http://fit4brain.com/9657

Sellest, kuidas lahendavad keerulisi situatsioone erineva päikesemärgiga sündinud inimesed.

JÄÄR
Jäär lahendab selle. Igasuguse jama. Kohe. Ise. Uhkelt. Vaikides.

SÕNN
Sõnn lahendab selle. Pärast jutustab kõigile. Kõigile. Et oleks veel kindlam, siis kirjutab ajalehte või internetti. Et ikka täpselt kõigile.

KAKSIKUD
Nemad jagavad. Püüavad kõik Jäärale anda, aga kui Jäär pole nõus, siis annavad Amburile.

VÄHK
Tema hakkab varakukult ahastama ja et ta vait jääks, võtab keegi kogu jama enda peale. Lisaks vähi poolt väljaimetud pisaravee. Kui keegi seda ei tee, siis teeb vähk ise suurepäraselt kõik ära. Ega saagi aru, oli siis üldse millegi pärast halada vaja.

NEITSI
Neitsi ärritub. Eriti, kui ta seda jama ei olnud planeerinud. Ta mõtleb. Leiab lahenduse. Lahendab. Teeb järeldused.

LÕVI
Lõvi kutsub rahva kokku. Saab ise jamaga hakkama. Kummardab. Võtab lilled, annab autogrammi ja lahkub.

KAALUD
Kaalud kaaluvad jama ära. Ja veel kord. Jõuavad otsusele, et on kuidagi paljuvõitu ja langetavad otsuse lasta jama kaaluda kellelgi Lõvi-sugusel või Jääral. Katsel anda Neitsile kaaluda, saab ta kohe vastu pead, sest Neitsil on jamad ainult ettekirjutuse järgi.

SKORPION
Skorpion vaatab. Sõnab rõõmsalt “see on miski jama” ja lööb selle maha ehk surnuks.

AMBUR
Ambur läheb närvi. Pärast muutub lõbusaks. Peale seda naerab kaua enda üle, jama üle. Meenutab, milliseid jamasid tal elus on olnud. Räägib kõigile ja unustab. Kui jama ise üle ei lähe ega möödu, siis kõige tõenäolisemalt tuleb see lahendada mingil Lõvil.

KALJUKITS
Kaljukits püüab kohe jamast keelduda, teatades, ta ta ei taha. 90% juhtumitel see millegipärast õnnestub. Kui ei, siis lahedab Kaljukits ise selle kõige suurepärasemal moel. Aga tingimata kellegi teise arvel.

VEEVALAJA
Veevalaja hakkab rõõmuga asja, st jama uurima. Pärast kirjutab raamatu. Kui tal juba selline jama oli, siis hakkab tal igav ja ta hakkab otsima Kaksikuid. Nagunii jama ei kao selle ajaga kuhugi. Aga see-eest hakkab lõbusam.

KALAD
Erinevalt Vähist, nutavad Kalad vaikselt. Sest neil on jama igavene, lahendavad nad selle ise, keegi ei aita, ja nad ei oota ka enam.

Tõlkinud Ingrid Prass
CopyRight ©

Allikas:
fit4brain.com

Sarnased postitused

Kommentaarid puuduvad


Postita kommentaar