imgrum.org/user/mongolia_live/

Müntidega ennustamine on alati olnud laialt levinud, eriti mongolite ja mongoli šamaanide hulgas.

5 mündiga ennustamisel visatakse kas ühte münti 5 korda järjest või 5 münti korraga ühelsamal korral, sättides need siis ritta vasakult paremale.

Kasutada võib igasuguseid vasest münte.

 

NB! Ennustamisel on vaja jälgida teatud reegleid:

  • Ärge kasutage üht ja sama ennustamisvahendit sama küsimuse puhul päevas kaks korda, sest siis on teine ennustus ebatäpne.
  • Pidage meeles, et vaimudelt on vaja paluda õiget vastust, täielikult keskendudes sellele, mida te teete.
  • Ükskõik, kas vastus teile meeldib või mitte, teine ennustamine ei muuda midagi.
  • Kui tahate saada asjalikke vastuseid, suhtuge ennustamisse täie tõsidusega.
  • Ärge unustage, et ennustamine ei kannata kergemeelset suhtumist!

 

zagovory-privoroty.ru

TULEMUSED JA NENDE SELETUS…

(järjestatuna tulemise järgi)

 

KÕIK ON KULLID

Soodne märk. Kavatsetu teostub. Kõik on hästi. Kasum on suur. Teekond on ohutu, probleeme peaaegu pole. Varastatud või kadunud asjad leitakse kiiresti üles.

 

ÜKS KULL, NELI KIRJA

Asjad hakkavad venima. Kasum on väike ja seda on raske kätte saada. Kõik asjad liiguvad vaevaliselt. See, kellele ennustatakse, läheb ärireisile. Isiklikud asjad edenevad väga hästi; kõik kodu ja perekonda puudutavad küsimused lahenevad ilma vaevata. Kadunud või varastatud asjad leitakse üles.

 

KIRI, KULL JA KOLM KIRJA

Muret on tervise ja koduste asjade pärast. Reis, mille võtab ette see, kellele ennustatakse, kestab oodatust kauem. Selle eest, mida ta müüb, saab ta varem mõeldud hinna. Haigust ravida pole kerge.

 

KAKS KIRJA, ÜKS KULL JA KAKS KIRJA

Naeratab õnn ja kokkuvõttes läheb kõik hästi. Kadunud ja varastatud asjad asuvad kusagil lähedal ja leitakse varsti üles. Reis on ohutu. Hea tervis, keskmine kasum. Kui ennustatavat rünnatakse, jääb ta võitluses võitjaks.

 

KOLM KIRJA, ÜKS KULL JA ÜKS KIRI

Pole haigusi ega kannatusi. Teekond kestab oodatust kauem. Äri tehes on raske vajalikku kaupa üles leida.

 

NELI KIRJA JA ÜKS KULL

Kõikjal varitsevad ebameeldivused. Kodus on raske olukord. Kadunud või varastatud asju ei leita üles. Äri läheb halvasti. Kui keegi on haige, tuleb teha rituaal Taevaisa auks.

 

KAKS KULLI JA KOLM KIRJA

Hea märk kõige jaoks. Palju edu, pikk eluiga. Vanadus poel raske ega kurb. Tehke kõik vajalik vaimse energia suurendamiseks. Äriasjad toovad kasumit. Inimene, kellega tülitsete, tuleb tagasi ja lepib sellega, kellele ennustatakse, kahe päeva pärast ära. Võit igas võistluses.

 

ÜKS KULL, ÜKS KIRI, ÜKS KULL, KAKS KIRJA

Hea märk kõige jaoks. Vedamine. Kiire ja suur tulu; asjad liiguvad nagu plaanitsetud. Hingerahu. Ärireis kestab lühikest aega. Tuleb palju tüli ühe naise pärast.

 

ÜKS KULL, KOLM KIRJA JA ÜKS KULL

Kui ennustatav kavatses midagi osta, on tal raske seda leida või on asja hind liiga kõrge. Äri toob vähe tulu. Haigestudes tuleb kohe arst kutsuda. See, kes läks teele, tuleb päeva-paari pärast tagasi. Ennustatavale tuleb külaline, kellega on palju tüli ja ebameeldivusi.

