колдунроссии.рф

Iga täht nimes vibreerib omamoodi, kandes endas informatsiooni selle inimese kohta.

NB! Teadmiseks…

(ees)nime esiletõstetud ehk olulisemateks tähtedeks

loetakse numeroloogias mitte ainult esimest tähte, vaid ka järgmisi tähti:

  • nime esitähte
  • nime esimest vokaali
  • tähti, mis esinevad 3 või rohkem korda.

 

VOKAALIDEST…

Ammustel aegadel peeti vokaale tähestiku pühadeks elementideks.

Arvati, et nime esimene vokaal on vibratsioon, mille peale hing sisenes kehasse.

Avastati, et nime esimesel vokaalil on inimesele tõepoolest tohutu mõju ja kui see nimes kordub, suureneb selle mõju veelgi enam.

Arvati ka, et kõige parem on, kui nimi algab vokaaliga.

 

A (Ä)- Oled julge, iseseisev ja teadmishimuline. Tead, mida tahad ja miks sa seda tahad. Kui eesnimes on kaks A-d, oled ilmselt mõtleja. Kui nimes on rohkem kui 3 A-d, võid olla egoistlik, küüniline või kriitiline.

E – Sul on sündmusrohke põnev elu. Oled mitmekülgne ja õpid kergesti, kuid võid olla närviline ja tasakaalutu. Kui on rohkem kui 3 E-d, võid olla püsimatu loomuga.

I – Oled intuitiivne ja sind huvitavad kaunid kunstid, näitekunst või teadus. Kui on rohkem, kui kolm I-d, oled tundlik, arg ja liiga emotsionaalne.

O (Õ ja Ö)- Oled aval, metoodiline ja seadustesse, süsteemi ja korda uskuv. Kui on rohkem, kui kolm O-d, võid olla kangekaelne, aeglane ja igav.

U (Ü)- Sul on terane mõistus, oled avarapilguline ja võimeline suurteks ideedeks. Armastad koguda materiaalseid asju (kollektsioneerimine). Kui on rohkem, kui kolm, siis võivad sulle osaks saada kaotused ja isekus.

 

ESITÄHED NUMEROLOOGILISES VÕTMES JA TÄHENDUSES…

Tähed, mis on number 1 mõju all

A- Oled tugeva intellektiga ja sul on vaja oma energiale mitut väljundit. Sa pole ehitaja, vaid planeerija, sa tahad, et sinu plaane viiksid ellu teised. Sul on palju ideid ja sa alustad paljude töödega. A on algatusvõime, enesekindluse ja tahtejõu täht. Tervise mõjutajana soovitab olla ettevaatlik kopsuhaiguste suhtes.

J- Intensiivne vibratsioon. Materiaalselt ja vaimselt on ta täis kõrgeid püüdlusi, mis on vajalikud suurema jõu arendamiseks. Oled aus, heatahtlik, väga tark ja sageli leidlik. Tervise mõjutajana annab heaolutunde.

S- Vastupidavuse täht. Oled vaimselt tugev ja suudad nii salvata kui ka võluda. S toob ellu armastust ja uusi algusi ning meelitab ligi raha, kuid pole alati just õnnelik täht. Tervise mõjutajana või kas tugevdada haigust või kalduvus ka tuua tervist.

Tähed, mis on number 2 mõju all

B- Naisenimes viitab see emaarmastusele. Mehenimes tähendab armastust looduse ja kodu vastu. See ei ole materiaalselt tugev täht. Võid jõuda kõrgustesse, kuid ka sügavustesse. Oled emotsionaalne ning külalislahke. Tervise mõjutajana võib põhjustada närvilisust, peavalu ja emotsionaalset segadust.

K- Äärmuslikkus õnnes, tervises ja vaimsuses. Mitmekülgne, aateline, intuitiivne. Sa kas naudid suurt edu või elad äärmises viletsuses. Tervise mõjutajana viitab närvilisusele.

T- Sa kas ehitad võ lõhud, päästad või orjastad inimkonda. Tahad kõiki oma mõjuvõimuga kontrollida, kujundada asju nii, nagu sulle meeldib. Tervise mõjutajana viitab stressile. Kui esineb koos tähega A, võib ette tulla õnnetusi ja operatsioone.

Tähed, mis on number 3 mõju all

C- Hajuv vibratsioon, sest tahab minna korraga eri suundades. Kalduvus emotsionaalseks elus. Raskusi raha kogumisega. Oled hea kõneleja ja korraldaja. Võid olla ka hoolimatu ja ebamoraalne. Tervise mõjutajana võib põhjustada kurgu- või kilpnäärmehaigusi.

L- Sa viid alustatu alati lõpule. Sa oled suuremeelne, kuid tahad antu eest alati vastutasu. Oled moraalne, aus, tasakaalukas ja intellektuaalne. Viitab reisimisele. Tervise mõjutajana viitab kurguhaigustele. Kaks L-i koos kipuvad tooma õnnetusi või kukkumisi.

U- Oled kollektsionäär ja hoiad visalt kinni asjadest, mida kogud. Võid kannatada otsustusvõimetuse all. Sul on hea mälu ja peaksid olema positiivsem. Tervise mõjutajana kipub tooma kaotust ja muret. Kõrge vererõhk.

Tähed, mis on number 4 mõju all

D- Materiaalsetes asjades oled tugev, kindel ja kõigutamatu. Sul on head ärivõimed. Oled kindel ja praktiline. Tervise mõjutajana ei ole ta märkimisväärne, aga kui on koos kaks D-d, võib viidata õnnetustele reisil või ebaõnnestunud ärile, mis kahjustab tervist.

