wallpaperscraft.com/download/

Teatavasti määrab inimese elu ja selle kvaliteedi suuremas osas tema immuunsüsteem.

Selle nõrgenemine ongi peamiseks asjaoluks, mis viib meid tihtipeale arsti juurde. Oma rolli mängib siin muidugi ümbritsev elukeskkond, toitumine, harjumused, liikumine, alkohol, stress, pärilikkus jne.

Tekivad kummalised haigused, mille olemasolu üle pole kunagi kurdetud. Täies elujõus inimesed avastavad pahatihti nähte,ootamatuid terviserikkeid mis tulevad neile ka endile üllatusena.

Kaasaegset inimest on juba maast madalast õpetatud ravimeid tarvitama, mis on omamoodi kahe teraga mõõk – ühte ravib, teist hävitab.

Kuid tihtipeale peab ka tavameditsiin tunnistama oma jõuetust teatud liikide haiguste ees. Ja siin tulebki alternatiivina abiks rahvaravi. See, millest elasid meie vanaisad ja esiisad.

Üheks selliseks võimaluseks ongi kivid.

Me kõik oleme vaadanud O. Lutsu „Kevadet” ja näinud seika, kuidas apteekrihärra ahjus lesis ja ennast ravis. Nii on ravitud ennast aastatuhandeid, kuid kiirenev elutempo on toonud kaasa vanade heade ravimeetodite kadumise ja unustamise.

Juba iidsetest aegadest on teada, et inimese ja kivide vahel on maagiline tõmme. Teadus on tõestanud, et kivimid avaldavad mõju.

Võib väita, et kivi on lihtsalt hea materjal. Aga põhjus, miks inimene just selle või tolle asja kivist tegi, peitub tegelikult inimese ajusoppides alateadvuse ja vajaduste tasandil.

pinnaclestoneproducts.com/

Nii on paljudes elamutes tugev seos kivimitega. Olgu need siis ahjukivid, maakivid, ränikivid või suisa paekivid. Igal kivimil on inimorganismile konkreetne toime ja iga inimene leiab alateadliku ja teadliku ajuosa koostööna selle õige lahenduse, mis on just tema, konkreetse isiku, jaoks sobilikum ja tervendavam.

Tasub teada, et peale oma tervendavate omaduste suudavad kivid funktsioneerida ka nn.energiapatareidena.

Teatud bioenergeetilise laenguga laetuna suudavad need imelised kivikesed salvestada endas energiat ja seda ka edasi anda. Tundub müstiline ja ebausutav, aga nii see on.

Nii nagu kerisel kivi kuumeneb ja salvestab soojusenergiat, nii on võimalik kive laadida ka bioenergiaga ja sellised ravitoimingud annavad hämmastava efekti.

 

KASUTAMINE RAHVAMEDITSIINIS…

  • radioaktiivsuse mõju neutraliseerimine
  • meeste eesnäärmevaevused, potents
  • liigesevaegused, selja-kaelavalud, närvipõletikud
  • peavalud, kõhuvalud
  • vererõhuhädad
  • allergilised nähud
  • neeru- ja põiehaigused
  • seedetrakti hädad
  • ületöötamisest tingitud stress
  • tsüstid jpm.

 

KUIDAS SIIS IKKAGI TOIMIB SIDE KIVIDE JA INIMESE VAHEL?

KUIDAS TOIMUB TERVENDAV EFFEKT?

www.beauteous360.com

Kivid tuleb ajada kuumaks teatud temperatuurini, ja kindlasti ainult puudega, ning sedagi teatud tingimustes ja anumates. Seejärel tuleb kivi laadida kõige olulisemaga – bioenergiaga – ja alles seejärel alustada protseduuri.

Mitte kõik kivid ei ravi. Ilus kivi ei pruugi üldse olla tervendav. Suure väega võib olla hoopiski täiesti tagasihoidliku välimusega kivi. Tervendavaid kive võime leida nii rannast kui põllult.

Kivi valides võiks kivilt ka küsida, et kas ta meile teatud otstarbeks sobib ja kas me võime teda kaasa võtta. Kui jah, siis ärgem unustagem midagi ka enda poolt kohavaimule tänutäheks jätta ja tänada. Midagi endast, midagi orgaanilist, looduslikku. Ei saa ju ainult võtta, tuleb ka anda. Muidu ei pruugi meil abi olla ega tullagi.

Kivile võib hiljem ka konkreetse ülesande anda, paludes tal selle täitumisel abiks olla. Pärast tänada.

gettyimages.com/detail/

Eesti kiviravija Kivi-Karla arvates aga sobivad ravikivideks ainult merest toodud kivid. Need, mis on kogu aeg vee all olnud. Kõige paremad on need, mis sisaldavad palju räni ja kvartsi, aga kõlbavad ka maa- või lubjakivid. Kindlasti mitte paekivi.

Ravimisel lähevad kasutusee umbes 4 cm läbimõõduga kivid. Kivi-Karla kasutab raviprotsessis ka viina ning rafineerimata päevalilleõli. Vanad kivid matab Kivi-Karla maa sisse.

On olemas kahte sorti kive, nn elavad ja surnud kivid. Neid tuleb osata eristada.

Surnud kivid

Surnud kivi on väga halva soojusjuhtivusega, seega kivi kätte võttes tundub ta alati külmana.

