http://www.ournewsgroup.com

Inimhing ei ela mitte üks kord, vaid sünnib ikka ja jälle väga palju kordi.

Igas elus on meile antud konkreetsed ülesanded ja võimalused nende täitmiseks koos valikuvabadusega nende ülesannete püüdlikuks täitmiseks või nende täitmisest kõrvalehiilimiseks.
Igas uues elus saab inimene võimaluse heastada eelmiste elude eksimusi.

Kosmilise informatsiooni käesoleva elu ülesandest saame numbrite abil.
Need vajalikud numbrid saab inimene sünnimomendiga. Sünnidaatumi põhjal saame numbrid, mis mõjutavad meid kogu elu.
Neist kõige tähtsamaks peetakse elutee numbrit.

Elutee ehk saatuse number mõjutab kosmiliste võngete abil inimest kogu elu. See määrab, kas inimene saavutab elus midagi kergelt või ainult läbi raskuste.

Lihtsamad eluteenumbrid on 1-st kuni 9-ni.
Lisanduvad nö meisternumbrid 11, 22, 33, 44.

Meisternumbreid peetakse numeroloogias tähtsateks.
Need näitavad kõrget vaimset ja hingelist taset, mis tuleneb sellest, et nende numbrite esindajad on “vanad hinged” ning neil on siin täita erilised ülesanded.

 

Lühidalt meisternumbritest…

https://www.youtube.com/watch?v=RoDH50YMKYI

Meisternumbrid 11, 22, 33, 44, mõjutavad väga tugevalt inimesi, kelle numeroloogilises kaardis need paiknevad. Eriti märgatav on meisternumbrite mõju, kui esinevad eluteenumbrites.
Sellistel inimestel on tugev potentsiaal, sest neile on antud võimalus arendada ja kasutada kõrgemaid võimeid, kontsentreeritud kõrgemat energiat, mida tuleb kasutada vastavalt meisternumbri omadustele teiste inimeste ja kogu ühiskonna hüvanguks.
Teisest küljest näitavad meisternumbrid ka tugevat sisemist pinget, mis on tingitud võimsast psüühilisest energiast ja sügavast püüdlusest kõrgete ideaalide poole. “Kellele on antud palju, sellelt ka nõutakse palju.” Iga meisternumbriga inimese mõju teistele on väga suur. Kui inimene pole oma ülesannete ja missiooni kõrgusel või kasutab neid omakasupüüdlikel eesmärkidel, jääb ta oma hingelises arengus seisma, mis omakorda viib enesega rahulolematuse ja isiksuse languseni.

Meisternumbreid 11, 22, 33, 44 võib vaadelda vastavalt 2, 4, 6 ja 8-na,
aga neile lisanduvad veel vastavate meisternumbrite omadused.

Juhul, kui meisternumbriga on liiga raske elada, võib need taandada vastavalt 2, 4, 6 ja 8-ks ja elada nende järgi.

KUIDAS ARVUTADA OMA ELUTEE NUMBER?

Liita sünnidaatumi numbrid ja taandada ühekohaliseks.

NÄIDE: sünniaeg 24.04.1988
Liita kõik kokku. 2+4+4+1+9+8+8=36
ja siis edasi 3+6=9 —> see ongi elutee number

Meisternumbri leidmiseks
tuleb arvutamisel kindlasti LÄHTUDA SÜNNIDAATUMI KAHEST POOLEST ERALDI!
Vasakule jääb sünnikuupäev, paremale aastaarv.
Mõlemad pooled taandada eraldi ja võtta nendest ristsumma!

Kui mingiski variandis saab see ristsumma olema 11, 22, 33 või 44, siis selline elutee number ongi.
NÄIDE, kuidas leida ristsumma abil meisternumbrit:
18.07.1968,
vasakul 16 ja paremal 24 ehk 6.
Kokku 22.
Vaata vastavat käsitsi arvutamise näidist-õpetust ka SIIT PILDILT ->

Ja nüüd edasi elutee numbri kohta lugema:

ELUTEE NUMBER 1 – JUHT

http://feliciabender.com/life-purpose

1 ESINDAB meesprintsiipi ehk yangi. See number tähistab esmaavastajat, kes tegutseb üksi ja otsib kogemusi, mis kujundavad tema erilise isiksuse. 1 on oma võimete avastamise tee, pidevas liikumises olev positiivne, originaalne ja loov puhas energia. Kuna 1 on üksi ja täis loovat energiat, peab ta otsustama, kuidas seda energiat kasutada. Ta peab juhtimise enda peale võtma ja hoidma oma suunda, kartmata vastuseisu.

Teadlased väidavad, et vaakumis, kus midagi ei ole, tekivad aja jooksul vesiniku ioonid. 1 esindab iooni, algust, geneesi, esimest energiasädet, mis tekib algallikast. Ta on üksi ja eraldatud, sest ta on esimene; midagi muud ei ole. Ta ei sõltu välismõjutustest ega abist, sest on otsustanud püüelda omaenda eneseväljenduse poole, seetõttu ei saa teda mõjutada ega kõrvale kallutada. Ta on otsusekindel ja sõltumatu ning võtab vastu vajalikke otsuseid, et lõpuks määrata oma saatus.
1 on inimkonna tõeline MINA OLEN, kõige ühtsus, võngete mõõtmise ühik. See on eneseteadvus.

Võtmesõnad: Olemus, ego, juhivõimed, isiklikud jõuvarud, isiksus, originaalsus, sõltumatus, agressiivsus, individualism, loomingulisus, domineerivus; töö või tegevuse algus, esmaavastamine; võimu armastav juht, edasiliikuja.

Eesmärgiks peaks olema teiste inimeste juhtimine ja eeskujuks olemine. Inimene, kes PEAB olema sõltumatu ja aktiivne. Selle jaoks on kõik eeldused olemas, tuleb vaid osata neid kasutada.
Vabad inimesed, tähelepanelikud ja leidlikud. Väga hea fantaasiaga. See, mis nad teevad, on nende asi ja nad ei hakka kellelegi aru andma oma tegude kohta. Töö on väga oluline.

Vastutustunne on suur, võivad olla ka agressiivsed ja pilkavad.
Äge võistluskihk, et olla parim! Enese suhtes on nad aga väga kriitilised ja nende standardid on väga kõrged.
Individuaalsusevajadus on suur.Nad ei taha kelleltki abi paluda, tahavad ise oma asjadega toime tulla.

NÕUANNE: Aeg-ajalt võiks kuulata teisi ka!
Teistele näib, et ta on isekas ja domineeriv, see ei ole halb, sellesmõttes et tegelikult nad lihtsalt teavad, kes nad on, mida nad tahavad ja nende arvamused on kaljukindlad.

Väga motiveeritud inimesed. Huvitav on see, et paljud selle numbri esindajad on tuntud oma heade käte poolest. Neile on kindlasti vaja sellist tööd, kus on vaja otsuseid langetada!
Enesekriitika on tõesti neile üsna suureks probleemiks. Ei tasuks ennast nii kõvasti piitsutada. Tegevused, mis võivad neile huvi pakkuda on spordialad, kus saab võita. Kindlasti peavad nad õppima lõdvestuma.

Domineerivad. Nõudlikud ja otsekohesed. Tegutsevad vahel ka hetke ajel. Kindel on see, et nad tahavad saavutada edu. Tugevad. Uhked. Isekad. Kangekaelsed. Auahned. Teerajaja loomuga. Kriitika neid ei huvita, nad teevad seda, mida ise tahavad. Idee = teostus. Nagu for real! Midagi tuleb pähe, siis saab see ka teoks. Töö, töö, töö.. siis tuleb ka armastus. Ja raha. Ja edu. Kriisiolukorras üsna rahumeelsed ja tasakaalukad. Abitus ei ole nende jaoks.

Ametivalikud: ei tohiks olla midagi rutiinset ja igavat. Huvitab kõik ebatavaline, originaalne. Nt: disainer, leiutaja või insener.

NAISED:
Kindlasti mitte traditsioonilised kodukanad, karjäärinaised. Oskavad mehi ümber sõrme keerata. Kohati feministid. Mismõttes naine ei saa seda teha? Saab küll! Mehi võtavad sussideks. Mees peab olema eriti kuuma verega, muidu on nad liiga igavad. Igavaid töid võivad teha teenijad. Naistele meeldib luksus. Peened, elegantsed. Väärivad vaid parimat. Naised ei karda, et neid kõrvale tõrjutakse. Üsna iseseisvad naised. “Kui sa mind tõrjud ja ma ei saa piisavalt tähelepanu, payback is sweet”
Mees peab olema tugev, kes oskab seda naist taltsutada. Muud mehed ei ole pikemaks ajaks.
Seksis eelistavad omada võimu, nt tavapärane on see, et eelistatakse olla mehe peal.
Nad kujutavad ennast meelsasti ette mustades sukkpükstes ja saabastes, piits käes. Suled, nahk. Misiganes.
Agressiivsed – küünistavad, karjuvad, kiljuvad ja võivad ka hammustada. Kõik, mis on tabu ja keelatud ei ole neile probleem. Vanemad naised eelistavad nooremaid mehi, keda saab käsutada, õpetada.

MEHED:
Naine peab teenima meest. Naine on koduori. Edevus. Suur ego. Kui naine vingub, on see kõige hullem asi EVER! Tööhullud, energilised. Töö on sageli number 1. Seksis võivad neid huvitada käerauad või köied.
Mehed eelistavad endast vanemaid naisi. Neile meeldib suuseks (a no kellele ei meeldiks?).
Vanemas eas vaatavad nooremaid tüdrukuid. Nad seksivad igalpool. Ükskõik kus.
Mmm.. ja mõned tahavad oma naise kinni siduda ja piinata teda erootiliselt kuni lõpuni 😉 Seksiharrastus on neile pigem enesenäitamine. Impotentsus on teema! Mõnda võib huvitada ka intsest, aga seda mudiugi keegi ei tunnistaks 🙂

Seksikad kehaosad: Selg, silmad.

Üleüldse on number 1 alati harjunud saama, mida ta tahab. Kaaslase leiavad nad tavaliselt pärast mõnd traumeerivat kogemust. Nad valivad mõnusalt. Abielus on nad vastutustundlikud, anduvad, truud. Neid peab imetlema, meelitama ja hindama ja nende sõna peab kuulama. Üldiselt on mõlemad sugupooled füüsiliselt veetlevad ja seksuaalselt kirglikud.

SOBIVAD NUMBRID 2, 3, 9
VÕRDSED NUMBRID 1, 5, 7
VASTUOLULISED NUMBRID 4, 6, 8

Kuulsad 1-d: M.L King, Marx, Grieg, Tolstoi, Chaplin jne.

Kuidas number 1 mõjutab sinu isiksust?
Sul on kalduvus sõltumatusele ja tugev soov kasutada loovust eesmärkideni jõudmiseks. Oled väga otsekohese ütlemisega inimene – sa oled enesekindel ja tead, mida tahad. Oled erakordselt keskendunud käitumisega ja tugev. Oled enesekeskne ja sulle ei valmista raskusi teistele teatada “Ma olen parim!” vms. Sa ei pealga eesmärkidele jõudmist ja sinu käsutuses on palju füüsilist ja vaimset energiat, mida sa igatmoodi inimesteni viid. Sa tuled toime oma jõududega ja saad suurepäraselt hakkama. Sa oled mõtleja-tüüpi inimene ja oma ruumi avaruse luksust nautides oskad keskenduda sellele, kuidas oma eesmärke saavutada. Seda tüüpi inimesed arvavad tavaliselt, et ei vaja teisi, kuid on õnnelikud, kui saavad teistega koos olla, kui nad on nõnda otsustanud. Selle mõju all otsid sa alati uusi võimalusi ja kogemusi – sa oled tõeline pioneer. Sa võid olla väga edukas ettevõtja. Võid olla ka leiutava vaimuga inimene, kes kerge vaevaga avastab uusi nippe või viise asjade tegemiseks. Oled ka hea probleemide lahendaja, tead, et kui vaadata asju teisest vaatenurgast, leiab probleemile kiiremini lahenduse. Oled kangekaelne ja sihikindel ja ei anna kergelt alla. Sa võid olla sellist tüüpi inimene, kes ei tõsta ennast esile, selline tüüpiline kangelane, kellest legendid ei pajata. Aitad hea meelega inimesi ega oota tänu. Oled õpihimuline ja sisimas intellektuaalne. Hindaid häid raamatuid, aga sul pole oma leiutamise kõrval nende jaoks eriti aega. Sa tunnustad inimeste loovat talenti. Sul on peas tavaliselt mitu erinevat projekti, vahel oleks hea suunata oma aeg vaimsele tegevusele nt mediteerimisele või kauni muusika kuulamisele. Sa oled leidlik, originaalne ja elegantne. Sulle meeldib partnerit kingitustega üllatada. Sul on kohutavalt hea huumorimeel! Lõdvestumiseks naudid tennist, võimlemist, aeroobikat, naudingut võib pakkuda ka male või spordivõistluste vaatamine.

Sinu väljakutsed
Sa oled väga isikupärane ning armastad särada ja loov olla. Kuid see kohutav ego võib muuta sind vahel väljakannatamatuks. Nartsissistlik eneseimetlemine paneb sind mõtlema, et maailm keerleb sinu ümber. Sa võid isegi luua oma ellu iniemsi, kes tantsivad kogu aeg sinu pilli järgi. Tüüpiliselt sa naudid teiste inimeste aitamist, kuid teise äärmusena võib teiste inimeste toetamine sulle üldse mitte meeldida. Ja kui toetad, siis tundub sulle, et sind peaks selle eest eraldi tänama. Sa oled enesekeskne ja enesehinnang on sulle väga oluline. Sa arvad, et oled tähtsam kui keegi teine, eriti sõprade ja perekondlikus ringis. Mõnes mõttes on see sinu edasiviivaks jõuks, sest sa vajad erakordset enesekindlust, et oma energiat siis teiste kanalite kaudu välja suunata. Sa võid olla destruktiivne ja mitteteadlik inimeste tunnetest või viisist, kuidas asju tuleks teha. Oma loovuse kasutamise nimel või rikkuda kõiki reegleid, sest hoolid ainult enda vajadustest. Tegutsed omapäi, isegi kui peaksid kelleltki luba küsima. Sulle meeldib, kui sind kiidetakse ja asetatakse kangelase situatsiooni. Vahel sa võid olla väga laisk, keda peab korrale kutsuma, et mingid asjad tehtud saaks. Sul on väga raske teistest sõltuda. Vahel sa loodad enda peale nii palju, et see läheb äärmuslikuks ja tunned end üksikuna. Sul võib tekkida alaväärsuskompleks ja sa tunned, et pole piisavalt hea. Sa tunned, et igasugustest probleemidest saad jagu ainult sina ise ja ei taha kellegi abi. Sa võid olla domineeriv, teisi alla suruv ja isegi jõudu kasutav, kuni mõistad, et tegelikult see ei aita sinul eesmärkideni jõudmist. Oma suhtlemises teistega võid olla vahel ebaselge ja võid leida ennast ebamugavates situatsioonides. Sa peaksid õppima väljendama oma mõtteid selgelt ja teistele arusaadavalt.

