tayni-mirozdaniya.ru

„Ma janunesin alati armastuse järele. Tahtsin kasvõi üksainus kord teada saada, mida tähendas seda janu kustutada – saada nii palju armastust, et rohkem vastu võtta ei suudaks. Üksainus kord.”
/Haruki Murakami/

Vanal hingel on palju küsimusi, mida elus lahendada tuleb.
Üks suurimaid probleeme, millega vanal hingel tuleb kokku puutuda, on armastuse ning koos sellega tõeliselt täisväärtusliku suhte leidmine.

Enamuse suhete probleem seisneb tavaliselt aga selles, et nad on loodud selleks, et vältida üksindust, luua mugavust, turvatunnet ja et saada mõningat eneseväärikust. Teiste sõnadega, paljud suhted rajanevad egotsentrilistel mängudel, nii nagu filmides näha on. Inimeste elu ja edu läbi draamade. Inimesed arvavad, et teine inimene on vajalik selleks, et täita tühikut nende sees. Aga miski nende sees igatseb melodraamade ning iha taga siiski palju sügavamat armastust.

Tõde seisneb selles, et te just vana hingega sukeldute te sügavalt sellesse, mida te pole varem mitte kunagi (või siis väga harva) kogenud: suhetesse, mis on intensiivsed, aga terved; usalduslikud, aga vabad; toetavad, aga mitte lämmatavad.

Niisiis…

Täispikkuses näevad seda artiklit püsikliendi-paketi tellinud kasutajad.

 

Sarnased postitused

Kommentaarid puuduvad


Postita kommentaar