 

ÜKS KULL, KAKS KIRJA, ÜKS KULL, ÜKS KIRI

Kõik kodused asjad saavad korda. Ärist saab suurt tulu. Asjad edenevad. Kui ennustatav alustab kohtuprotsessi, võidab ta selle. See, kes asus kuhugi teele, tuleb koju tagasi. On raske, võimalik, et surmahaiguse ohe. Keegi leiab kadunud asja üles ja annab omanikule tagasi.

 

ÜKS KIRI, KAKS KULLI, KAKS KIRJA

See märk tähendab edu kõiges. Kodus on asjad korras. Äri toob suurt tulu, kuid asjad edenevad aeglaselt. Teelolija tuleb varsti koju. Kui ennustatav on haige, tuleb teha kombetalitus vaimude väljakutsumiseks, et ta kiiresti paraneks.

 

ÜKS KIRI, ÜKS KULL, ÜKS KIRI, ÜKS KULL, ÜKS KIRI

Kui ennustatav on pereinimene, sünnib tal varsti laps või lapselaps. Ette on näha pidevaid sekeldusi. Äri kasum ei ületa 10 %. Haigestudes teha rituaal, et vaimud aitaksid teil terveks saada. Kui kaotatud asja ei leita 3 päeva jooksul, pole lootust seda leida. Teelolija saabub koju 5 päeva pärast. Asjad edenevad, kuida aeglaselt.

 

ÜKS KIRI, ÜKS KULL, KAKS KIRJA, ÜKS KULL

Väga ebasoodus märk. Kui see, kellele ennustatakse, vaatab end peeglist, näeb ta oma välimust hullemana kui see tegelikult on. Kasum on väike. Ennustatav jääb haigeks. Kodus on pahandused- Reis pole kasulik.

 

KAKS KIRJA, KAKS KULLI JA ÜKS KIRI

Paljutki, mille mõtles välja ennustatav, ei õnnestu teostada. Muret teevad riigi kohustuste täitmise sellised liigid nagu maksuamet, tegutsemisload või litsentsid. Hingelised ebakõlad. Rahu puudumine peres. Kadunud asju ei leita üles. Teelolijad jäävad hiljaks. Selgitage ebaõnne põhjused! Haiguse puhul on vaja teha rituaal Taevaisa ja vaimude auks.

 

KAKS KIRJA, ÜKS KULL, ÜKS KIRI, ÜKS KULL

Plaane ei õnnestu täita. Teekond tuleb raske. Kasumit ei tule. Haigusest on raske lahti saada. Raskused kõiges. Šamaanil tuleb otsekohe teha saastest puhastamine!

 

KOLM KIRJA JA KAKS KULLI

Kodus saab kõik korda. Kohtuprotsess laheneb ennustatava kasuks. Haiguses paranetakse ruttu. Kõik läheb nagu plaanitud. Äri annab korralikku kasumit. Teelolija jõuab takistusteta koju. Kadunud asjad leitakse üles.

 

KOLM KULLI JA KAKS KIRJA
Igas suhtes positiivne märk. Kõik läheb nagu plaanitsetud.

 

KAKS KULLI, ÜKS KIRI, ÜKS KULL, ÜKS KIRI

Kodus on pahandused. Tüli ei lahene. On oht langeda vägivalla ohvriks. Tehke vaimse energiasuurendamise rituaal. Tehke kaitserituaal. Rändurite tagasisaabumine venib.

 

pictaram.com

KAKS KULLI, KAKS KIRJA, ÜKS KULL

Hirmutav märk. Vara või raha läheb kaduma. Vanast armastatust või sugulasest saab vaenlane. Asjad lähevad halvemaks. Ennustatav jääb ootamatult haigeks. Ta kaotab kohtuprotsessi. Tulu ei tule. Šamaanil tuleb teha enne, kui hilja maagiline loitsurituaal kaitse saamiseks ja edu tagasitoomiseks.

 

ÜKS KULL, ÜKS KIRI, KAKS KULLI, ÜKS KIRI

Kodus on segased lood. Hingerahu. Ennustatav võidab kohtuprotsessi. Haigestusmise korral teha rituaal Taevaisa auks. Asjad pole halvad.