Armastuses ja seksis
See number teeb sinust dünaamilise isiksuse, kellel on tohutu hulk energiat ja suunatud jõudu, mida oma suhetesse kanda. Oma suhetes oled sa ka sõltumatu – sa võid küll elada suhtes ja luua pere, kuid sul on alati kalduvus omaette tõmbuda ja oma asjade kallal nokitseda. On hea, kui leiad partneri, kes sinu omapära aktsepteerib. Sinu jaoks on suur väljakutse teiste inimestega aega jagada. Sa võid jätta partneri tähelepanuta või lihtsalt ei tegele temaga piisavalt. Intiimsus võib sind kohutada. Tunnete avamine teistele iniemstele on sinu jaoks keeruline – kui sa just ei leia endale sellist partnerit, kes aitab sul tunnete pelgusest üle saada ning end turvaliselt tunda. Kuid see nõuab aega ja pingutust ja sa võid hakata vältima partnerit, kes sinult sedalaadi intiimsust ootab. Vahel võid olla põikpäine, kuid see võib sinu partnerit erutada – mõnele meeldivad väljakutsed. Need inimesed tavaliselt juhivad suhet, kuid kui nad on üksi, siis neile meeldib, kui neid juhitakse. Nt kui oled mitmeid päevi rasket tööd teinud, meeldib sulle, kui naine teeb midagi sinu eest ära, nt reserveerib kuskil lauakese vms. Sulle meeldib ka oma suhetes eesmärke seada – millal kokku kolida, millal abielluda, millal lapsi saada. Võimalik, et lapsepõlves oli sinu elu üle tugev mõju isal või muul meesrolli kandjal. Võib-olla oli isa sinu iidol või siis vastupidi või heidutasid sind meessoost isikud. Sellest sõltuvad võivad naised näiteks valida endale partneriks vanema mehe. Seksuaalelus oskad nautida loovust koos kirglikkusega ja naudid seksi erinevates kohtades ja asendites. Sinus võib olla palju iha ja andumist ja naudid partneri rahuldamist või vastupidi – oled enesekeskne ja keskendud vaid enda rahuldamisele. Intiimsuse avaldamine avalikkuses võib aga tekitada sinus kohmetust. Kõikidel juhtudel on seks sinu elus väga oluline aspekt.

Lapsepõlve kogemused
Lapsena olid ilmselt õpihimuline ja nautisid kooliaega täiega. Sinuga võis lapsepõlves mõningaid probleeme olla, sest sa oled väga kangekaelne ja keegi ei võinud sinu tegevusi katkestada. Ise olid sa aga alati valmis teiste vestlusele vahele segama. Sa olid raevukalt iseseisev. Oma õdede-vendadega olid sa ilmselt heades suhetes, vahel asendasid nemad sulle vanemaid või olid sina neile hoopiski vanemaks.Võimalik, et sulle meeldisid võistlusmängud ja üldse sport. Neid lapsi tuleb sageli kannustada omaenda eesmärke leidma ja elus nendele keskenduma. Kui neist ei kasva enese peale lootvaid tegelasi, siis äärmuseks võivad nad olla erakordselt teistest sõltuvad, kuid piisava julgustuse korral õpivad nad oma jalgel seisma.

Tervis
Oled aldis emotsionaalsetele probleemidele ja kaldud oma emotsioone kas alla suruma või eriti tugevalt väljendama. Sul võib olla veresuhkru tasakaalus hoidmise, adrenaalseid ja seedimisprobleeme.

Elukutsevalikud
Sulle meeldib raha teenida ja olla sõltumatu. Sinust võib saada sportlane, professionaalne probleemide lahendaja, juht või leiutaja. Sa oskad ennast ise motiveerida ja saavutad alati oma eesmärgi. Väga hea juhinumber.

 

ELUTEE NUMBER 2 – VAHENDAJA

http://pixers.fr/papier-peint

2 ON paar ehk duo. Ta on muutlik ja kohanev ning võib olla ka otsustusvõimetu. Ta on vahendaja, vahemees, diplomaat ja rahusobitaja, sest ühtsust võib saavutada vaid siis, kui arvamused kohtuvad, kui leitakse mõlemat poolt rahuldav kompromiss. 2 esindab vastuvõtlikku naisprintsiipi, yini, mis otsib kahe erineva iseseisva olemisvormi liitu. See on tiinuseperiood, mil asjad hakkavad kuju võtma. 2 kogub ja assimileerib. Ta otsib tasakaalu vastandlike jõudude vahel ja väljendab koostööd, ühendust ja partnerlust. Ta on rahusobitaja, kes pöörab suurt tähelepanu üksikasjadele. Kuna 2 teadvustab vastandeid selgelt, on tal väljapeetud rütmi- ja harmooniataju. Tema osavõtlikule ja emotsionaalsele natuurile meeldib muusika. Selliste omaduste tõttu nagu on emalikkus, kannatlikkus ja tundlikkus asetab ta teised endast ettepoole. Tema eesmärk on liit, mitte eraldatus, seepärast on ta teiste suhtes leplik ja mõistab neid. Eelkõige otsib ta harmooniat ja samasust.
Vesinikuioonid, mis tekkisid number 1 all, sööstavad nüüd läbi ruumi. Nad tõmbuvad üksteise poole vastastikuse külgetõmbe seaduse ehk number 2 seaduse mõjul.
Kui number 1 sümboliseerib ühtsust, olemust ja isiksust, siis number 2 kõigub kahevahel, kas olla või mitte olla. See number puudutab tundeid, hoolimist ja pigem meelt kui mõistust. Kui number 1 toetub iseendale, siis number 2 ei ole kunagi täiesti rahulik.

Võtmesõnad: Duaalsus, tunded, hoolivus, tasakaalutus, teadvus, kohanemisvõime, peenetundelisus, mõistvus, leebus, tähelepanelikkus; pigem järgija kui liider.

Peab õppima andma ja võtma. Peab õppima tegutsema rühma liikmena. Mõnusad inimesed! Osavõtlikud, vaiksed, koduarmastavad. Neil võib puududa eneseusaldus ja võivad olla arad.
Väga armukadedad ja väga kõhklevad! Masenduvad üsna kergesti.
ESP- võimed võivad olla, sest nad on tundlikud ja vastuvõtlikud. Neil on väga hästi arenenud intuitiivne hoiatussüsteem, mismõttu oskavad hästi kasutada oma vaistu. Keelitajad. Hoolitsejad. Tagasihoidlikud.
Otsuste tegemine on keeruline, muudavad tihti meelt. Nad väga kardavad teha valesid otsuseid.
Mõõdukad, tavalised inimesed. Abivalmis. Mõistvad. Solvuvad kergesti.
Nad alluvad kergesti teiste inimeste tahtele, sest neile on tähtis, mida teised inimesed neist mõtlevad. Meel on muutlik, emotsioonid heitlikud. Püsivad kaua vanades rööbastes. Nad on loodud armastamiseks ja armastatud olemiseks. Nad on ilmselt kõige südamlikumad inimesed. Neile meeldib kallistada ja musitada. Nad jälestavad konflikte! Nad vajavad rahu. Nad on lepitajad.
Võivad näha tähenduslikke ünenägusid. Deja vu efekt on neil ka üsna tavaline. Oma tundlikkuse pärast võivad neist saada väga head astroloogid, numeroloogid jm sellised alad.
Neist saavad ka väga head nõustajad ja sotsiaaltöötajad. Neile meeldib hoolitseda teiste eest.
Neist saavad ka suurepärased lapsevanemad, kes on oma lastele pigem sõbra eest.

Nad ei vaja rambivalgust. Lahkest südamest võivad anonüümselt heategevusele annetada. Nad vihastavad siis, kui neile avaldatakse survet või ähvardatakse. Nad peavad jälgima, et ei võtaks enda kaela teiste inimeste probleeme. Väga empaatilised inimesed, aga mõnikord peab leppima, et teiste asi on teiste probleem. Muretsevad teiste arvamuse pärast.
Kui nad on kord vihased, siis see võrdub vulkaanipurskega. Viha mürgitab nende olemust.
Nad peavad ette vaatama, kellega suhtlevad.
Nad ei näita initsiatiivi – kohe kindlasti mitte! Hea huumorimeel, aga mossitavad ka 🙂 Nad vajavad alati, et oleks keegi, kellele nad saaks raskustes toetuda. Masendushood on VÄGA tõsised ja viivad neid väga endast välja. Vastutus neile ei sobi. Töötavad meelsamini alluvana. Keskkond peab olema õnnelik – pinged on neile väga ebameeldivad.

Ametivalik:
pangandus, kindlustus, raamatupidamine, kontoritöö, raamatumüüjad ,aga ka muusikud, kunstnikud.. kui nad leiavad selle julguse oma seest 🙂

NAISED:
Meeldivad rumalad anekdoodid 😀 Eriline võime visandada inimest esmamulje põhjal.
Naised ei pea ennast veetlevaks. Kergitavad oma mehi pjedestaalile, teenivad neid.
Romantikud, head abielunaised, head koduperenaised. Head naised igale mehele. Rahaga on hoolsad.
Vajavad kaitsvat meest. Ülitundlikud. Meeldib kaisutada 🙂
Seksis eelistavad ilusat pesu ja kauneid sõnu. Siidpidzaamad, satäänist voodilinad.
Neile meeldib vaadata mehe lahtiriietumist. Meeldib silitamine. Jämedus ja hulljulgus paneb nende tunded lukku.

MEHED:
Head kuulajad. Vajavad naist, kellega jagada oma õnne. Sobib korrapärane päevatöö.Valmis esimesena lõpetada tülisid. Oskavad olla toeks, on leplikud ja rüütellikud. Väljendavad armastust sõnades ja suudlustega. Üsna romantilised mehed, tahavad naist hellitada. Ei ole kunagi loomalikult kirglikud.
Seksis luulelised ja enne vahekorda astumist tavatsevad pikalt vestelda. Ujedad, eelistavad seksida pimedas.
Mehed tahaksid võib-olla õpetajat mängida. Fantaasiarikkad. Meeleolu on kõige olulisem!
Oma paljaste kätega saadavad korda imesid, meistersilitajad!!!

Seksikad kehaosad: rinnad, kõht, suguelundid.

Neil on tugev kest ümber, aga nad on nii huvitavad inimesed, aga ei usu kunagi, et teised nii neist mõtleksid.
Kannatavad tihti oma emotsioonide pärast. Kui keegi peab neid veetlevaks või huvitavaks, on see neile arusaamatu. Kui nad õpivad oma kaaslast tundma, alles siis võivad nad lõõgastuda.
Seksuaalselt on nad rohkem vaimsed, kui füüsilised.

NENDEGA SOBIVAD NUMBRID ON 1, 3, 6, 9
NENDEGA VÕRDSED NUMBRID ON 2, 4, 8
NENDEGA VASTUOLULISED NUMBRID ON 5, 7

Kuulsad 2-d: Caesar, Mozart, E.A Poe (no täpselt!)

Kuidas number 2 mõjutab sinu isiksust?
Sul on kalduvus tasakaalukusele ja tugev soov olla teistega seotud läbi emotsioonide, oma tundeid väljendades. Sinu elu võib tugineda sinu võimele tunda ja tunnetada teisi inimesi. Näiteks võid sa tunnetada, et sinu partner on usaldusväärne või näiteks kui keegi valetab või räägib tõtt. Sa võid olla vabalt inimene, kes tegutseb kõhutunde alusel, kuigi see ei pruugi olla alati õige, sest sinu ootused võivad olla hoopiski teistsugused. Sa oled väga sensitiivne ja elus edasijõudmiseks peaksid seda annet kasutama. See aitab sul asetada end teiste inimeste rolli ja mõista, mida nad vajavad. Nt kui sõber tuleb sinult abi küsima, tunnetad tema vajadusi ka siis, kui sõber ei oska ennast väga hästi verbaalselt väljendada. Oled tundlik situatsioonides, mis vajavad taktitundelist lahendust, ja diplomaatia on sinu üks võtmeomadusi. Sa näed, mida mõlemad pooled üritavad saavutada ja teineteisele öelda. Sellistel puhkudel jääd sina kindlasti erapooletuks.
Sa oled rahu armastav inimene ja sulle meeldib harmoonia. Igal võimalusel püüad sa säilitada kindlust ja jääda rahumeelseks (!). Sa oled rahulik, rahulolev ja teistega arvestav. Sa ei tunne vajadust häält tõsta või end kuuldavaks teha. Sa oled elule vastuvõtlik ja avatud, kaldud ligi tõmbama inimesi, kellel on uusi ideid, mis muudavad elukorraldust. Sa oled hea kuulaja ja hoolid siiralt, mis teistel inimestel öelda on. Sa oled otsustusvõimeline inimene, aga peale pikka läbikaalumist. Lahkarvamuste puhul tahaksid sa tunda, et mõlemal poolel oleks võimalus võita. Sulle meeldib vabalt anda ja vastu saada ning jagada. See on sinu jaoks loomulik. Sa tead, et elus on kõik tasakaalus ja palju anda pole kunagi liiga palju. Võimalik, et armastad veespordialasid.

Sinu väljakutsed
Sa oled sageli ülitundlik ja emotsionaalselt habras. Teiste inimeste tegevused või kommentaarid muserdavad sind kergesti. Samas lood sa seda haprust sageli ise, tunnetades asju, mida tegelikkuses ei eksisteeri. Kõiksugused eelarvamused ja nö sisetunded peaksid uute inimestega unustama, sest väga tihti lased end mõjutada minevikul ja hakkad paranoiliselt mõtlema. Vahel võid olla veidi kõikuv ja üliemotsionaalne. Selle tulemusena väljendad oma emotsioone kasutult – näiteks süüdistades teisi inimesi oma enesetundes. Või paned lähedased vastutama oma õnnelik olemise ja meeleolu hoidmise eest. Sa võid teistest ka emotsionaalselt sõltuda, soovid, et nad turgutaks sind, kui oled emotsionaalselt omadega “maas”. Vahel võid oma hingeseisundiga olla oma lähedastele liiga pealetükkiv, nõuad isekalt, et sinu vajadused oleksid esikohal. Õppides andma, kui endal on halb enesetunne ja oled haavatav, või aidates kedagi lähedast, unustad sa oma viha ja kurbuse ja leiad, et selle asemele tekib palju parem tunne, kui saad teisi aidata.
Teiste inimeste tunnete suhtes võid sa olla üsna jonnakas. Sa võid olla manipuleeriv ja vahel ka sihilikult teistele haiget teha, sest sul endal on paha tuju ja sa pole suutnud seda muudmoodi väljendada. Võid olla ka aldis mõttetutele vaidlustele asjade üle, mis üldiselt asjasse ei puutu, ja kui sul siis oma tahtmist ei õnnestu läbi suruda, hakkad tusatsema. Sulle meeldib ka vastasseis. Sulle meeldib teiste vastu võidelda ja tõestada, et sina võidad. Sa võid klammerduda oma vaatenurka ja tunnetesse mõnede inimeste suhtes. Mõnes mõttes on sellised vaidlused sulle tervislikud, aitavad sul auru välja lasta.
Sinu tahtmised elus võivad olla üsna vastakad. Ühel hetkel võid olla otsustusvõimetu ega oska teha mingeid teadlikke valikuid edasise suhtes. Teisel hetkel võid eelistada, et teised langetaksid sinu asemel otsuse. Sa võid olla manipuleeriv, suruda peale nii endale kui teistele, et saavutada seda, mida tahtsid. Sa ei pruugi ka teisi kuulata või “kuulda”, kui nad sinuga räägivad, eriti kui see puudutab sind ennast. Sellise suhtumisega ei saa sinu elu just harmooniline olema. Oma elu suhtes võid sa olla üliettevaatlik ja ebakindel. Sa võid hakata kartma oma tundeid ja instinkte. Siinjuures pead sa hakkama oma hirmudele vastu astuma.

Armastuses ja seksis
Sa peaksid leidma oma elus tasakaalu. See toimib läbi elukogemuste – läbi avastamise, mis toimib ja mis mitte. Kiireim viis enese tundmaõppimiseks on lähedase partneri kaudu, siis tulevad välja kõik sinu puudused ja allasurutud emotsioonid. Mida lähemale sa oma partnerile jõuad, seda rohkem sa õpid ja seda rohkem oskad sa parandada seda osa iseendast, mis takistab sul leida harmooniat eneses ja oma elus. Sageli oled sa hooliv ja jagada armastav inimene, kellele meeldib hellitada ennast ja oma partnerit. Sa tahaksid elada rahulikku elu, luua harmooniat suhtes oma partneriga ja leida kedagi, kes oskaks sinu eest hoolitseda. Üldiselt oled rahulolev, välja arvatud siis, kui sind on tabanud järjekordne tuju – hakkad tusatsema, kui asjad ei laabu nii, nagu soovisid. Vahel tundub sulle, et annad partnerlussuhetes endast liiga palju ja võid oma partnerit ka emotsionaalselt lämmatada. Liigne andmine võib tegelikult teist hirmutada ja eemale tõrjuda. Kui suudad leida partneri, kes oskab õrnalt märku anda, kui oled liiale näinud, oskad õppida end vaos hoidma ja leiad tasakaalu andmise ja saamise vahel. Sa armastad end oma partneriga täielikult jagada. Sa võid tõmmata ligi inimese, kes tahab sinuga kõike koos teha: reisida, tööd teha, poes käia, koristada ja pidutseda. Sa ei pruugi peatuda enne, kui oled leidnud oma hingesugulase. Sinu igatsus on sügav – sa ei suuda tunda täiuslikkuse tunnet enne, kui oled leidnud just selle “õige”, kellega soovid jagada oma südant ja elu. Kui sa lõpuks leiad endale õige partneri, võid muutuda nii vastastikuses sõltuvuses olevaks, et hakkad tundma paanilist hirmu tema kaotamise ees. Sa kardad kaotada kindlustunnet, mida andis enese elu ja kõige intiimsema mina jagamine, ning hakkad tema külge klammerduma. Kui annad endale oma hirmudest aru ja proovid neist mõistuslikult üle saada, annad armastusele rohkem võimalusi sinu juurde tulla. Sul võib tekkida vajadus olla partneriga emotsionaalselt seotud. Mõnikord peaksid seda vajadust taltsutama. Jagades elu lähedase inimesega, peaksid oskama nautida suhet ka teistel tasanditel nagu füüsiline, vaimne ja hingeline tasand.

