dengi-i-udacha.ru

Kui oled sündinud kell..

00:00 — 02:00

See aeg päevast on Merkuuri mõju all. Need inimesed on õppimises nö „5”-mehed. Neil on suurepärased organiseerimise ning analüüsimise võimed. Näevad sageli oma vanusest nooremad välja. Nende töö võib olla seotud suhtlemise ning komandeerigutega. Armastussuhetes on need inimesed üleliia avatud või siis vastupidi, liialt suletud.

 

02:00 — 04:00

Veenuse mõju all. Need inimesed oskavad raha hästi arvestada, teavad aja ja raha hinda. Nad on uskumatud töönarkomaanid. Hindavad väga mugavust oma kodus. Kõige rohkem meeldib neile kõike teha oma kätega. Jumaldavad kunsti ning muusikat. Järgivad alati moe trende. Armastuses hindavad truudust ning ustavust.

 

04:00 — 06:00

Marsi mõju all. Paistavad teiste inimeste hulgast väga välja. Sageli on need erilised ning erandlikud isiksused. Võivad olla agressiivsed. Nendega igav ei hakka. Otsusekindlad. Armastuses on neile vajalik tugev ning tahtejõuline partner. Karjääris saavutavad sageli suurepäraseid tulemusi.

 

06:00 — 08:00

Neptuuni mõju all. Sageli on need inimesed väga religioossed, vaimsed, hingelised. Neil on sügav iseloom, mõistavad kõike ja kõiki. Unistajad. Keeruline on valida endale sobivat elukutset. Armastussuhtes teevad sageli ootamatuid ning seletamatuid tegusid.

 

08:00 — 10:00

Uraani mõju all. Väga meeldivad ning sõbralikud inimesed. Need on just need, kellel kõige sagedamini on massiliselt sõpru. Mitteametlikud liidrid igas seltskonnas. Neile ei meeldi väline võlts sära või võltsparaadlikkus. Nad on alati igal kujul oleva tõe poolt.

 

10:00 — 12:00

Saturni mõju all. Neil inimestel on ühiskonnas sageli suur autoriteet. Karjääris väga edukad. Neile sobib juhtivatel kohtedel olev töötamine. Isiklikus elus on sageli üksikud, sest kogu aja võtab karjäär. Armastuses on püsivad ning tähelepanelikud.

 

12:00 — 14:00

Jupiteri mõju all. Nii kummaline kui see ka pole, on need inimesed halvad õppijad, aga kõige paremad õpetajad. Neid ümbritsevad inimesed pöörduvad sageli nende poole, et nõu saada. Neil on kerge saada professoriks. Jumaldavad reisimist, seiklusi. Armastuses eelistavad ebatavalisi ja eksootilisi inimesi.

 

14:00 — 16:00

Pluuto mõju all. Sageli aitavad ning toetavad ümbritsevaid inimesi. Ei karda raskusi. Võivad tihti igasuguseid situatsioone ette ära arvata. Armastussuhetes eelistavad seksuaalseid partnereid, sest nad on ka ise uskumatult seksuaalsed. Tööl püüavad kõik teised tavaliselt nendega sõbrustada.

 

16:00 — 18:00

Veenuse mõju all. Teiste inimeste silmis väga ligitõmbavad. Neil inimestel kas siis veab uskumatul kombel või on nad sellised, kel üldse ei vea. Väga rahumeelsed, heasüdamlikud ning romantilised. Teavad alati, mida armastussuhtest tahavad, kuni sobiva riietuseni välja. Tuhkatriinu – see on nende lemmikmuinasjutt. Ideaalsed naised või mehed.

 

18:00 — 20:00

Merkuuri mõju all. Tugeva hingega. Peamised nende elus on töö, kus neid hinnatakse, ning tervis. Osad neist jumaldavad dieete ning õiget toitumist. Nad teavad kõike ravimitest ning tervislikust eluviisist. Nende hulgas on palju arste või siis meditsiinilise haridusega inimesi. Teised „elavad” võrkudes. Võivad olla näiteks mängurid või programmeerijad.

 

20:00 — 22:00

Päikese mõju all. Nende tee viib otse lavale ehk staariellu, piltlikult öeldes, st tagasihoidlik elu ei ole nende jaoks. Peamine nende elus on kirg, armastus ja lapsed. Nad valdavad flirtimise kunsti sünnist alates. Väga kergesti armuvad inimesed. Neil on peaaegu et nö kinotähe hoiak. Nende suhetes eksisteerib alati kirg.

 

22:00 — 24:00

Kuu mõju all. Tunnetavad ümbritsevaid äärmiselt tundlikult. Hoolitsevad alati kõigi eest. Nende sisemaailm on harmooniline. Filosoofid. Võivad omada inimeste üle suurt võimu. Pere on nende jaoks püha. Püüavad alati luua pere ning olla ka selle peaks, tavaliselt.

 

Tõlkinud Ingrid Prass.
CopyRight ©

Sarnased postitused

Kommentaarid puuduvad


Postita kommentaar