M- Sa pole juht, kuid tegeled teistega. Sul on hingejõudu. Sul on vastuvõtlik loomus ja võid hakata kandma ka teiste koormaid. Armastad kodu ja turvalisust. Tervise mõjutajana toob tujukuse ja peavalule. Rohkem M tähte teeb ohtlikuks.

V- Oled oma arvamustes kinni, ustav sõber ja otsekohene suhtleja. Oled suurepärane töötaja ning abieluinimene. Oled vahel äärmuslik, pead olema püsivam. Tervise mõjutajana võib põhjustada närvilisust ja emotsionaalset kriisi.

Tähed, mis on number 5 mõju all

E- Sind köidab rohkem maine, kui vaimne. Oled lõbus ja impulsiine. Sulle on vajalik vabadus. Ilmselt on sul ka terav mõistus. Tervise mõjutajana viitab heale tervisele. Süda on vaba, aga impulsiivsust tuleks kontrollida.

N- Sul on elav kujutlusvõime, võid maailmale anda edasi hingestatud sõnumeid. Sulle meeldib nautida elumõnusid. Kadedus, armukadedus ja lahkuminek on tavalised, kui inimese nimes on N. Tervise mõjutajana võib põhjustada emotsionaalseid meeleolukõikumisi, mida toovad mõtted abielust. Kui N on koos G-ga siis abielu õnnestub. Kui koos on N ja T, siis on abielu õnnelik ja harmooniline.

W- Püsiv loomus ja sa ei salli loobumist. Oled hea vahendaja, võluv, ligitõmbav ja intuitiivne. Negatiivse külje avaldudes võid olla isekas, ahne ja hulljulge. Tervise mõjutajana võib tuua peavalu.

Tähed, mis on number 6 mõju all

F- Oled heasüdamlik, külalislahke ja sõbralik. Oled hea organisaator ühiskondlikes asjades. Silmapaistev joon on kaastunne teiste vastu. Negatiivsel tasandil võid olla kurb. Tervise mõjutajana viitab südamenärvi haigustele. Kui F on koos U või O-ga, ole tähelepanelik rahaasjade suhtes.

O- On pikameelne, kannatlik ja tugeva tahtega. Oled hea õppija. Armukadedus võib tekitada häireid. Üldiselt oled sa kas pühak või patustaja. Tervise mõjutajana võib põhjustada depressiooni, südame rütmihäireid. Palvetamine aitab.

X- Kahepidine inimene. Oled kas vaimselt ja hingeliselt arenenud või siis vihane ebausaldatav ja seksuaalselt himur. Tervise mõjutajana viitab ohule kukkuda või nt selga vigastada. Ratsutamine ja mägironimine sulle ei sobi.

Tähed, mis on number 7 mõju all

G- Religioosne, müstiline ja sügava arusaamisega. Leidlik, intuitiivne ja süstemaatiline. Sulle ei meeldi nõuanded. Tervise mõjutajana on see hea täht. Kui haigestud, on abi taastumisest. Kui see on koos D või G-ga, viitab rahalisele kaotusele.

P- Annab väljendusjõudu kas kõnes või kirjas. Oled tark, läbinägelik ja intellektuaalne. Võid olla ka domineeriv ja kärsitu. Tervise mõjutajana tähendab see seda, et sa ei tohiks üle töötada. Kui esineb koos T- või B-ga, võib esineda närvihäireid.

Y- Vajab vabadust – füüsilist, vaimset, hingelist. Vihkad köidikuid. Armastad ilu ja filosoofiat. Tervise mõjutajana toob heaolutunde ja kaitse veega seotud ohtude eest.

Tähed, mis on number 8 mõju all

H- Peab looma ja täide viima. Tõmbad ligi edu ja raha ning oled kas väga rikas või väga vaene. Armastad loodust ja ei vaja teisi inimesi, et õnnelik olla. Negatiivsel puhul oled isekas. Tervise mõjutajana võib tuua pingeseisundeid. Kui see on koos N-ga, on võimalik närvipinge või isegi haigus.

Q- Oled juht. Sul on terav mõistus ja sulle meeldib rääkida. Oled sügav. Tervise mõjutajana viitab tugevale tervisele.

Z- Sul on tahet ja inspiratsiooni, lootust ja juhatust. Oled intuitiivne ja mõistad inimloomust. Tervise mõjutajana annab kontrolli haiguste üle. Võibolla on sul täitsa tervendamisalane ülesanne.

Tähed, mis on number 9 mõju all

I- Sul on kalduvus lõpetada kõik, millega alustad. Oled hea lektor, võid pidada ka vaimuliku ametit. Sa oled armastav, intuitiivne, kaastundlik ja inimsõbralik. Sulle võib meeldida kirjatöö või muu kunst. Tervise mõjutajana toob närvilisust ja kurnatust.

R- Oled salliv ja sulle meeldib inimkonda aidata. Oled väga aktiivne. Kui R-ile järgneb I, võid olla kergesti solvuv ja ärrituv. Tervise mõjutajana viitab varjatud tasakaalutusele. Sa ei tohiks olla tormakas ja ettevaatamatu, muidu tulevad õnnetused kergelt.

 

Allikas:
yheksapealine.blogspot

Sarnased postitused

Kommentaarid puuduvad


Postita kommentaar