Lapsepõlve kogemused
Oma lapsepõlves võisid sa olla tugevalt mõjutatud oma emast või temast sõltuv. Oma sünnihetkest alates oled sa omandanud tugevad emalikud instinktid, mistõttu võisid esineda kokkupõrked ema või teiste naissugulastega, millest tekkisid hoopis probleemid. Lapsena olid üldiselt rahulik, kuid sul oli kalduvus olla ülitundlik ja aeg-ajalt tusatsev. Sõpru valisid sa ilmselt hoolikalt ja sul pidi alati olema üks “parim sõber”. Õdede-vendadega võisid sa olla üsna konkureeriv, et saada ise ema tähelepanu. Koolis võisid õppida hästi, et saavutada parimaid tulemusi. Võisid olla ka mõlemakäeline. Need lapsed tahavad sageli tunda, et neil on olemas valikud. Sa võid julgustada neid otsusi tegema – nt mida selga panna või mida järgmiseks teha. Alati tuleks leida aega nende kuulamiseks, eriti kui nad räägivad oma tunnetest või instinktidest.

Tervis
Võid olla aldis hormonaalse tasakaalu puudumisele nagu nt kuupuhastusega seotud meeleolude puhul. Kalduvus ka unetusele, bronhiaalsetele haigustele, astmale või ekseemile jt nahaprobleemidele.

Elukutsevalikud
Võid töötada terapeudi või nõustajana. Sulle meeldib kuulata, kui inimesed räägivad oma probleemidest ja tunnetest, ning sa oksad võtta erapooletu hoiaku. Võid töötada ka sotsiaalhoolekandes, arsti või medõena. Aga võid valida ka sellise ameti, kus on võimalust läbirääkimiseks – müügiagent, personalitöötaja, ärikonsultant. Ka diplomaat, raamatupidaja, advokaat, vahendaja jms.

 

ELUTEE NUMBER 3 – SUHTLEJA

http://www.stock.chroma.pl

3 ÜHENDAB 1 ja 2 omadused. Ioon, mis tekkis 0-st, püüdis number 1 all oma individuaalsust maksma panna ja tajus number 2 all teiste külgetõmmet, tunneb nüüd vajadust sotsiaalse suhtlemise järele. 3 tähistab suhtlemisvajadust ja puhast elurõõmu. Oma ülevoolava entusiasmiga heidab 3 kõigele päikeselist sära. 3 on ekstravert, kelle isiklik magnetism tõmbab teisi ligi, innustades nende arengut ja kasvu. Ta on suhtleja, kellel on kaasasündinud võime hinnata lõbu, romantikat, kunsti ja ilu. Tema loov kujutlusvõime teeb kõik võimalikuks, seetõttu on tal palju tundmusi ja kogemusi. 3 on sõbralik ja ülevoolavate tunnetega, seltskondlik ja mitmekülgne. Kui mõnd numbrit on võimalik pidada muretuks, siis just ülevoolavat 3-e.

Number 3 on numbrite 1 ja 2 summa. Samas väljendab matemaatiline tehe 1+2=3 number 1 mõju numbrile 2: loovus teeb lõpu kahevahelolekule. Kui number 1 viitab olemusele ja number 2 dilemmale “olla või mitte olla”, siis number 3 sümboliseerib tegu.
Number 3 puhul võib alati tajuda lõpuleviimist. Maailma suurimates religioonides on Jumalat kirjeldatud kolmainsusena: kristluses Isa, Poeg ja Püha Vaim; hinduismis Brahma kui Looja, Vishnu kui Kaitsja ja Shiva kui Hävitaja.

Võtmesõnad: Loovus, tegutsemine, teotahtelisus, algatusvõime, teenimine, ülevoolavad tunded, seltsivus, dramaatilisus; suhtlemisaldis, erilaadne.

Nemad peavad õppima end vabalt väljendama. Nad peaksid arendama oma loomevõimeid.
Teravad. Jälgivad. Mitmekülgsed. Andekad ja vaheldust armastavad.
Nad vajavad pidevalt stiimuleid, et püsida virgena. Julged, impulsiivsed, leidlikud, aga ka pinnapealsed ja taktitud, öeldes kõik otse näkku. Kiire taibuga. Usaldatavad, südamlikud, pidevalt täis uusi ideid.
Suurim puudus on see, et ei oska midagi tõsiselt võtta. Tegutsevad hetke uimas. Muretud ja tüdinevad kiiresti. Elurõõmsad ja julged. Mõttevälgatused. Kalduvad kamandamisele ja on ka kangekaelsed.
Vajavad vabadust, on muutlikud, ei meeldi piirangud. Palju sõpru ja harrastusi. Toredad, vaimukad, kärsitud. Väga jutukad inimesed, kellel on ka kunstiannet. Teised inimesed peavad neist väga lugu, neil on teatud veetlust, mis tõmbab teisi ligi. Nad oskavad keskenduda mitmele asjale korraga ja tavaliselt on teistest sammukese võrra ees. Nad tulevad elus paremini toime, kui teised inimesed.
Nad ei muretse homse pärast. Oskavad välja tuua teiste inimeste parimaid omadusi.
Armastavad koosviibimisi ja pidusid.

Ametivalik: ajakirjanik, meelelahutuslik ala.

Nad on suhtlejad! Nad sobivad tähelepanu keskpunktiks ja seda nad ka tihti on. Neile meeldib, kui neid kuulatakse. Kirjutamine on ka nendele üsna oluline. Erakordselt truud – eelmistest suhetest ei saa kunagi päriselt üle. Ta peab väljendama ennast loominguliselt. Tihti ilustavad sündmusi, et elu paistaks huvitavam.
Liialdamine! Nad peaksid seda suunama muusikasse, näitlemisse vms.
Nad vajavad inimesi! Nad näevad teistes potentsiaali. Tihti leiavad partneri, keda nad saavad nö päästa, et ta oleks nagu patsient. Suurepärased müügimehed! Väga head meelelahutajad, modellid, näitlejad, disainerid, koomikud, lauljad, muusikud. Sündinud klounid! Rutiinne töö neile ei sobi. Peavad kasutama oma andeid. Nende meelekindlus ja terav mõistus paneb nad tihti masside etteotsa. Nende seltskond on väga tore. Kaubamärk on naeratus, säravad silmad ja hea hääl. Aga nad võivad levitada ka kuulujutte.
Nad oskavad õppida ebaõnnest.

Kui 3 seda loeb ja mõtleb, et mina küll selline pole, siis on KINDEL, et tal on lapsepõlvekodust pärit armid. Need haavad peavad paranema, ainult siis saab ta olla see, kelleks ta on sündinud.

NAISED:
Veetlevad. Teatraalse olekuga. Energilised ja aktiivsed. Välimuselt erinevad teistest – ebatavaline stiil.
Soovid peavad saama rahuldatud. Neile meeldivad nii vaimselt kui ka füüsiliselt huvitavad mehed.
Alateadlikult nudistid. Meeldib napp riietus.
Naistele meeldib kaua aega seksida.

MEHED:
Riskijad. Üllatajad. Ennasttäis. Teevad hästi kõike, mida ette võtavad.
Pohmeluse seisundis eriti potentsed! Suurepärased masseerijad. Väga tõhus keel 😉
Meestele meeldivad naiste jalad. Võib ka juhtuda, et neile meeldib end naiseks riietuda.

Seksuaalselt on nad haaravad ja omapärased. Huvitav seks. Meeldib vaheldus. Neid võib paeluda grupiseks. Erutab tants ja muusika, seksuaalvahekorra pealtkuulamine võib neid samuti erutada!

Seksikad kehaosad: puusad, reised, jalad.

NENDEGA SOBIVAD NUMBRID ON 1, 2, 5
NENDEGA VÕRDSED NUMBRID ON 3, 6, 9
NENDEGA VASTUOLULISED NUMBRID ON 4, 7, 8

Kuulsad 3-d: Hitchcock, Goethe, Dali, Bowie jne.

Kuidas number 3 mõjutab sinu isiksust?
Sa oled lõbu armastav inimene, kellel on sügav vajadus väljendada ennast igal võimalikul viisil: kas kasutades oma keha(seksuaalselt), verbaalset väljendust või käte loomingut. Sul on eriline anne käte abil väljendumiseks – kas siis maalimise, söögivalmistamise, näputöö, aiatööde, kirjutamise, massaaži, ravitsemise vms abil. Sulle meeldib ennast verbaalselt väljendada ja selleks pakuvad parimat võimalust sõpradega veedetud õhtud. Sa kõneled kiiresti – võibolla osad inimesed väidavad isegi, et su suu ei seisa kunagi kinni. Sa oled vastutulelik ja ekstravertne inimene, kellest kiirgab kindlustunnet. Kindlasti oled sa varustatud üleannetu lõbutundega. Sulle meeldib nalja visata ootamatus situatsioonis ja ettevalmistamata publikule. Elu on elamiseks ja sulle ei meeldi midagi võtta liiga tõsiselt. Sul on ka pahatahtlik huumor ja sulle meeldib vahel vimkasid visata. Sulle meeldib klouni teha – teiste lõbustamine on üks osa sinu igapäevasest olekust. Inimeste jaoks oled sa lõbustav ja oled alati nendest ümbritsetud, kuhu sa ka ei läheks. Väga hästi oskad sa tõsta teiste tuju. Viskud igasse ettevõtmisse täiega ega mõtle pikalt. Pole ime, kui töötad täiskohaga, pidutsed viiel õhtul nädalas, ühel õhtul käid täiendusõppes, nädalavahetusel kunstiringis, reisid ringi ning oled veel samal ajal kindlas partnerlussuhtes. Sa oled võimeline keskenduma mitmele asjale korraga. Sa oled pingevaba inimene, kes astub eluga sama sammu. Sinu jaoks on muretsemine ajaraiskamine ja elu läheb oma rada. Tavaliselt oled optimistlik ja positiivse mõtlemisega ning leiutad alati midagi, mis sind muigama paneb või sulle rõõmu toob. Sulle meeldib mõelda, et “elu saab minna vaid paremaks.”Leiad end tihti valikute ees, sest sa lood ise nii palju võimalusi. Sa võid olla kohanev inimene, kes läheb rõõmsasti kaasa kõikide muutustega. Paindlikkus tähendab sinu puhul seda, et lähed spontaanselt kaasa ja saad elust maksimaalse naudingu. Sa armastad rõõmu tunda igast positiivsest kogemusest ja isegi mitte väga positiivsetest – oled aru saanud, et ka nendest on võimalik õppida. Oskad luua küllust kõiges – õnnes, armusuhetes, töös ja arenguvõimalustes. Inspireerid inimesi oma muretu ja lahke olekuga. Sa naudid reisimist, müstikat, religioone. Sulle meeldivad sportlikud tegevused, eriti jalgrattasõit ja kergejõustik. Oled aktiivne inimene ja sinu vabadusearmastus võib viia sind juhuhääletamisega ümber maailma, seljakott seljas, ainsagi mureta silmapiiril. Sulle ei tee muret, kui käed saavad mustaks, võid vabalt telgis magada ja sulle võib meeldida ka mootorratta sõit.

Sinu väljakutsed
Sa oled väga aktiivne inimene, kuid vahel võtad liiga palju ette. Võid end üle töötada ja energiat killustada, kuna keskendud mitmele tegevusele korraga. Sul on kalduvus viskuda elusse, kuid vahel käid üle võlli ja alustad liiga paljusid asju korraga. Elu sunnib sind ilmselt üks hetk peatuma ja aitab mõelda, mis viisil olukorda lahendada ja tempot aeglustada. Sul on probleem arusaamisega, et samaaegselt ei saa kõigega tegeleda! Sa oled pingevaba ja muretu inimene. Vahel koguni nii pingevaba, et lased elul kergelt sõrmede vahelt libiseda. Sa võid avastada, et kogemused mööduvad sinust, sest sa ei suutnud õigel ajal vajalikku pingutust teha. Vahel võid olla küüniline ning elukogemuste tõttu sapine. Võibolla oled katsetanud nii palju erinevaid asju, et miski ei näi enam toimivat. Võid olla enesekriitiline – mis teeb sinust endast sinu suurima vaenlase – ja samuti võid pidevalt kritiseerida teisi. Sul on rikkalik huumorimeel, mis teisi inspireerib. Sa võid olla ka sarkastiline ja oma naljasoont vastikul viisil kasutada, naeruvääristades teisi ja muutes nad oma tögamise objektiks või naerualusteks. Sa võid olla ka hooletu, sulle meeldib klatšida ja jutustada kõigiga kõigist. Võid ka saladusi välja rääkida. Sa ei pruugi seda tahtlikult teha, aga sa lobised nii kiiresti, et kogemata võib mõni saladus välja lipsata. Sellisel viisil võid kergesti endale vaenlasi saada. Mõnikord võid sattuda ka lõksu, sest ei oska ennast väljendada. Oamndades väljendusvormi ühes eluvaldkonnas, õpime end avama ka teistes.

Armastuses ja seksis
Oled paras peoloom, kes armastab sotsiaalset läbikäimist ja lõbu. Oluline on leida partner, kes armastab seltskondlikke kogunemisi ja väljaskäimist. Kuna sina oled lobisemishimuline, peab sul olema partner, kes on väga hea kuulaja või on nii tugeva iseloomuga, et oskab sulle samaga vastata. Tavaliselt oled vastutulelik ja kindel, sul on briljantne huumorimeel, mis tõmbab ligi palju potentsiaalseid partnereid. Esimesel kohtamisel võid partneri liigse jutukusega ära hirmutada. Võid olla ka pinnapealne ega soovi väga sügavuti minna, mis puudutab tundeid. Vahel võid otsustada partneri kasuks, kes oskab sind lõbustada ja näeb hea välja. Üks osa sinust sooviks lipsata ühe partneri juurest teise juurde, otsides erinevaid kogemusi, kuni naudid oma vabadust. Sinu eelistused vahetuvad sageli. Isegi kui oled otsustanud ühe kindla partneri kasuks, otsid silmadega alateadlikult uusi kogemusi. Sa võid leida partneri, kes on sõltumatu ja seetõttu eriti atraktiivne sinu jaoks. Samas, olles kord tõeliselt armunud, võid vabalt leida, et ei püüagi enam kellegi teise suunas vaadata. Sa vajad füüsilise läheduse tunnet oma partneriga – kui seisate kõrvuti, siis hoiad käest ja teineteisest möödudes soovid kallistada või suudelda. Sulle võib meeldida ka kallimat erinevate õlidega masseerida. Teil on üldiselt vastastikune instiktiivne tõmme teineteise suhtes. Armastuse näitamises oled sa vaba ega karda näidata oma keha, sulle meeldib seksuaalselt väljenduda nii mitmel erineval moel, kui sa suudad. Sa armastad seksi ja mida rohkem seda on, seda parem. Aeg-ajalt tunned tugevat hingelist sidet ja naudid partneriga niisama olemist, nii voodis kui sellest väljaspool.