 

ÜKS KULL, ÜKS KIRI, ÜKS KULL, ÜKS KIRI, ÜKS KULL

Kõik läheb hästi. Au ja heaolu. Kõik läheb hästi nagu mõeldud. Kodus on rahu ja õnne. Kui keegi on haige, pole haigus raske. Võit igas võistluses või kihlveos. Kadunud ja varastatud asjad leitakse üles. Äri annab suurt kasumit. Teelolija jõuab 3 päeva pärast tagasi. Süüdake vaimude tänamiseks 13 lõhnaküünalt.

 

ÜKS KULL, KAKS KIRJA, KAKS KULLI

See märk sarnaneb kuuvalgusele öös. Majas on rahu. Kiire tervenemine haigusest. Varsti ilmub see, kes toob edu. Ennustatav võidab kohtuprotsessi. Kõik toimub nagu planeeritud.

 

ÜKS KIRI, KOLM KULLI, ÜKS KIRI

Taevas annab jõudu. Au ja heaolu. Suur edu. Kadunud asjad leitakse üles. Võit igas võistluses või vaidluses. Peatne paranemine. Süüdake vaimude tänamiseks 13 lõhnaküünalt.

 

ÜKS KIRI, KAKS KULLI, ÜKS KIRI, ÜKS KULL

See märk näitab ebaõnne ja ennustab tervikuna ebameeldivusi. Töö ega äri pole edukad. Ennustatav kaotab kohtuprotsessi. On võimalik, et vaenlane palus šamaani või mõnd teist vaimudega sühtlejat kutsuda vaime, et tekitada ennustatavalt ebameeldivusi. Šamaanil tuleb edu tagasitoomiseks teha puhastusrituaal.

 

ÜKS KIRI, ÜKS KULL, ÜKS KIRI, KAKS KULLI

Pere õitseb. Kiire paranemine. Õnnestumine, edu äris ja töös. Ennustatav võidab kohtuprotsessi. Kasum on soliidne, kuid siiski mitte selline nagu loodeti.

 

KAKS KIRJA JA KOLM KULLI

Kaotatu leitakse üles. Paranemine haigusest. Edukas raha teenimine loob perele heaolu. Edu toob kaugelt tulnud inimene. Kõik on hästi. Võit võistluses või kohtus.

 

ÜKS KIRI JA NELI KULLI

See sananeb vihma mõjuga taimestikule. Kõik hakkab elama. Õnne kestab kaua. Kaotatu leitakse üles. Kohtuprotsess võidetakse. Teelolija tuleb koju tervena. Süüdake 13 lõhnaküünalt vaimude tänamiseks.

 

KAKS KULLI, ÜKS KIRI, KAKS KULLI

Edu ja õitseng. Õnnetusega ähvardavad sündmused ei tee kahju. Inimesed on valmis ennustatavaga asju ajama ja äri tegema. Kohtuprotsess võidetakse.

 

NELI KULLI JA ÜKS KIRI

Ennustab kuulsust. Hea märk äritehingute sõlmimiseks. Vaidlus laheneb kohtus ennustatava kasuks. Heaolu perekonnas. Teelolija jõuab koju. Kaotatu leitakse üles.

 

ÜKS KULL, ÜKS KIRI, KOLM KULLI

See märk sarnaneb jääl seismisele toatuhvlites. Kodus on kõik ebakindel. Teelolijate tagasitulek hilineb. Kaotatut ei leita kiiresti. Kõik läheb nagu mõeldud, kuid aeglaselt.

 

KOLM KULLI, ÜKS KIRI, ÜKS KULL

Teelolijatel tuleb rahast puudu ja kelleltki pole abi paluda. Igasugune tegevus seiskub. Iga äraettepanek osutub mitte nii kasulikuks kui oodati. Teelolija ei tule koju. Kadunud asju ei leita. Miks ei vea? Leidke põhjus ja tehke võimalikult kiiresti puhastusrituaal.

 

VIIS KIRJA

Kõige halvem märk. Pahandused perekonnas, ebaõnn äris, surm. Haigus ei allu ravile. Kohtuprotsessi ja igasuguse muu vaidluse kaotamine. Teelolijad ei jõua koju. Kaotatut ei leita. On vaja šamaan kiiresti appi kutsuda!

Sarnased postitused

Kommentaarid puuduvad


Postita kommentaar