impartnow.ru
  1. Mitte igaühele, keda sa elus kohtad, sa ei meeldi. See ei tähenda, et sa saad kõigile mitte meeldima.
  2. Perekond – see ei ole tingimata veresugulased. On inimesi, keda kohates sa lihtsalt tunnetad neid oma koduna. Hoia neid südamele lähemal.
  3. Vahel inimene, keda sa tahad, ei tunne sinu suhtes sama. Kõige sagedamini see ei ole sinuga üldse seotudki. Ära lase kellelgi sulle öelda, mida sa väärt oled.
  4. Kõige kergem viis suhteid leida – see on õppida olema üksi.
  5. Ära võta kedagi oma ellu kui enesestmõistetavat, sest sa ei tea mitte kunagi, millal see inimene lahkub.
  6. Kuula oma lähedasi, kui nad räägivad sulle seda, mida sa ei taha kuulda. Tavaliselt räägivad nad seda kõige paremate kavatsustega.
  7. Alati on keegi, kes on sinust parem. Seega ära raiska oma aega, võrreldes ennast teistega.
  8. Ära unusta vaadata neid, kellel on vähem, kui sinul, ja ole tänulik.
  9. Muinasjutulist elu pole olemas. Nagu ka ideaalseid inimesi. Püüa elada nii, et elu poleks igav, vaid et see oleks täis seiklusi.
  10. Sa ei saa kunagi õnnelikuks, kui hoiad asjadest kinni, mis sind ainult ärritavad.
  11. Kui sul on paha päev, siis pea meeles, et sa võid nutta. Kui sul on vaja ennast patja välja nutta, siis tee seda. Aga ära unusta pärast seda püsti tõusta, ennast koguda ning edasi minna.
  12. Sa oled alati vastutav selle eest, kuidas käitud, kuidas iganes sa ennast ise ei tunneks. Pea ennast ülal parimal moel. Enamus inimesi ei vääri sinu aega ja energiat.
  13. Pea meeles, et on vaja enda eest seista, sest keegi teine seda sinu eest ei tee. Kui keegi halvustab sind, seisa enda eest, sunni see inimene vaikima. Aga pea seejuures meeles, et ei ole vaja karjuda ega kakelda, et oma õigust tõestada.
  14. Mida enam sa oma vigu ja puudusi tunnistad, seda rohkem hakkavad inimesed sind austama.
  15. Ma kaotame ennast pidevalt oma mõtetesse. Seega jäta kasvõi vahetevahel oma telefon, kõrvaklapid ning kõik eelarved koju. Vaata, kui palju kõike sa selles maailmas minna lased.
  16. Ei ole ühtegi inimest, kes tõuseks iga päev õnnelikuna. On päevi, kus sa lihtsalt eksisteerid. Pead õppima hindama aega, kui oled rahulik ning rahul kõigega, mitte keskendama oma tähelepanu ainult halbadele perioodidele.
  17. Õpi olema õnnelik iseendaga, sest see on kõige pikem suhe, mis sul on.
  18. See, mida keegi teine sinust arvab – see pole sinu asi.
  19. Mida rohkem sa kellelegi muljet avaldada püüad, seda vähem sa talle meeldid. Seega ära raiska oma aega. Jää iseendaks, ja õiged inimesed tulevad su ellu ning hindavad sind.
  20. Muutused on alati võimalikud. Igal ajal, igal suvaliselt hetkel.

 

Tõlkinud Ingrid Prass.
CopyRight ©

Allikas:
soulpost.ru

Sarnased postitused

Kommentaarid puuduvad


Postita kommentaar