Lapsepõlve kogemused
Sa võisid palju ringi reisida, kas koos vanematega või ilma. Pidevas liikumises olles, leidsid teiste inimestega kergesti kontakti. Oskasid ära kasutada võimalusi, mis sinu teele sattusid. Suhtlemine on ilmselt mänginud olulist rolli sinu elus alates sinu sünnihetkest. Võimalik, et sinu kasvatamise juures mängisid olulist rolli sinu vanavanemad. Sa võisid veeta tunde midagi oma kätega nokitsedes, sa olid ilmselt väga andekas ja loov. Eneseväljenduse peale võis kuluda palju aega. Tavaliselt olid rõõmus laps – sul oli alati palju teha. Need lapsed vajavad kindlasti distsipliini, mis aitaks nende killustatud energiat maa peale tagasi tuua. Vastasel juhul kihutavad nad mitmes suunas korraga ega saavuta kokkuvõttes midagi. Korrapärane rutiin aitab neil kasvatada ka kindlustunnet enese sees.

Tervis
Sa võid olla aldis kähedale ja õrnale kurgule või hooletust eluviisist tingitud suguhaigustele. Võid kannatada ka lihasvalude ja vereringehäirete käes.

Elukutsevalikud
Sa võid nautida tööd alal, kus on võimalik ennast väljendada ja teiste inimestega suhelda. Sinust võib saada kunstnik, kirjanik, meelelahutaja, miim või komöödianäitleja. Võid olla ka võimleja, näitleja, stjuardess või hotelliadministraator. Sulle võib meeldida töös ka käsi kasutada: leiad huvitava ameti psühhoterapeudi või massöörina ,aedniku või loova kokana. Töökoha eelistus võib tekkida ka ametikohtadel, mis annavad reisimisvõimaluse.

 

ELUTEE NUMBER 4 – ÕPETAJA

http://adore-vintage.blogspot.com.ee

4 ON teadvus ruudus ning tähistab süsteemi ja korda. See on kindluse, turvalisuse,
stabiilsuse ja konservatiivsuse sümbol. See on ehitaja, kes peab alluma maistele oludele,
kus domineerivad vorm ja aine. Piibli loomisloos loodi neljandal päeval Maa.
Külgetõmme, mida ioonid tundsid numbri 2 all, viis suhtlemiseni numbri 3 all. Nüüd, number 4 all, leiab aset vältimatu energia kontsentreerumine. Toimub formeerumine. Ioonid “mõistavad”, et nad ei või enam energiat laiali puistata, vaid peavad hakkama seda seadma viljakasse korrapärasesse süsteemi. 4 arendab praktilist loomust.
Number 4 on sümboolselt seotud materiaalse tegelikkusega. Selle üks sümboleid on ruut, mis saadakse, kui numbrile 1, inimese sisemisele jõuvarule, liidetakse number 3, inimese loovus. Me asetame ennast aega (neli aastaaega ja Kuu neli faasi) ja ruumi (ilmakaared) vastavalt numbrile 4. Seega on number 4 seotud mõtlemisprotsessi loogiliste, konkreetsete ja praktiliste aspektidega.

Võtmesõnad: Loogiline mõtlemine, praktilisus, instinktid, konkreetsus, materiaalne maailm, vorm, töö, kord, ehitamine, stabiilsus, vastupidavus, distsipliin.

Nad peavad olema vastutavad oma tegude eest! Nemad peaksid oma elus rajama midagi püsivat, olema praktiline ja hea organiseerija. Nad peavad kõvasti töötama, pöörama tähelepanu üksikasjadele, vältima riske, olema kannatlikud, õppima vigadest.
Nad on mässulised, kes näevad alati kõike teisiti. Nad on täpsed rutiiniinimesed. Sisseharjunud tavad = turvatunne. Nad on praktilised ja oskavad rahaga hästi hakkama saada.
Nad on realistlikud inimesed. Võtavad elu üsna tõsiselt. Väga kokkuhoidlikud inimesed. Töötegijana on nad väga au sees, vajadusel on valmis tegema ka väga rasket tööd. Ustavad, vahel ka melanhoolsed.
Musterkodanikud, väga patriootlikud. Armastavad oma kodu ja kodumaad, vihkavad tülisid. Üsna vanameelsed, ei soovi muutusi. Nad alati mõtlevad enne, alles siis tegutsevad. Umbusklikud ja armuakadedad. Rahaga ümberkäimine on neile loomupärane.

Ametivalik: raamatupidajad, insener, keemik, sekretär, arhitekt, ehitaja, pankur.

Nad on väga intellektuaalsed inimesed. Nad on sündinud õpetajaks ja neile meeldivad teadmised. Nad on loogikainimesed. Neile meeldib tõde. Kui nad on vahel küünilised, siis tegelikult püüavad nad anda teile teavet, mis nende arvates võiks teid aidata.
Nad on ausad ja konkreetsed!
Väga leidlikud inimesed, umbes nagu McGyver. Lihtsalt teavad, kuidas mõndasi asju korda teha.
Kardavad väga kriitikat. Paljud nende unistused ei saa teoks..sest nad kardavad, et ei saa neid teostada parimal moel. Stabiilsus, stabiilsus, stabiilsus! Neile meeldib matkata ja telkida, üldse looduses viibida.
Nende elu PEAB olema korrapärane. Tuleb ette vaadata, et mitte kasutada alkoholi lõdvestusvahendina!
Nende mõistus töötab täistuuridel ja mõtteid on peas miljoneid, neile soovitatakse pidada päevikut, see peaks natukene kergendama nende koormat. Turva- ja kindlustunne on neile esmatähtis. Tihti leiab neid tuletõrjujatena või seoses politseitööga. 4 on täielik materialist, kõik, mis on käegakatsutav, on neile sobilik.
Neile meeldib ehitamine, sest see annab teistele peavarju! 🙂 Soovitatakse investeerida kinnisvarasse.
Suhetes on kõige olulisem ausus. Nad on väga siirad armastajad. Kui neid petetakse, ei saa nende usaldust enam iialgi päriselt tagasi võita. Nad on kombekad ja traditsioonilised inimesed. Sellele numbrile meeldib hoida omaette ja sõprade puhul on nad väga valivad. Kui nad õpivad mõnd oskust, siis saavad nad selles asjatundjaks, ning võiksid hakata siis ka teisi koolitama, nad on väga head õpetajad.

Perekonnaelu tähendab neile väga palju. Armusuhetes on nad sentimentaalsed ja tundlikud, vahel ka jäigad.
Väga suur närvipinge!Intiimelu muutub kergelt rutiinseks, neile meeldib kord.
Alati peab kõik käima plaani järgi.
Mehed on tavaliselt musterisad. Head hooldajad, ja pakuvad turvalisust ja püsivust oma abikaasale.
Seksuaalses mõttes on nad maalähedased. Neile meeldib ühtlane seks. Mehe kodu on seal, kus on tema naine. Ohvrimeelsed mehed. Väga konservatiivsed inimesed !!! Mees peab alati teadma, millega naine tegeleb. Seksile jätab kindlasti jälje rutiin. Kõik asjad on alati omal kellaajal. Ja seksi koht on ainult magamistoas.

Seksikad kehaosad: jalad, sääred, pahkluu.

SOBIVAD NUMBRID 3, 6, 7
VÕRDSED NUMBRID 2, 4, 8
VASTUOLULISED NUMBRID 1, 5, 9

Kuulsad 4-d: Freud, Stalin, Castro, Sinatra jne jne.

Kuidas number 4 mõjutab sinu isiksust?
Sa oled pühendatud inimene, kellel on sügav vajadus end erilisena tunda. Kuid elu on enamasti tavaline ja sa lepid faktiga, et kõikidel inimolevustel on elus püsimiseks samad põhivajadused . Sa naudid rutiini ja tunned end vahel erilisena. Väga aktiivselt töötad sa praktiliste küsimustega – füüsilise reaalsusega ja oma kehaga. Seega, on ellujäämise õppimine sinu jaoks väga oluline, sa võid teha tublisti tööd selle nimel, et kindlustada kõigi oma füüsiliste vajaduste rahuldamine ja sa võtad selle endale kohustuseks. Sa võid töötada 12 tundi ööpäevas ja ka nädalavahetustel, kui see tähendab, et sinu pangakontol on rohkem raha, mis omakorda tagab turvatunde. Kui oled majaomanik, ei näe sa põhjust, miks keegi teine peaks sinu asemel selle eest hüpoteeki maksma, sest see on sinu kohustus ja oled võimeline end ise ära elatama. Sulle meeldibs eada reaalseid, saavutatavaid eesmärke. Oled võimeline ka terve elu ühe kindla eesmärgi nimel kõva tööd tegema. Üldiselt meeldib sulle stabiilsus ja sa vajad seda. Seega võid tunda rõõmu pikemaajalisest suhtest, eelistad aastate jooksul elu- ja töökohti või isegi ameteid mitte vahetada. Sa naudid rahu ja turvalisust, mida pakub teadmine, et saabuv päev ei too kaasa ootamatusi. Näiteks võib sulle meeldida, et ajaleht ilmub posti samal ajal või see, et sul on kindel sissetulek. Oma vajaduste täitmisel ei taha sa oleneda kellestki teisest peale iseenda. Oled lojaalne inimene ja tahad alati oma sõna pidada. Kauaaegsete sõprade aitamiseks teed kõik, mis on sinu võimuses. Uute inimeste tundmaõppimiseks võtad enesele aega ja nende suhtes kindlustunde saavutamine ei toimu kiiresti. Oled süstemaatiline inimene ja armastad olukordi, mille lahendamiseks saad edukalt kasutada oma organiseerimisoskusi, teades täpselta sjade hetkeseisu. Sulle võib meeldida ka oma päeva või lausa elu äralahterdamine, et olukorrast paremat ülevaadet saada. Struktuur ja piirid on sinu jaoks üliolulised, sest ened annavad sulle turvatunde – teadmise, et kõik asjad on oma kohal. Üldiselt oled pragmaatiline ja praktiline inimene ning see aitab sul oma vajadusi materialiseerida. Sõna otseses mõttes meeldib sulle jalad maa peal hoida – sulle võib meeldida jalutamine, tervisejooks, matkamine jne.

Sinu väljakutsed
Sa võid aeg-ajalt langeda melanhooliasse, sest sa lihtsalt ei suuda ellujäämise füüsilise reaalsusega silmitsi seista. Enese eest vastutuse võtmine päev päeva järel tekitab liiga suurt painet sulle. Kui sa õpid enese eest vastutuse kandmisega, õpid ka sa aktsepteerima vastutust kõige hea eest, mis sinu teele kandub. Sulle võib tunduda, et materiaalne kindlustatus aitab turvatunnet suurendada. Sa võid ka otsida enamat või teisi inimesi, kes aitavad sul end turvaliselt tunda. Samas, ükskõik kes või mis sul olemas on, ei pruugi sa kunagi tunda ennast piisavalt turvalisena, kindlustunne peab kasvama sinu seest. Vastupidavuse nimel võid sa kinni haarata kurnavast rutiinist. Sa võid päev päeva järel tõelise eesmärgita edasi rügada. Võid korraldada ka draamasid, mis natuke päikest päeva tooks. Ilma seatud piirideta saavutad sa elus vähe. Mõnikord ei suuda sa väga selgelt oma isiklike piire seada või väljendada ning inimesed võivad sinu vajadusi ignoreerides või neist lihtsalt mitte teadlik olles “sinust üle sammuda”. Elu võib tunduda pideva võitlusena ning kui sa esile kerkivaid probleeme eirata püüad ja need lahendamata jätad, lisandub vaid uusi. Mõnikord võid probleeme täielikult ignoreerida, sest sa tõsiselt kardad muutusi. Sa pead aktsepteerima muutusi. Sulle võib meeldida oma elu üles ehitada, kuid mõttes proovid sa ka teiste elu korraldada, lahterdades neidki ja jagades inimesi kategooriatesse. Kuid inimestel on omadusi sinu eelarvamusi murda. Elu on orgaaniline ja inimesed muutuvad ja kasvavad alati.

Armastuses ja seksis
Sa võid olla inimene, kes enda turvaliselt tundmiseks vajab kindlat suhet, seega on sinu jaoks ülioluline partneri leidmine, kes end sinuga seotult õnnelikuna tunneks. Vahel võib sulle meeldida niisama mänglemine, kuid ilmselt oled sa tunduvalt enam huvitatud pikaajalisest suhtest, eriti kui su partner on materiaalselt kindlustatud. Praktilise meele tõttu ei pruugi sulle meeldida, kui raha kulutatakse romantiliste õhtusöökide, lillede jne peale. Sulle võib meeldida partner, kes on sama praktiline või kes vähemalt ei lennuta raha teie ühisarvelt niisama tuulde. Kuigi mõnel puhul võid ka ise vastutustundetult käituda. Välimus ei pruugi suhtes sinu jaoks kõige olulisem olla, kuid tuleb kasuks. Seksist palju olulisem on sulle partneri leidmine, kellega oleksid, hea sõber. Sa oled lojaalne – ka rasketel hetkedel teed suhte nimel suuri pingutusi. Sa oled kokkuhoidlik ja sulle meeldib koduse elu igapäevane korraldamine. Üldiselt naudid sa stabiilse partneri olemasolu ja võiksid seda veelgi enam nautida ning elukorraldusega rahul olla, kui see muutub lihtsaks rutiiniks. Rutiin aitab tagada stabiilsust. Seksuaalelus oled sa lihtne inimene , kes soovib füüsilist läbikäimist ja lisab suhtesse veidi kirge. Sõprus on ka siin oluline ja kui sa just ei soovi uut elu luua, võid näha vajadust seksuaalelu elavdamiseks. Sulle meeldib seksi loovalt suhtuda ja sa naudid armastuse füüsilist akti.

Lapsepõlve kogemused
Sa võisid olla hästi mõistlik laps, kes sattus harva pahandustesse. Kodused ülesanded olid sul alati tehtud, ei jooksnud libeda ega lumega. Olid ilmselt praktiline ja abivalmis laps, kes võttis rõõmuga kõikidest kodustest toimingutest osa. Varases lapsepõlves võis sul juba olemas olla tugev kohusetunne ja alati said sa ise hakkama oma asjadega. Vanemad võisid sulle ka rohkem kohustusi anda. Vahel võisid sa ka sihilikult jätta midagi tegemata, soovides lahti rebida rutiinist. Sa olid laps ja tahtsid ka vahel ulakas olla, pannes vanemaid proovile. Sul võisid olla ebakindlushood, tegudes kõhklev ja võisid ka kokutada. Need lapsed vajavad sageli kindlustunnet. Neile võib kasuks tulla igapäevane mingi teatud kohustuste täitmine, millega nad hoiaksid üleval oma järjepidevust.

Tervis
Sa võid kalduda melanhooliasse ja oled aldis agorafoobiale, puusa – või põlveprobleemidele või esineb muid probleeme jalgadega.

Elukutsevalikud
Sulle võivad meeldida tööd, kus saab midagi ehitada: aidata firmal kasvada, ehitustööd või kinnisvara. Töö võib olla seotud ka maaga – võid olla põllumees. Võid luua karjääri ka panganduses, raamatupidamises jne. Sulle võib meeldida ka moelooja, kirjaniku või kunstniku amet. Ükskõik, mida sa ka ei valiks, pühendud sa sellele pikemaks ajaks.

 

ELUTEE NUMBER 5 – SEIKLEJA

http://en.yibada.com

5 SÜMBOLISEERIB vabadust, muutumist ja seiklust. Uudishimu ja pidev tegutsemine loovad leidliku, kohanemisvõimelise ja mitmekülgse olendi, kes on alati valmis riskima.
5 asub numbritsükli 1–9 keskel, väljendades inimlikkust, isiksust materiaalses maailmas, võimalust otsustada. Seda võiks nimetada pöördepunktiks, kus keha ja vormi saanud ioonid peavad otsustama oma saatuse tsükli teises pooles 6–9. 5-le avaneb palju võimalusi ja erinevaid kogemusi, millest ta saab vajalikku informatsiooni otsustamiseks.
5 suhtleb pealiskaudselt ja palju. Oma erinevate minevikukogemuste tõttu on ta loomult korraldaja ja reklaamija. Ta on hea suhtleja, kes teab kõigest natuke ning tahab ringi rännata, et kogetut teistele edasi anda. 5 tõmbab vastupandamatu magnetismiga ligi vastassugupoolt ja see viib vastutuseni koduste asjade eest, mis järgneb number 6 all.
Inimesed õpivad ja arenevad, kasutades oma viit meelt. Viis meelt on inimese energiamustri tuumaks, mis asub nimediagrammi keskel (lähemalt 6. peatükis). Kui nimediagrammil ülespoole suunatud viisnurk väljendab valguse, vaimsete püüdluste ja hariduse jõudu, siis allapoole osutav viisnurk näitab pimeduse, nõiakunsti ja musta maagia jõudu. Need inimesed, kelle nimes domineerib number 5, on valiku ees, kas mõista, et nad on jumalikud olendid, või elada nii, nagu elaksid vaid üks kord.