Need kivid on potensiaalse energia kandjad. Potentsiaalne aga seisev, salvestuv, püsiv energia.

Surnud kivimid seevastu sobivad imehästi kohtadesse, kus vajatakse jahedust või vastupidi, kuumust. Näiteks sauna keristele-sest nad kuumenevad aeglaselt, salvestavad palju soojust ja seetõttu püsivad ka kauem soojematena või vastupidi – keldrid, maaalused panipaigad, ahjude aluspinnad jne. Kivimite juures mängib keskset rolli nende soojusjuhtivus.

Halva soojusjuhtivusega kivimid ravitsemiseks ei sobi. Küll aga silmaga mittenähtavate, mitte otseselt ihuhädade vaid inimeste poolt tekitatud, peale pandud ilmingute-nähtuste eemaldamisel.

Need kivid võtavad energiat. Neid võib kasutada siis, kui on vaja kehast välja saada haiguslikku seiskunud energiat. Kui külmatunne kasutamisel ei kao või kui tekib ebameeldiv ning väsinud tunne, siis see kivi ei sobi ja tuleks tarvitamine lõpetada.

Elavad kivid

liesandhalftruths.com

Elav kivi seevastu reageerib koheselt soojusele ja üritab saavutada temperatuuri kus ta parasjagu on.

Õige kivi ümber tunnetavad paljud head energiavälja. Selle mõjus viibides taanduvad peavalu, väsimus, pinged ning olemine muutub heaks. Istume siis kivi peal, hoiame teda käes või oleme lihtsalt lähedal.

Selline kivim ongi parim ravimiseks,sest ta suudab endast välja anda lühikese ajaga maksimaalselt energiat.

Need kivid on kineetilise energia kandjad. Kineetiline energia on voolav, andev energia.
Kineetilist energiat kandvad kivid ongi kivimid, mis sobivad kasutada tervendamise töös.

Nende omapära seisneb selles, et päikeseenergiaga laadimisel või kergel soojendamisel ja teatud toimingute sooritamisel salvestub kividesse energia, mis raviseansi ajal maksimaalse voolavuse ja kiirusega vallandab oma energia ja jõu. Eeskätt immuunsüsteemile, mis kontrollib kogu meie organismi.

Kevadest sügiseni saab tavaliselt kasutada päikeseenergiat, kuniks päikest on ja saab kasutada kuumutamata kive.

Oktoobrist aga saab kasutada juba tuleenergiat ehk soendatud kive.

Aga kõik need toimingud sõltuvad vastavalt haiguse liigist. Päris igaks toiminguks tuleenergia ei sobigi, vaid vaja on kasutada kosmilise või päikeseenergiaga laetud kive.

Kes meist poleks olnud palavikus või valutanud hammast. Temperatuuri tõus on immuunsüsteemi kaitsereaktsioon bakterite ja viiruste vastu.

Valutava hamba korral ikka otsitakse sooja kohta kus valu väiksemaks läheb ja kui see leitakse, siis tihtipeale valu taandub. Põletikulised kohad on inimese kehal alati kõrgendatud temperatuuril, mida on võimalik isegi kätega tunda.

Seega iga haige koht inimese kehal või organismis on seotud teatava temperatuuri tõusuga. Soojus ongi see kummaline asi, mis käib meie immuunsüsteemiga käsikäes. Juba muistsed inimesed teadsid seda ja sellest kujuneski aegade jooksul tähelepanekute ja katsetuste najal välja kiviravi meetod.

Teatavalt töödeldud kivid oskavad immuunsüsteemile edastada signaali, mis annab märku, et inimorganismis pole kõik asjad just päris korras. Seda kividelt vallanduvat energiat võtab immuunsüsteem vastu kui häiret organismis ja hakkab otsima kohti, mis võiks olla selle põhjustajaks.

Ajutiselt võivad kiviravi puhul valud taanduda, kuid mingil hetkel võivad need hoopis ägeneda. See aga tähendab tegelikult õigel teel olekut.

Praktikas on olnud mitmeid juhtumeid, kus inimene tuleb kindla hädaga, aga esmajärjekorras saab terveks hoopis muu, vähem muret põhjustav vaevus ja alles seejärel häda, millega tuldi. See on üsna lihtsalt seletatav. Nimelt valib organism ise esmatähtsa objekti, selleks, et teha järgmist.

Mida rohkem on varjatud vaevusi, seda raskem on jõuda eesmärgini. Inimese tervist võiks mingil määral võrrelda autoga – lased ühe vähemtähtsa jupi käest logisema, kuniks see hakkab lõhkuma järgmist, juba olulisemat juppi ja see omakorda veel tähtsamat. Inimenegi pole erand.

Kokkuvõtteks

Kivid sunnivad inimese immuunsüsteemi aktiivsemalt töötama ja seega iseennast tervendama. Selline ongi kiviravi tervendav fenomen.

PS!

Teadmiseks veel, kui kedagi huvitab, siis Eestis on selline kogenud kiviraviga tegeleja nagu Kivi-Karla. Tema koduleht ja kontaktid -> kivi-karla.planet

Kasutatud materjal:
kivi-karla
lounaleht.ee

Sarnased postitused

Kommentaarid puuduvad


Postita kommentaar