu. Seda sellepärast, et meie kehad on loodud sarnasest mateeriast, aga meie hing on seotud purunematute niitidega.

Sõnulseletamatu kurbus, mis aeg-ajalt meid täidab, tähendab, et kuskil teisel pool planeeti suri laps või hea inimene.

Teatud perioodidel Universum väsib meist ning iseendast.

Tähtede kustumine ja komeetide sündimine mõjutavad meid rohkem kui me suudame endale ette kujutada.

Suhted maapealsete olendite vahel on veel tugevamad.

Meie tunnete ja mõtete tõttu muutub näiteks lill veel ilusamaks või siis närtsib vaikuses.

Neid tõdesid tuleb õppida, et terveneda. Ravim on meie südames, ning ka loomade südames. Neid kokku nimetatakse Universumiks.

Me oleme oma planeedil nii tugevasti ühenduses, et me tunneme muret, kui maailmas juhtub midagi sellist, mis ei tohiks juhtuda.

Kõik me sünnime ühtemoodi, tunneme sarnaseid soove, püüdlusi nagu armastus, harmoonia, kuuluvus, ohutus. Tajume, kui miski ei resoneeru nendega.

Asi ei ole ainult selles, et elame läbi traagilisi sündmusi, kui need tõesti toimuvad, vaid on ka inimesi, kes võivad tunnetada selliseid asju nagu maavärinad ning tsunamid jms, enne kui need reaalselt juhtuvad.”

 

See inimene, kes tajub planeediga toimuvat, kes on energeetiliselt Universumiga tihedalt seotud, olles planeediga täielikult Üks, see inimene tajubki seda kosmilist valu, füüsiliselt.
***

Tõlkinud Ingrid Soosaar.

Allikas:

blossomofthesoul.org

Sarnased postitused

Kommentaarid puuduvad


Postita kommentaar