Võtmesõnad: Meeled, areng, paindlikkus, sallivus, õppimine, mitmekülgsus, leidlikkus, kohanemisvõime, muutus, tegutsemine, reisimine, seiklus, propaganda, tehingud.

Nemad peavad leidma õige viisi oma vabaduse kasutamiseks. Nad peavad aru saama, et mitte miski ei ole püsiv. Nemad on hingelt mustlased. Nad tahavad minna kõikjale ja vajavad pidevalt uusi stiimuleid.
Püsivaid suhteid loovad nad ligi 30 aastaselt. Nende elu koosneb kogemustest.
Nad on üllatavad, taibukad, seiklushimulised, võimekad ja rahutud. Nad tahavad olla vabad. Uus ja eriline ergutab neid. Nad vihkavad rutiini ja on väga impulsiivsed. Nad on energilised, aga ka isekad, temperamentsed, mõtlematud. Vahel ka kriitilised ja sarkastilised. Elu = väljakutse! Pidev liikumine, areng.
Nad on omamoodi andekad, oskavad kõike natukene, aga korralikult mitte midagi. Ametivalik on üsna raske.
Sobivad töid võib leida nt: rahanduses, arstiteaduses, kunsti või teaduse valdkonnast. Meeldib ka inimestega suhtlemine.

Põgenemiseks kasutavad need inimesed seksi, toitu, mõnuaineid, alkoholi, reisimist või ületööd. Väga harv on see, et need inimesed üldse abielluvad. Ja kui abielluvad, siis on see lühiajaline. Need inimesed vajavad oma ruumi.
Nad tahavad alati head välja näha. Neile ei meeldi olla kole ega ka inimesed, kes ei ole veetlevad.
Nad on ka parajad detektiivid, selgitavad alati kõik välja, sest nad tahavad kõigega kursis olla. Nad vihkavad teadmatust. Neile meeldib tähistada igasuguseid pidupäevi ja neile meeldib teha ilusaid kingitusi teistele. Neil on ka väga hea kirjutamisoskus ja and oskavad suurepäraselt anda teavet, mis äratab teistes uudishimu. Sõnaosavad.
Neist võivad saada head fotograafid, lendurid, reisikorraldajad, giidid, reisijuhid – kõik, mis on seotud reisimisega!
On oluline, et nad kasutaksid oma energiat ja indu ja läheksid kasvõi ümbermaailmareisile!
Nad on ka üsna kaastundlikud. Kui nad näevad kodutut, tahavad nad kuulda tema lugu.
Samamoodi võib neid paeluda ka lugemine. Nad elavad loetule väga kaasa. Nad võiksid ise ka väga põneva raamatu kirjutada.
Nad on rahutud ja peavad olema pidevas liikumises. Nad alustavad kergelt suhteid ja võivad kergesti ka petta.

NAISED:
Eelistavad näha maailma ja erinevaid mehi, enne kui loovad suhte. Nad on väga seksuaalsed ja vajavad kuumaverelist meest, kes suudavad rahuldada nende ihasid. Kirglikud ja väga valivad. Vajavad üsna palju tähelepanu ja vajadusel näitavad initsiatiivi.
Igavad kodused askeldused ei hakka neile kunagi meeldima.
Seksis kujutavad naised end meelsasti siidköitega seotuna, jalad harali jne jne.
Laes olevad peeglid erutavad neid. Suudlused üle keha on teema.
Lemmikasend on kindlasti 69.

MEHED:
Tahavad elada ohtlikku elu, riskida ja panna närve proovile. Võivad tahta, et naine vaataks nende järele, oleks nagu ema. Nad armastavad loomalikult. Neile ei meeldi, kui neid kamandatakse. Nende suhtumine seksi võib naisi lausa ehmatada. Noorena on nad üldiselt naistemehed.
Seksis – meeldivad meestele pornofilmid, suuseks.. KÕIK! Nad oskavad palju nippe ja paljud neist võivad kasutada preparaate, mis pikendavad erektsiooni. Ei ole ka ime, et nende seas on palju transvestiite, homoseksuaale või biseksuaale.

Seksikad osad: kõht, käed, käevarred, õlad, suguelundid.

Nad võivad olla tujukad, mõtlematud, enesearmastajad ja kriitilised. Raha suhtes hooletud, naudinguhimu võib minna liiale ja põhjustada sõltuvust suitsetamisest, alkoholist, narkost ja seksist…

Seksuaalelus tahavad kõike proovida. Üldiselt tunnevad nad kõiki poose, harrastavad seksi erinevates kohtades! Seksuaalsed abivahendid, käsikirjad, misiganes – ei ole neile võõras.
Põhiline on see, et midagi ei jääks proovimata! 😀 Selle võnke piires elavad lõbutüdrukud on tavaliselt nümfomaanid ja teevad tööd himust.

VÕRDSED NUMBRID 1, 5 ,7
SOBIVAD NUMBRID 3 , 9
VASTUOLULISED NUMBRID 2, 4, 6
NEUTRAALNE 8

Kuidas number 5 mõjutab sinu isiksust?
Sulle on antud sügav vajadus teistega suhtlemise järele. Suheldes tunned seotust inimestega, eriti kui see puudutab midagi sinu jaoks olulist või midagi omavahel ühendavat. Suhtlemise abil liigub “elu edasi” ja sulle võib meeldida suhtlemine inimestega mujalt maailmast. Armastad reisida ja reisides saad kontakti erinevate kultuuride ja eluviisidega. Sa võid ka töötada firmas, kus kohtad väga erinevaid inimesi. Sulle meeldib sõnaliselt ja suuliselt väljenduda. Ometi toimub suhtlemine suuremalt jaolt sinu “kehakeele” vahendusel – isegi kui oled koos inimestega, kes sinu “keelt” ei mõista, suudad selgelt nendega suhelda, ilma vajaduseta märkide keeles kõnelda. Sa võid suhelda ka telepaatia vahendusel, sest sul on kristallselged mõtted, mida oled suuteline projitseerima nii, et teistel on neid kerge üles noppida. Kui inimesed sinust mõtlevad või sulle sõnumi saadavad, oled suuteline nende mõtteid ka “üles noppima”. Sulle ilmselt meeldib kasutada arvutit, mille abil saata ja vastu võtta informatsiooni kogu maailmast.
Sa oled nalja ja pidu armastav inimene, konkreetsemalt öeldes otsid mentaalset stimulatsiooni. Võid seda saavutada, kuulates loenguid sind huvitavatel teemadel, uurides raamatuid, saades reisikogemusi või osaledes erinevatel kursustel. Sul on helge pea ja kiire mõtlemine, teistega kõneldes võid sageli hüpata ühelt teemalt teisele. Sama ka tegevustega, eesmärgiks saada võimalikult palju kogemusi. Sul võib olla teadlase vaim, mis tähendab, et otsid konkreetseid fakte. Soovid teaduslikku tõestust, et asjad toimivad. Võibolla ei ole sa nõus valuvaigistit enne manustama, kui oled meditsiiniajakirjast lugenud, et selle toime on teaduslikult effektiivseks tunnistatud 🙂 Sulle meeldib ka asju üksipulgi lahti harutada, et oma silmaga näha, kuidas need toimivad. Kõigis elu valdkondades huvitab sind põhjus, mis paneb inimesed liigutama. Sulle meeldib katsetada ja üritad elu eest teada saada, kuidas elu tegelikult toimib. Sa kiirgad magnetina, lummates oma sarmiga teisi. Tõmbad ligi erinevaid inimtüüpe, sest oled nii elav. Teistele meeldib sinu seltskond, oled põnev ja särav vestluskaaslane. Sind võluvad inimesed samuti ja sinu meelest on elu üks suur ja vahva seiklus, mida tasub täiel rinnal nautida. Sa võid olla ka spontaanne inimene, keda loomulik uudishimu ajendab minema maailma kogemusi otsima. Kindlasti meeldib sulle ka ostlemine ja käimine poest poodi. Sa oled pühendanud oma elu elamisele ja nautimisele. Sul võib olla väga selge nägemus, mida sa elult tahad. Oled ka positiivse mõtlemisega, “teeme ära” suhtumisega, mis aitab sul oma eesmärke ellu viia. Sulle meeldib füüsiline pingutus ja eelistad spordialasid, mis tõstavad adrenaliini.

Sinu väljakutsed
Sa võid olla aegajalt aldis rahutusele, kuna triivid ühelt asjalt teisele. Sulle võib tunduda, et elus on nii palju asju, mida tahaksid avastada, et ei leia kusagil asu. Sellegipoolest saad kasutada oma mõtteselgust ja positiivsust, mis aitavad otsustada, mis asjad sulle elus meeldivad ja millele oleks vaja aega pühendada. Vahel ei meeldi sulle sügavuti minemine üldse ja proovid oma kohustustest vabaneda. Pikaajaline seos nt mõne tööga võib tekitada sinus frustratsiooni ja võid tüdineda, kaotada keskendumisvõime ja teistega suheldes kergesti ärrituda. Proovid isegi põgeneda või lahkud töölt. Samas, kui suudad ühele inimesele või tööle keskenduda, õpid elust rohkem – õpid kõike palju täiuslikumalt tunnetama ja kogema. Kui oled ühe asjaga lõpetanud, tunned ülesande õnnestumisest rõõmu ja liigud edasi järgmise kogemuse saamise suunas. Vahel sa ei oska ka loobuda või taanduda millestki, kui oled millegiga seotud. Mõnikord võid seada endale ka piiranguid, sest kardad muutusi ja “tõeliselt” elada. Sind võib hirmutada ka valikuvabadus, sa ei oska valida kõikide heade asjade vahel. Mõnikord peaksid riskima ja proovima uusi asju, et olla elule rohkem avatud.
Mõnikord võid olla muutlik ja mõne koha pealt täiesti otsustusvõimetu. See muutlikkus võib muuta sind mitteusaldusväärseks, eriti kui see puudutab sinuga tehtud kokkuleppeid. Sinuga kohtumist on väga raske kokku leppida, viimasel hetkelgi võid ümber mõelda. Võid sageli ka oma rõivaid vahetada, sama ka inimestega. Tegutsedes hetke ajel, võid saavutada rohkem, kui kõike hoolikalt ette kavandades. Vahel võid olla ka halb suhtleja, see tuleneb sellest, et oled segaduses, teadmata, mida mõelda. Vahel võid meelt heites otsida uut stimulatsiooni, mis vabastaks sind igavusest. Sind võivad meelitada meelemürgid. Võid sõltuvusse sattuda ka enese vormishoidmisest, vitamiinidest või mõnest teraapiast. Need võivad sind pikaks ajaks maha rahustada, kuid pead siiski endas selgusele jõudma, mida sa elus tahad.

Armastuses ja seksis
Sinu jaoks võib olla väga tähtis leida partner, kellega sa saad avatult suhelda ja sinu jaoks on oluline ka teada, et ka tema suudab sinuga olla sama avatud. Nt tulles õhtul koju, soovid sa oma partnerile kohe hakata rääkima, mida sa kõike sellel päeval korda saatsid ja soovid kuulda ka tema lugusid. Sinul peaks olema partner, kes oskab sind kuulata ja huvitavaid lugusid rääkida. Sind võib huvitada inimene, kes on “elanud” ja kes saab sinuga oma kogemusi jagada. Vahel võid isegi partneri eriala lähemalt uurima asuda, et saaksite üheskoos pikki vestlusi pidada. Võibolla otsid partnerit, kes oleks intelligentne või suudaks stimuleerida sinu vaimu faktidega. Sa armastad seiklusi ja võid otsida partnerit, kes jagaks sinu elutahet. Sa armastad korraldada pidusid ja vastuvõtte oma sõpradele ja partnerile. Sa oled külgetõmbav inimene, kes kogub palju imetlejaid, ja inimesed ootavad suure põnevusega kutseid sinu pidustustele! Vahel võid olla väga rahutu, seega vajad partnerit, kes seisaks jalgadega maa peal ja aitaks sul liigset energiat välja elada. Vajad kedagi, kes oleks suuteline sind maha rahustama. Ometi meeldib sulle vahel riskida ja isegi püsisuhtes olles meeldib sulle teistega veidi flirtida või lõbutseda juhuslike inimestega. Suhtes võid olla üsna keeruline, sest sinu muutliku meele tõttu ei pruugi partner iial arvata, mida sa järgmiseks mõtled või teha kavatsed, ega tea tegelikult kunagi, kes sa oled. Sa armastad ettearvamatust ja spontaansust. Seksuaalelus võib sind võluda partner, kes tekitab sinus adrenaliini kuuma ja seiklusrohke seksiga, samal ajal kui sina lisad eelmängule vürtsi võimalikult ohtrate “siivutute” naljadega. Sa oled naudingute otsija ja seks on üks suurepärasematest vahenditest, millega ennast ja oma partnerit kostitada.

Lapsepõlve kogemused
Nooruspõlves võisid kogeda situatsioone, mis on ehk pannud proovile sinu võimekuse eluga edasi minna. Näiteks oled kogenud ehk ema või isa kaotust või sind on rusunud muud rasked sündmused. Sinu eluarmastus ja positiivne ellusuhtumine on aidanud kõikidest rasketest katsumustest üle saada. Sinul võis olla palju kohustusi lapsepõlves, erinevate kodutööde tegemine jne. Võisid olla rahutu laps, kelle tähelepanu triivis koguaeg ühelt teemalt teisele. Sa otsisid alati uusi seiklusi, nagu puude otsa ronimine, jalgrattal lahtiste kätega sõitmine või muude julgustükkide tegemine ning sõprade õhutamine. Sinu vanemad olid ilmselt murest murtud ja sinu trikkidega tegelemine oli nende jaoks ilmselt “õudusunenägu”. Need lapsed esitavad palju küsimusi kuidas?, kus?, mida? ja miks?, seega tuleb kindlasti nende küsimustele vastata. Neile tuleks varuda palju raamatuid, videofilme jne.

Elukutsevalikud
Sa võid valida töökoha suhtlusvaldkonnast: avalikud suhted, müügimeeskond, turundus, ajakirjanik, reisiesindaja või arvutid. Oled ilmselt ka väga hea teiste juhendaja või õpetaja. Võid olla ka detektiiv. Võib juhtuda, et oled vabakutseline, et teed seda, mis ette juhtub, vastavalt sellele, mis sulle parasjagu meeldib. Sulle sobib ka teadlase, psühholoogi, kehakeele spetsialisti töö ja ka numeroloog.

 

ELUTEE NUMBER 6 – TOITJA

http://www.marykatebrogan.com

6 ON kohusetundlikkus, soov luua harmooniat, tõde, õiglust ja tasakaalutunnet enda ümber. Armastus ja kaastunne on tema meeles ülimad, seetõttu saab ta olla edukas õpetaja, nõuandja või tervendaja. Teisi tõmbab tema poole temast kiirguv arusaamine.
Number 5 all oli võimalus kogeda sündmusi ja emotsionaalseid kohtumisi. Nüüd ollakse valmis võtma enda peale sotsiaalset ja perekondlikku vastutust ehk number 6 vibratsioone. 6 on perekondlik, kunstiandega vibratsioon, selle numbri all peavad ioonid kohanema teiste vajadustega.
6 igatseb lähedast kaaslast, abielu, kodu ja perekonda, kus valitsevad ilu ja harmoonia. Sellega kaasneb loomulikult vajadus kogukonna teenimise järele. 6 jääb paigale, liitudes kogukonna konservatiivse elemendiga, kus ta saab luua parema elukvaliteedi. Olles kunstiandeline, võib ta saada suurepäraseks kunstnikuks.
Numbris 6 on numbri 3 loovus tõusnud teadvuse kõrgemale tasandile. Numbri 2 tundeid ja meelt rakendatakse materiaalses maailmas 4 : 2 + 4 = 6. Kui nimes esineb number 6, näeme intellektuaalset loovust kujutlusvõime tasandil, mis on praktilist intellekti sümboliseeriva number 4 vastaspoolus.
Number 6 on seotud armastuse, tervise, ilu, harmoonia, rahu, mõistmise, soodsate juhuste ja õnnega. Kuueharuline Taaveti täht koosneb ülespoole osutavast kolmnurgast (meesaspekt – tuli ja õhk) ja allapoole osutavast kolmnurgast (naisaspekt – maa ja vesi). Jumal lõi maailma kuue päevaga, seega sümboliseerib number 6 ka lõpuleviimist ja täiuslikkust.

Võtmesõnad: Intellektuaalne loovus, kujutlusvõime, abstraktne mõtlemine, perekondlik ja sotsiaalne vastutus, teenimine, armastus, kaastunne, nõustamine, tervendamine.

Need inimesed peaksid õppima kandma vastutust pere ja ühiskonna eest.
Nende eesmärk peaks olema teiste teenimine ja aitamine. Nad peavad näitama sümpaatiat ja tegutsema kohtumõistjatena.
Nad on mõnusad, armastatud, ja meeldivad inimesed. Tunnevad end hästi rahulikus keskkonnas. On romantilised ja naudivad seltskonda.
Harrastavad skulptuuri, muusikat ja muidu kunstiliike.
Neil on hästi arenenud värvitunnetus.
Nad on tasakaalukad, vaoshoitud ja tegutsevad kõige paremini looval tööl. Nad on lojaalsed ja ustavad, kuid võivad tahta teha teisi endast sõltuvaks. Nad väldivad tülisid ja mõistavad alateadlikult inimeste raskusi ja vajadusi. Nad ei ole huvitatud rahast, kuid on kokkuhoidlikud.
Nad on loodud perekonnainimesteks. Tahavad oma lastele vaid parimat, on valmis teisi kuulama ja aitama neid. Nad on usaldusväärsed ja juba varakult satuvad vastutavatele kohtadele. Mõned ametid: põetamine, heategevus, arstiteadus, abielunõuanded jne.
Sobib kunstiline töö. Peaksid vältima stressi põhjustavaid ameteid.

See elutee kuulub armastuse ja abieluga kokku nagu sukk ja saabas. Kui neil ei ole lapsi, siis on võimalik, et nad õpetavad koolis lapsi ja kohtlevad näiteks oma töötajaid nagu lapsi.
Nende jaoks jäävad nende lapsed alati lasteks ja sekkuvad kaua nende ellu.
Kui neil ei ole lapsi, siis on neil kidnlasti mõni koduloom.
6-naine tõmbab ligi mehi, kes käituvad nagu poisikesed. 6-mees aga “printsesse herneteral”
Nad peavad endale leidma viisi, kuidas nad kasutavad oma loovat energiat. Kunst, muusika ja luule on selleks loomulikud teed. Kui neil on igav, siis võib meeldida neile keelepeks või pidev kodu kaunistamine. Kui nad ükskord abielluvad, veedavad nad aega pigem oma partneri kui oma sõpradega. Kui nad pole teinud valikut perekonna kasuks, on töökoht nende kodu ja kolleegid nende perekond. Nad on igalpool hoolitsevad.
Need on väga külgetõmbavad inimesed. Enamasti füüsiliselt köitvad ja neil on ka teatud vägi, mida on raske eirata. Neil on vaja juhtida või hallata iseenda firmat. Teiste alluvuses töötamine on neile raske.
Nad peaksid ette vaatama, mida nad mõtlevad. Kui nad tunnevad, et saaksid ka ise hakkama laste kasvatamisega üksi, siis nad peagi ka lahutavad.
Nad vajavad harmooniat. Kahjuks peavad nad aga tõdeda, et kõigepealt peavad nad tegelema enda kurbusega ja alles siis teiste omadega.
Neil on kodus kõike. Nad on sündinud sisekujundajad ja neile meeldib oma kodu ümber korraldada.
Naistel on VÄGA tundlik lõhnataju! (Lausa nagu krimikoerad)
Nad ei suhtu hästi kriitikasse. Kõigepealt tuleks neile öelda kompliment ja siis jagada konstruktiivset kriitikat.
Sõpradena on nad väga truud ja usaldusväärsed, nad hoiavad saladusi. Kui nad kedagi reedavad, siis tunnevad nad tegelikult ennast väga halvasti. Nad paluvad andeks nii kaua kui vaja.
Seega – hoidke oma suu kinni!
Elukutsetest sobivad: sisekujundaja, kinnisvaraäri, juhtimisnõustaja, konsultandid. Nad on ka parimad juuksurid ja jumestuskunstnikud! Palju kuusi tegeleb pillimängu või laulmisega.

Väga palju tunnevad kuued end reedetuna ja näevad end märtrina. Nad oskavad suurepäraselt tekitada teistes inimestes süütundeid. Kui need inimesed on õnnetud, on seda kõik. Nad oskavad oma tujuga teisi mõjutada.
Nende puhul on tavaline, et nähakse neid kaastundlikku isiksust, kuid kui nad otsustavad, et keegi neile ei meeldi, siis võib ta õhu väga jäiseks muuta. Nendel inimestel on ALATI oma arvamus.
Nende moto on see, et kui tahta, et midagi tehtud saaks, siis tuleb ise ära teha.
Nad teevad üsna kõva tööd ja näevad vaeva, et tunda end erakordse ja asendamatuna.

NAISED:
On üldiselt kunstiala asjatundjad, head emad ja ümbritsevad end ilusate asjadega. Nad on sünnipärased perenaised ning hellitavad oma mehi. Suurepärased kokad ja on rohkem vaimsed, kui seksuaalsed.
Head meelelahutajad ja suurepärased keelitajad. Võib ka juhtuda, et nad ei suuda oma mehi seksuaalselt rahuldada, seetõttu võivad lubada mehel ka petta, kui tunnevad et armastuse vundament seisab kindlalt paigal.
Väga emalikud naised. Küünlavalgus, hea muusika, vein või meeldiv parfüüm sütitab neid.
Tihti nad tahavad, et neid keelitataks seksuaalvahekorrale. Nad tahavad oma meestele meeldida ja riietuvad mõnikord ahvatlevalt. Neile teeb head meelt, kui näevad, et mees on rahul.

MEHED:
Head pereisad. Naistega tahavad jagada kõike. Kõrge moraaliga, sarmiakad ja harmoonilised. Oskavad luua õige õhkkonna õiges kohas ja neile võib alati loota. Nad on arukad ja tunnetavad ilu. Nad ei ole naistemehed, pigem kaalutlevad pereisad, kuid ka armukadedad.
Mehi veetlevad pikad, laisad seksuaalvahekorrad, mille vältel saab teha “uurimisreise” 😀
Nad tahavad naisi, kes mitte ainult ei lõhna hästi, vaid ka maitsevad hästi. Nad armastavad aeglast, meelelist silitamist ning peenetundelisust ja äärmine tähelepanelikkus on nende armastuses tugevaim relv.

Seksikad kehaosad: kael, turi, kurk, selja alaosa, tuharad, suguelundid.

Need inimesed tahavad teisi aidata, kuid ise ei taha teiste abi. Mõnikord võivad olla ka isekad ja võimukad ning pakkuda oma abi või arvamust liiga innukalt. Hea oleks õppida teha vahet teiste abistamise ja teiste asjadesse nina toppimise vahel.
Mõlemad sugupooled on romantilised. Nad on truud, usaldatavad ja südamlikud.

Nad armastavad pikki eelmänge ja vesivoodit. Neil võib olla mingil määral ka piiluja või enesenäitaja loomust. Lõbunaised nr 6 teevad tööd nagu halastajaõed, kes abistavad vaeseid inimesi, kellel ei ole kedagi teist.

VÕRDSED NUMBRID 3, 6, 9
SOBIVAD NUMBRID 2, 4, 8
VASTUOLULISED NUMBRID 1, 5, 7

Kuulsad 6-d: Stallone, Einstein, Verdi, Lennon jne jne.

Kuidas number 6 mõjutab sinu isiksust?
Sul on tugev kujutlusvõime ja sügav vajadus tunda end osana tervikust: sulle meeldib tunda ühtekuuluvust ja teada oma kohta rühmas.Sul on võibolla kergem end identifitseerida rühma liikmena, kui üksikisikuna. Sul on hea võime näha kogu rühma vajadusi – sul on väga tugevad aistingud ja arenenud “kuues meel”. Sul on võime näha kogupilti ja asetada sellesse pilti ka teisi. Sul on arenenud õiglstunne ja sa soovid, et kõik saaksid oma arvamuse välja öelda ning kõikide vajadused saaksid rahuldatud. Sa oled väga hea kaastundliku suhtumisega kuulaja. Sa ei süüdista tavaliselt teisi. Kõige õnnelikum oled sa siis, kui saad töötada koos teistega, mitte üksinda. Sul on kõrge teadlikkus pereväärtustest ja kui sul on isiklikke probleeme, kaldud abi saamiseks pöörduma perekonna poole rohkem, kui sõprade poole. Samas oskad sa ka ise probleeme lahendada, ning tead, et ei suuda teisi aidata, kui ei oska aidata iseennast. Oled ühiselt mõtlev inimene ja sinu karjäärivalikuks võib osutuda kogukonna abistamine. Võibolla oled inimene, kel on tugev kohusetunne ja kes võtab oma kohustusi väga tõsiselt. Sa ei tagane, kui olukord muutub keeruliseks ja kui tegemist on suhete, tervise või ametialaste kohustustega, soovid neid kogeda põhjalikult. Sul on loomupärane and koduloomiseks ja sulle meeldib, kui inimesed tunnevad end sind külastades teretulnuna. Sa oled lahke inimene, kel on suur avatud süda ja piisavalt armastust kõigi vastu ning soovid täitsa maailma soojusega. Sa armastad ja vajad harmooniat enda ümber, sa armastad ilu ja naudid häid asju elus. Sulle võivad meeldida peened roas ja kallid veinid, sulle meeldib osta või vaadata sensuaalset või erootilist kunsti ja sulle meeldib kuulata head muusikat, mis toidab sinu vaimu ja avab sinu südame. Sulle meeldib rõivastuda sensuaalselt ja kanda hästi istuvaid, viimase moe ja disaini järgi loodud rõivaid. Loomulikult meeldiks sulle elada glamuurset elu. Sa armastad kultuurset elu. Tavaliselt oled meeskonnale orienteeritud inimene ja naudid mitmeid meeskonnaspordialasid, aga ka mediteerimist või joogat.

Sinu väljakutsed
Negatiivses ilmingus võib see tähendada, et oled inimene, kes teiste vajaduste rahuldamisest olulisemaks peab oma vajaduste täitmist, ning annad oma parima, et see kindlustada. Kui keegi peaks millestki ilma jääma – siis pole see kindlasti sina – sa ei ohverda ennast mitte kellegi nimel. Kuigi sul on võime olukorda väga selgelt tajuda, ei soovi või taha sa näha tervikpilti või mõelda, et peale sinu on maailmas veel inimesi. Tasuks meeles pidada, et elu läheb edasi kas sinuga või sinuta ja keegi pole asendamatu – maailmas on palju inimesi ja tavaliselt ka palju valikuid. Vahel võid sa teisi inimesi kuulata üksnes siis, kui see sulle sobib või kasulik on. Vahel võib olla täpselt vastupidi. Sa võid mõelda ka üksnes teiste vajadustele ja kogu rühmale, unustades iseenda. Andmise oskus on suurepärane oskus. Kuid kui sa eirad oma probleemide lahendamist või omaenese eluga tegelemist, võib see sind ära kurnata. Sa oskad väga hästi teiste eest vastutust võtta ning vahel võid võtta liiga suure koorma kanda. Liiga palju anda ei ole hea, võid hakata ennast põlgama ja satud enesehaletsusse. Sa pead õppida ütlema “ei” ilma süütundeta, ehk siis – mõeldes ka iseendale, saad olla kasulik ka teistele. Sa võid olla sekkuv inimene, kes topib oma nina teiste asjadesse või muutud kutsumata külaliseks nende elus. Tihti topid oma nõuandeid inimestele, kes neid ei vaja ja surud peale oma hinnangut. Sinu kriitilised arvamuseavaldused või süüdistused võivad teisi ärritada. Nendel hetkedel peaksid mõtlema ka teiste vajadustele ja asetama ennast teiste inimeste olukorda. Vahel võid olla ülitundlik ja kui leiad, et teised on sind solvanud või haavanud, võid tahta kätte maksta. Vanu “lahinguid” võid sa jätkata aastaid, aga see teeb sulle endale ainult kahju. Sa kaldud asjadest kinni haarama ja muutma need oma kinnisideeks. Sa pead meeles pidama, et oled osake rühmast ning vaid seeläbi suudad respekteerida teiste veendumusi ja vajadusi.

Armastuses ja seksis
Sa võid olla maailma kõige suurem romantik ja nautida iga minutit, mida sa armastamisele pühendad. Sa armastad armastada, täielikult ja lõplikult, kogu südamega ja oma suhtes oled valmis andma kõik. Sa oled totaalselt pühendunud ja võid otsida pikaajalist suhet abielu ja lastega, kus loomulikult kõik perekonnaga seotud on sinu jaoks esikohal. Väga oluline on sinu jaoks ka sinu suguvõsa. Kõik oma emotsioonid investeerid sa suhtesse, niiet kui midagi läheb natuke valesti, tunnetad sa seda väga teravalt. Kui oled armunud, võid leida end õnnest ja rõõmust pisaraid valamas. Kindlasti meeldiks sulle ka oma partneriga väljas käia ja koos hea välja näha. Ühel hetkel võid sa mõista, et sa ei saa olla ja näida õnnelik kogu aeg. Suhtes olemise glamuur võib viia sind nii kõrgele, et tegelik elu võib osutuda probleemiks. Peale lahkuminekuid soovid sa kindlasti jääda ekskallimaga sõbraks. Sa võid olla ka üsna armukade, aga nendel hetkedel pead sa õppima armastama iseennast. Seksuaalelus on armastus ja emotsionaalne side partneriga sinu jaoks erilise tähtsusega, et saaksid tunda end turvaliselt ja rahuldatuna. Sinu jaoks võib seks olla osa kogu suhte täiuslikkusest, mitte vahend, isegi kui naudid seksi ja meelelisi mõnusid.

Lapsepõlve kogemused
Sa võisid olla laps, kelle toas oli palju pehmeid mänguasju ja muinasjuturaamatuid. Sinu lapsepõlves puutusid kokku paljude sugulaste tuttavatega, kelle juures käisid külas ning kes külastasid ka sinu kodu. Sa võisid armastada loomi – eriti koeri ja võibolla veetsid aega lemmiklooma eest hoolitsedes. Sa võisid armastada kohustusi, mida lemmiklooma omamine nõudis ja sa kandsid selle eest hoolt, et lemmikut koheldakse kui perekonnaliiget. Juba noorena oli sul vajadus kanda vastutustt perekondlike kohustuste eest. Selle numbriga lapsed vajavad palju emotsionaalset tuge!

Tervis
Sa võid kannatada emotsionaalse stressi all. Võid olla aldis ka probleemidele hormonaalsüsteemis või kannatada korduvaid haigusi. Aldis ka emotsionaalsele kurnatusele ja väsimusele.

Elukutsevalikud
Sinust võib saada poeet või kirjanik, laulja või kunstnik – selle läbi saad väljendada oma tundlikkust ning kuna sulle meeldib ilu, võid töötada ka iluvaldkonnas nt jumestuskunstnikuna, ilusalongis, fotograafi või disainerina. Võid valida ka sotsiaalhoolekandeametniku ala või vabatahtliku töö. Samuti ka loomaarst, arst või õde, või ka isegi juhtimisvaldkonnas. On reaalne, et võid end isegi kloostrisse sulgeda.

 

ELUTEE NUMBER 7 – USUOTSIJA

mistressliliane.wordpress.com

7 OTSIB vastuseid. Ta püüab luua filosoofiat, mille järgi elada ning eksistentsi saladustesse tungida. Kuna analüüsiks on vaja üksildust, tunneb number 7 vajadust olla üksi, eemal rahvahulkadest, looduses. Ta otsib sõprust nendega, kes on kõrgemal teadvusetasandil ja sobivad temaga.
Ja seitsmendal päeval Jumal puhkas. Kõik puhkab number 7 all, sest mõtlemiseks on vaja aega. Ioonid number 7 all tunduvad olevat tasakaalus ja rahulikud; nad saavad aru, et nüüd on neil vaja vaikida ja mõista. Algab analüüs.
7 juhatab ilma silmanähtava pingutuseta füüsilise lõpetatuse tsüklisse. Eesmärgid, mille poole nii kaua püüeldi, on imeväel saavutatud. On aeg filosoofiliste ja metafüüsiliste huvide jaoks. 7 sümboliseerib täiuslikku mõtlemist, seepärast nimetatakse teda pühaks numbriks ning seepärast satuvad teadlased, filosoofid, õpetajad, müstikud ja vaimulikud tema mõju alla. 7 füüsiline aspekt on seotud kehalise tervisega, see vibratsioon muudab keha väga tundlikuks.
Numbrit 7 on kõige raskem tõlgendada, ometi on selle esinemine nimes kõige tulutoovam. See on viimane materiaalse maailma piiride meeldetuletaja. See on Kreeka jumala Kronose sümbol ja tuletab meile meelde, et ükski piiratud kestusega asi pole päris reaalne, vaid üksnes materiaalselt reaalne. Kõik, mis on aineline, on piiratud elueaga. Numbrid 1–6 ei hõlma aja mõistet. Neile kuuele numbrile tuleb lisada ajaelement, et muuta materiaalne maailm lõpetatuks. Number 7 sümboliseerib materiaalse maailma täielikkust. Vikerkaares on seitse värvi, heliredelis seitse nooti, nädalas seitse päeva, muistses maailmas tunti seitset planeeti, kehas on seitse tšakrat, samuti teame seitset surmapattu ja seitset voorust. Number 7 on sild vaimuilma.

Võtmesõnad: Aeg, materiaalsed sidemed, materiaalse maailma piirid, sild vaimuilma, vaikus, enesevaatlus, intuitsioon; analüüsiv, vaimustuv, suletud, filosoofiline, müstiline.

Need inimesed peaksid arendama oma mõistust, et saavutada tarkust ja mõistmist. Nad peavad olema võimelised kasutama oma tarkust ja teadmisi, õpetamaks teisi inimesi. Nad peavad otsima tõtt. Veetma aega üksinduses – lugema, mõtlema ja mõtisklema.

Nad on arukad, intellektuaalsed ja salapärased. Neil on teadmised erinevatest usunditest, müsteeriumidest, filosoofiatest ja salateadustest. Nad vihkavad tülitsemist, on mõõdukad, loovad ja fantaasiarikkad. Kalduvad varjama oma asjuja vajavad üksindust, et selgusele jõuda.
Raha ei tähenda neile eriti palju ja rahaasjade korraldamine võib tekitada probleeme.
Nendel on tihti ESP-võimeid ja nad valitsevad iseenda ja oma tunnete üle ideaalselt.
Nad on mõistvad, vahel ka laisad, pessimistlikud ja sarkastilised, suuremal jaol aga rahulolevad. Nad on väga isemoodi inimesed ja kõigil teistel võib nende mõistmisega raskusi tulla. Nad on üsna erandlikud inimesed, erinevad massist oma loomuse poolest.
Nad oskavad suurepärast ühendada teooria praktikaga. Nad ei hooli oma välimusest ja võivad kaua olla ilma joomata-söömata. Nad on nagu erakud, kelle hing on kehast tugevam.
Sõprussidemed toovad kaasa raskusi, nad ei oska hoida suhteid teiste inimestega.
Töötavad üksinda. Õpilane, uurija, arheoloog, astroloog, leiutaja, teadlane, psühhiaater ja kirjanik – kõige sobivamad ametid.
Sobib kindlasti ka kunst.

Kui nendel inimestel pole elus usku, ei ole nad kunagi õnnelikud. See aga ei tähenda ilmtingimata religiooni. Neid ümbritseb vaimne energia. Kui need inimesed on rööpast väljas, upuvad nad uimastitesse, alkoholi, seksi, reisimisse või ületöösse.
Nad tunduvad nagu nad oleksid siin Maa peal külalised, sest nad ei paista siit pärinevat.
Enamasti on neil kaasasündinud üleloomulikud võimed ja neile on vaja aega, et üksinduses oma meeli korrastada. Võime näha normaalsuse raamidest väljapoole võib osutuda koormaks, siinpuhul aitab mediteerimine.
Hästi toimivates suhetes on nad hellad, truud, ausad. Aga sellest hoolimata on neil vahel raske öelda “ma armastan sind” või kiita oma kaaslast.
Kui te neile ei meeldi, siis nad vabalt ka ütlevad seda, neil on väga terav keel. Ning kui nad otsustavad, et ei taha teid oma lähedaste hulka, siis sulevad nad selle ukse ja see ongi suhete lõpp.
Nad armastavad looduse ilu. Kõik, mis on seotud veega, aitab neil mõtteid tuulutada.
See on neile väga oluline ja kasulik!Kuna nende arvates on inimesed ja inimsuhtes keerulised, igatsevad nad tihti tingimusteta armastust, mida pakuvad lemmikloomad.
Nad on VÄGA terased, intelligentsed ja jõulised. Analüüsivad iga olukorra ribadeks. Nad on ideaalsed kirjanikud!
Nad on väga andekad avastajad – ei imestaks, kui just 7-inimene leiaks aidsi-ravimi.
Nad on võimelised lahendama keerukaid probleeme, teadmata, kust lahendus tuli.
Neile meeldib, kui õhus on saladusi ja nad teevad mida tahes, et mõistatused ei lõpeks.
Oma nina ei tohi nende inimeste asjadesse toppida, sest seda enam nad sulguvad. Nad on ligipääsmatud. Isegi abielus ei ole ebatavaline, kui nad magavad abikaasaga erinevates voodites.
Nad vajavad töötegemist, sest see on nende kirg. Nad lausa upuvad töösse, sest nad tunnevad, et võiksid olla töökeskkonnas vastutavad. Nendest saavad head psühholoogid, psühhiaatrid. Nad võivad silma pasita numeroloogias, ennustamises ja taro-kaartide lugejatena.
Väga hästi suudavad ka esineda avalikkuse ees!
Muud sobivad elukutsed on seotud looduse mõjutatustega.
Kui laps on 7, siis kuulake neid hoolega, nad on targad ja taiplikud. Neil on tugev intuitsioon ja and võivad näha midagi sellist, mida teie ei näe, aga teil on vaja teada.
Neid võib üsna kergesti valesti mõista, inimesed tunnevad nende juuresolekul end kohtualustena. Teistele võib tunduda ,et nad on külmad ja eemalolevad, kuid tegelikult nad lihtsalt vaatlevad maailma.

NAISED:
Kasutavad tihti vanu riideid, mis ei ole enam moes. Nad ei karda oma tundeid välja näidata (kahekesi olles). Mingid tänaval suudlejad nad ei ole. Nad on sensuaalsed ja peavad päevikut.
Kirglikud, väljakutsuvad, saavutamatud. Meeste silmis on need naised alati kenad. Mingil hetkel võivad nad tunda ennast selgeltnägijatena, ennustajatena või maailmaparandajatena.
Seksis meeldib naistele kõik, mis lisab naudingut. Sellist seksiraamatut ei pruugi leiduda, mida 7 pole lugenud. Naised on väga leidlikud ja neid võib erutada seks tavatutes kohtades vms, et siis saavad nad rahuldada oma uurijaloomust, sest siis saavad nad jälgida, kuidas see erineb tavalisest seksist.

MEHED:
Paistavad silma tugeva tahtejõuga. Nad on veetlevad, fantastilised ning seksuaalelus kogevad nad kõike mitmel tasandil. Armastajatena on nad haaravad ja ootamatud.
Meeste jaoks ei ole naine kui seksobjekt. Nad oskavad meisterlikult pikendada vahekorda, et ka naine jõuaks kaugele. Kindlasti tahavad proovida kõiki asendeid ja erinevaid variatsioone. Paljud mehed tahavad saavutada kõrgpunkti 2 korda: ühe korra oraalselt, teist korda suguliselt. Mõned võivad olla huvitatud ka sadismist.

Seksikad kehaosad: Rinnad, jalad, varbad.

Mõnikord võivad need inimesed minetada reaalsustaju, kui nad pole ettevaatlikud oma vaimseid omadusi arendades. Võivad elada ka fantaasiamaailmas. Nad peaksid hoolega oma ametit valima ,sest kuigi neil on häid ideid, rakendavad nad neid harva. Abielu on kasulik neile sellepärast, et siis säilib ennde huvi materiaalsete asjade vastu.
Seksuaalelus ei takista moraalireeglid neid, sest nad on seksi suhtes küllaltki vabameelsed. Tee voodisse kulgeb alati mõistuse kaudu. Neile meeldib vestelda, eriti kui teemaks on seks ja selle naudingud.

VÕRDSED NUMBRID 1, 5, 7
VÕITLEVAD NUMBRID 2, 3, 8, 9
SOBIVAD NUMBRID 4, 6

Kuulsad 7-d: Voltaire, Beethoven, Shakespeare, Dostojevski, M.Monroe, J.F.K, van Gogh jne.

Kuidas mõjutab number 7 sinu isiksust?
Sul on hea intuitsioon ja tugev tahtmine end tegelikus maailmas turvaliselt tunda. Oled erakordselt sensitiivne ja läbinägelik ning kasutad neid omadusi osavalt oma perekonna, sõprade ja kolleegide abistamiseks. Sinu intuitsioon aitab sind läbi igasugustest olukordadest. Sul võib olla ka terav enesetunnetus. Võid vaistlikult tunda, millal sul on terviseprobleemid ja enneaegselt arstile registreeruda. Sulle meeldib järgida oma sisetunnet ja seda tehes sujub sul kõik kenasti. Sulle meeldib olla enese vastu aus ning sisevaatluse ja vaistu abil otsuseid teha, mitte järgida pimesi teiste soovitusi. Sulle meeldib usaldada oma sisemist tarkust. Eneseusaldus on kindlasti üks sinu tugevamaid omadusi. Võid olla teadlik, et elu koosneb kasvamise, arenemise ja õppimise tsüklitest. Sa tead, et probleemidega silmitsi seismine on vahel vajalik. Võid uskuda ka saatusesse – kõik läheb just nii, nagu minema peab. Usud, et loodus nagu ka elugi paneb ise kõik paika omal viisil ja omal ajal.
Sa oled mõtleja inimene. Sa vajad oma ruumi – vahel võid muutuda isegi eraklikuks. Analüüsimiseks vajad sa üksindust, et saaksid mõtiskleda elu mõtte üle – mõnikord võid olla suisa filosoofiline. Sind võib köita ka spirituaalsus. Sa võid tõmbuda iseendasse, avastamaks sinu elavat kujutlusvõimet ja sinus võib olla ka natuke unistajat. Oled ka hea algataja ja suudad asju ellu viia. Sa oled kindlameelne ja positiivse meelestatusega. Teinekord tundub sind saatvat võluvägi, kerge vaevaga suudad saavutada ühe eesmärgi teise järel. Oma võluväe abil saad aidata ka teisel unistusi ellu viia. Sulle meeldib see tunne, et sinu käepuudutusest lööb kõik kasvama ja õitsele ning kõikidel on võimalik sellest osa saada. Inimesed võivad sageli uskuda, et sa oled eriline. Sa oled organiseeritud inimene ja perfektsionist. Sinu käitumine võib kohati olla ka noriv ja sulle meeldib, kui inimesed kuuletuvad sulle ja su kõrgeid nõudmisi täidavad.
Sulle võib meeldida mediteerimine, tai chi, tennis, ujumine.

Sinu väljakutsed
Sa võid olla murelik inimene, kes pidevalt elu pärast südant valutab. Võid muretseda ka siis, kui kõik on hästi ja ei pruugi rahul olla enne, kui leiad midagi, mille pärast mures olla. Muremõtted võtavad sinu meele üle võimust ja võivad saada vabanduseks, et tegelikule elule mitte vastu seista. Sa peaksid vähem muretsema, muidu võid olla väga negatiivne inimene ja kogu su võluvägi kaob. Vahel võid olla elu suhtes ülianalüütiline ja reaalsustaju sootuks kaotada. Selle tulemusena võid hakata pobleeme ka ise välja mõtlema. Peaksid seisma tõsiasjadega silmitsi. Sa võid hakata eelistama unistusi reaalsusele ja asuda end maailmast isoleerima, vältimaks haigetsaamist nii elu kui ka inimeste poolt. Peaksid rohkem tegutsema oma unistuste nimel – vähem mõtlemist, rohkem tegutsemist. Sa võid olla ka osav kõrvalepuikleja ja vältida ebamugavaid situatsioone. Pead õppima õigel ajal tõele näkku vaatama. Teinekord võid otsustada end ühiskonnast välja lõigata ja asuda elama kuskile maakohta või mingisse eriti eraldatud paika. Sa võid triivida läbi elu ilma tegeliku eesmärgita ja kaotada iseennast oma illusioonidesse ja unistustesse. Sulle võib meeldida elu koos endasarnaste inimestega. Võid ka sulgeda ennast emotsioonide ees ja olla võimalikult pealiskaudne. Võid peljata edu ja asjade laabudes võib sind tabada paanika. Sa ei oska tunda rõõmu oma edust. Sinu mure enese tunnete pärast võib sind üleni haarata ning sa muutud teiste tunnete suhtes vastuvõtmatuks. Võid olla enesekeskne ja keeldud tunnistamast, et kellelgi võiks olla sama tugevad tunded kui sinul või keegi võiks olla sama haavatav kui sina või et teistel üldse tunded on. Vahel võid olla suisa naiivne ja sind on kerge haneks võtta, sest sa võtad kõike tõsiselt, mis näkku öeldakse.

Armastuses ja seksis
Sa võid olla naiivne, söösta suhetesse inimest oluliselt tundmata ning leida end tupikus. Oleks mõistlik ennast kaitsta ning püüda partnerit põhjalikumalt tundma õppida. Sa võid käituda nagu “printsess”, kes armastab muinasjutte uskuda. Võid uskuda naiivselt, mida kaaslased sinule räägivad. Sa oled väga kärsitu ning püüad suhtes sündmuste arengust ette hüpata. Sa võid otsida partnerit, kes oskaks sinu tundeid respekteerida. Võid eelistada suhet, kus partner võimaldab sulle omaette olemist. Sulle võivad meeldida isegi kaugsuhted. Sa võid olla unistav ja ebarealistlik ka oma partneri suhtes. Näiteks võid uskuda, et partner on valmis kokku kolima, aga tegelikult ei ole. Illusioonid võivad sind eksitada. Võid jääda ootama “õiget” ja kui ta kord tuleb, siis põgened, sest kardad suhte õnnestumist, sulle meeldib pigem unistada sellest. Kuna oled sensitiivne, oled võimeline vaistlikult tajuma, millised on su partneri vajadused. Võid tunda tugevat tõmmet partneri suhtes, kellega tunned tugevat hingelist sidet. Võid otsida kedagi, kes kaitseks sind. Seksuaalelus võid sa otsida täiuslikku partnerit, kellega süüdata oma meeli, keha ja vaimu, ning kui sa sellist partnerit ei leia, võid otsustada tsölibaadi kasuks kui leppida teisejärgulisega. Sulle võib meeldida stimuleerivaid filme vaadata. Kuid samas, oled avatud suhtumisega inimene, kes oskab nautida kiireid ja tundevabasid üheöösuhteid.

Lapsepõlvekogemused
Sa võisid olla üksildane laps, kes eelistas raamatute või väljamõeldud tegelaste seltsi. Võisid olla intuitiivne ja näha õudusunenägusid või kõndisid unes. Sa võisid olla erakordselt osav lugude väljamõtleja, et elu huvitavamaks muuta või end selle eest kaitsta. Sinu elav kujutlusvõime aitas sul kindlasti kirjutada koolikirjandeid. Võisid olla ka valiv riiete või sõprade valikul. Sa võisid kasutada ka tugevat meelt psühhosomaatiliste haiguste esilekutsumiseks ja näitlesid haiglast last, vältides sellega mingeid tegevusi. Need lapsed võivad end maailmast isoleerida, sest pelgavad oma intuitsiooni, kuid eelkõige pelgavad nad reaalset maailma.

Tervis
Võid olla aldis süngetele meeleoludele, depressioonile või paanikahoogudele. Sa võid kannatada ka loiduse või toitumishäirete all. Võib esineda probleeme hammastega.

Elukutsevalikud
Võid töötada aladel, mis nõuavad tähelepanu pööramist detailidele: näiteks turu-uuringute läbiviija, insener, analüütik, juhi abi, ämmaemand või kirurg. Kuna sulle meeldib inimesi kokku viia, oled ka hea ürituste korraldaja ja organisaator. Samuti võid töötada homöopaatia vallas, olla ravitseja, astroloog või numeroloog – seega töötada aladel, kus on võimalik kasutada oma intuitsiooni ja tarkust inimeste aitamiseks.

 

ELUTEE NUMBER 8 – JUHATAJA

http://wallpaperswide.com

8 PEAB võimu enesestmõistetavaks, sest nüüd on tal kontroll ja vastutus valitud valdkonnas. Talle jagatakse tunnustust ja rahalisi hüvitisi.
Number 8 on seotud karmaga, ioonid lõikavad seda, mida nad on külvanud. Võim on number 8-ga seotud omadus. Ind, innukus, püsivus ja avarapilgulisus annavad 8-le ambitsioonid ja lisaomadused, mida on vaja materiaalsete eesmärkide saavutamiseks. Tal on tung ületada kõik takistused ja saavutada lõpuks osavuse ja püsivuse abil edu. 8 võib tõusta tippu ideede ja plaanide abil, mis on tekkinud järk-järgult – seitsmes eelmises tsüklis. Õigluse ja eetiliste normide, õigete otsuste ja organiseerimisvõimega saavutab ta tunnustuse, võimu ja rahalise tasu.
Kui number 2 tähendab teadvust ja tundeid, siis number 8 viitab kõigele alateadlikule inimeses. Number 8 sümboliseerib mateeriat ennast: matemaatikas on see 2 kuubis: 2 x 2 x 2 = 8. See teebki number 8 kummaliseks ja müstiliseks.

Võtmesõnad: Alateadvus, materiaalse uuenemine, ajatu ruum, tasakaal, dharma (teha seda, mida teha tuleb), võim, vastutus, rahaline hüvitus, õige otsus, tunnustus.

Nemad peavad õppima materiaalse edu ja autoriteedi saavutamist. Nende eesmärk on edu saavutamine läbi: kõva töötegemise, energia tõhusa kasutamise, läbi auahnuse ning õppima olema tasakaalukas ning talitsema iseend.

Need inimesed on sitked, agressiivsed, isekad ja vajavad tingimata edu. Nad teavad täpselt, mida nad elult nõuavad ja ka seda, kuidas seda saavutada. Nad on armukadedad, praktilise meelega, tugevad ja vastutustundelised. Kõvad töötegijad, head organisaatorid ja tahavad, et kõik oleks täiuslik.
Võivad olla ka isekad, ahned ja valitsemishimulised.Nad on fantaasiarikkad, väsimatud ja vahel ehtsad türannid. Nad otsivad pidevalt tunnustust ja kasutavad iga olukorda.
Nad on 100% materialistid ja tajuvad juba varakult, et peavad kõvasti tööd tegema, et saavutada maailmas seda, mida nad tahavad. Mõnikord, kui nad ei ole ettevaatlikud, võib maise vara himustamine neid täielikult pimestada vaimse elu suhtes. Nad peavad lugu mugavusest ja palkavad tihti kellegi teise nende eest kodutöid tegema.
Üldiselt näeb neid kõrgetel ja juhtivatel ametikohtadel.

Nende eluülesanne on kindlustada majanduslik stabiilsus. See aga ei tähenda, et nad oleksid materialistid. See elutee igatseb vabadust, mis tuleneb majanduslikust stabiilsusest. Neile ei meeldi tõsiasi, et raha ei ole alati kättesaadav. Selle tõttu rügavad nad palju ja paljud neist võivad olla miljonärid – kuid nad ei kuluta sellest sentigi. Neile meeldib kvaliteet ja neil on tihti ilusaid asju.
Nendel on suurepärased juhivõimed, seetõttu on see ka poliitikute number. Nad on klassikalised töönarkomaanid. Kui nad tunnevad, et on teinud vale otsuse, on neil kerge teha kannapööre, mis on väga positiivne nende puhul. See elutee kaldub saavutama hiigeledu või kukkuma suurelt läbi – mõlemat tihti ühes ja samas elus. On väga tavaline, et seda eluteed mõistetakse valesti. 8 peab õppima olema taktitundelisem. Neil on kalduvus rääkida tõtt selle kohta, mida nad mõtlevad. Ning nad ise ei pruugi aru saada, et on kellelegi haiget teinud. Vaidlusi ja võitlusi peab see number normaalseks elu osaks, kuid kindlasti ei saa 8 kunagi üle truudusetusest. Ta ei anna sisimas mitte kunagi andeks. Nad ei ole ka kuigi tolerantsed inimeste suhtes, kes ennast haletsevad.
Nad peaksid olema tähelepanelikumad oma tervise suhtes. Nad võivalt kergelt viga saada. Ametitest sobivad neile: pankur, aktsiaturul kaubitseja, raamatupidaja, kontorijuhataja ja insener, advokaat ja kohtunik.

NAISED:
Naised on üsna tujukad. Iseloom kõigub sümpaatse ja ebasümpaatse vahel. Välimuse poolest on nad võluvad ja on valmis alati end ohverdama armsama nimel.
Tunnete väljanäitamine on nendele suhteliselt raske ja selle all võib kannatada ka nende armuelu. Kui nad tahavad harrastada seksi, teevad nad seda terve öö – või siis ei tee nad seda üldse. Oskavad mehi seksis juhtida. Ei tunne vajadust olla voodis loov või originaalne. Nad tahavad seksida valges ja alistada oma mehi. Vanemad naised muretsevad noori armukesi. Ja kui seksi tehakse raha eest, on see täiesti okei, sest see on ju raha teenimine ning miks peaks selle pärast häbi tundma.

MEHED:
On üldiselt ärimehed, julged, ründavad, võivad töötada ööd ja päevad, et saavutada mida tahavad. Mõnikord on nad taktitundetud ja liikluses agressiivsed juhid. Tahavad enda kõrvale esinduslikku naist. Teevad kõike suures mastaabis ja ei vaja teiste julgestust. Intiimhetked on meestele rasked, sest nad on jahedad ja veidi ükskõiksed, kiindumust oskavad näidata vaid kingituste näol. Elukaaslastena on nad raskesti mõistetavad.
Tihti on nad advokaadid, pangadirektorid jne. Võivad kaasa teha ka poliitikas.
Mehed kipuvad voodis ainult iseennast rahuldama. Sellele vaatamata nad ootavad, et naised tuleksid neid tänama ka peale seksi. Meestele meeldivad bordellid. Seda põhjustavad kotakteerumisraskused ja ajapuudus. Ärimeestel ei ole aega armusuhete sõlmimiseks.

Seksikad kehaosad: suu, rind, kõht, nägu.

VÕRDSED NUMBRID 2, 4, 8
SOBIVAD NUMBRID 5, 6
VÕITLEVAD NUMBRID 1, 3, 7, 9

Kuulsad 8-d: Picasso, Bach, Michelangelo, jne.

Armukadeduse tõttu mõraneb nii mõnigi abielu, kuigi nad ise pühenduvad alati perekonnale. Seksuaalselt võivad nende himud olla taltsutamatud, kuid ka mahedad. Neid võib erutada iseenda nägemine, laepeeglid ja oma intiimhetkede videolindid on eriti erutavad. Kalduvad sadomasohhismi.

Kuidas mõjutab number 8 sinu isiksust?
Ilmselt on sul eriline anne kannatlikkuseks ja sügav vajadus olla edukas igas eluvaldkonnas. Sa võid saavutada palju ja olla väga edukas, teenides selle eest tunnustust ja tasu. Sa ei pruugi tunnustust või tasu teistelt oodata, kuid tõmbad seda tugevalt ligi. Sa oled edukas inimene ja naudid materiaalsest varast ja omadusest tulenevat küllust. Kuid edu ei tähenda sulle midagi, enne kui sinu isiksuse spirituaalne külg on samuti rahuldatud. Sa võid sageli olla võimu omav isiksus ja sulle oma loomulik olla juhtivatel positsioonidel või avalikkuse tähelepanu all, sest sa kasutad oma loomupärast annet ja teed lihtsalt seda, mida on määratud sulle tegema. Sa oskad kannustada ka teisi inimesi oma andeid kasutama – sa oled kannatlik ja oskad inimestes nende parimad küljed esile tuua ning sellepärast oled sa suurepärane juht. Sa armastad vastutust kanda. Sinust võib kiirguda rikkust, staatust ja võimu ning sinu külgetõmbav ja võluv olek tõmbab ligi teisi sarnase mõtlemisega inimesi. Sa oled väga visa ja ettevõtlik. Sinu sees põleb sügav huvi saada ärimaailma juhtfiguuriks või suunanäitajaks. Sul on tugev enesekontroll ja sa kiirgad kindlust. Sa ei karda arvamust avaldada ja oled sageli väga enesekindel. Sa oled arukas inimene ja naudid positiivset konkurentsi. Sa võid olla inimene, kes pidevalt olukorda ümber hindab – ei möödu päevagi, kui sa ei kaaluks oma tegevusi. Sulle võivad meeldida kõik võistlusmängud – tennis, jalgpall jne. Võib huvi pakkuda ka ratsutamine, purjetamine, aeroobika ja pilates.

Sinu väljakutsed
Sa võid elada maailmas, kus materiaalne vara ja rõivad, mida sa kannad, on sinu jaoks elus kõige olulisemad. Samuti see, kui palju raha sa teenid või millisel positsioonil töötad. Sa võid olla ka ahne ja ihaldada enamat. Sa võid olla upsakas ja valjuhäälne – muule maailmale ei jää sa kindlasti märkamatuks. Sulle võib meeldida oma eduga kiidelda ning teisi sellega lõpmatuseni tüütada. Sa võid olla võistlushimuline, kuid oskad olla ka manipuleeriv, et oma tahet läbi suruda. Mõnikord tahad proovida ise elu juhtida ja näitad võimu teiste üle, et saavutada oma tahtmist. Sa võid türanniseerida teisi, olla agressiivne ja pealekäiv, pannes inimesi enda heaks töötama. Samas, on sul väga tugev karma mõju ja sulle võib tunduda, et see, mis sa teistele teed, saad kahekordselt tagasi. Nii ta ka on. Võid ka tunda, et oled elus ebaõnnestunud, sest pole leidnud sobivat tööd või suutnud luua rikkust. Võibolla puudub sul praktiline meel, sa ei tahagi tööd tehes raha teenida ning eeldad, et teised sulle kõik ette kannavad. Mõnikord meeldib sulle mõelda, nagu oleks inimesed sulle mdiagi võlgu. Mõnikord võib sulle tunduda, et jõud ja toetus on kadunud. Võid olla ka inimene, kes kardab kontrolli kaotada, siis on reaalne, et sa elad rutiinset elu, et vältida muutust. Võid unustada paremate võimaluste otsimise ning elad samamoodi edasi, nagu ikka, ükskõik, kui halb su elu ka on.

Armastuses ja seksis
Sa võid olla tugev, võimukas ja edukas ning võid otsida sama tugevat partnerit, kes ei taandu sinu suure ego ja auahne iseloomu ees. Ideaalis otsid sa suhet, mis oleks kui partnerlus. Võib juhtuda ka nii, et võid olla seotud materiaalse rikkusega sel määral, et see välistab kogu eraelu. Sind võib ümbitseda kõik, mida raha eest on võimalik osta, aga armastust osta ei saa. Sul on ehk vajadus erakordselt spirituaalse või seksuaalse partneri järele, kes oskab sinu tähelepanu tõmmata muudele maistele vajadustele. Suhetes tahad sina omada kontrolli oma tööga seotud olukordade üle ning võid tahta, et partner juhiks töövälist elu ise. Nii nagu sulle meeldib teistele töökorraldusi anda, võib sulle meeldida, kui partner vahel sinu elu korraldab. Alternatiivselt võid nautida hoopiski tema elu korraldamist. Võid isegi olla arvamusel, et su partner peaks olema tänulik, et sellise “saagi” kinni püüdis. Sa võid olla terane ja intellektuaalne, kes otsib partnerilt vaimset kosutust. Seksuaalelus võid tõmmata ligi tugeva karmaga partneri ja teate mõlemad koheselt, kuidas teineteise ihasid ja seksuaalfantaasiaid rahuldada. Teile võib meeldida mängida võimumänge, sidumismänge. Tätoveeringud võivad saamuti sinu tungi ergutada.

Lapsepõlve kogemused
Sa võisid üles kasvada varakas keskkonnas, kus oli olemas kõik. Võisid oma asjadega teiste ees kiidelda. Sa võisid olla kamandav laps või isegi teiste suhtes jõhker, mõnikord võisid norida tüli või olla muidu agressiivne. Need lapsed võivad olla väga põikpäised ja omavolilised ning nad peavad õppima respekteerima teisi – selle eest, millised inimesed nad on, mitte sellepärast, mida nad omavad või millisel positsioonil on. Seetõttu tuleks neid aidata ja näidata, kuidas esmalt iseendast lugu pidada, nt neid lugupidavalt kohelda, et nad kohtleksid sedamoodi ka teisi inimesi.

Tervis
Sa võid olla aldis probleemidele liigeste või põlvedega, seljaga või luustikuga. Mõnikord võid kannatada ka hemorroidide ja kõhukinnisuse all.

Elukutsevalikud
Võid töötada ärivaldkonnas raamatupidajana, finantsdirektorina või lihtsalt finantssektoris. Võid olla mistahes firma tegevjuht või omada ettevõtet, mille edu tagamiseks aktiivselt tegutsed. Võid olla juht mistahes alal. Sa võid ka lihtsalt ärivaldkonnas töötada või oled hoopis õpetaja. Võid teha karjääri ka alal, mis eeldab organiseerimist. Võid töötada seljaprobleemidega – olla osteopaat, kiropraktik, psühhoterapeut või lihtsalt töötada tervisehoolekande asutuses.

 

http://culturesafari.deviantart.com

ELUTEE NUMBER 9 – INIMESEARMASTAJA

9 TÄHISTAB isetust ja kaastunnet. Haaratud armastusest kõige vastu, tahab ta oma energiat rakendada üleüldiseks teenimiseks. Ta esindab ebaisekat ellusuhtumist – suuremeelset, heasoovlikku ja kannatlikku. See on kunstnik ja mõtleja, kes on tsükli eelmistel astmetel oma oskusi arendanud ning valmis nüüd oma teadmisi kogu ülejäänud maailmaga jagama.
Ioonid on täiuslikkusele jõudmas. Nad on rännanud läbi kogu tsükli üheksa osa, kogudes kogemusi. Nüüd, lõpptsüklis, jõuavad nad täieliku arusaamiseni teiste vaadetest ja arvamustest ning nende sallimiseni.
9 on valmis andma universumile tagasi selle, mida ta on tsükli eelmise kaheksa astme jooksul õppinud. Tsüklilisuse seadus ei luba raiskamist ning nõuab antu tagasi. Kui seda tehakse meeleldi, toob number 9 kaasa üksnes rõõmu ja võlgadeta sisenemise järgmisse tsüklisse.
Number 9 sümboliseerib inimese kaasasündinud, eelmistes eludes realiseerimata loovuse, annete ja võimete kogusummat. Sundmõtted, pealesunnitud sõnad ja teod tulenevad sellest numbrist inimese energiamustris. Ateistil on äärmiselt raske selle numbriga kaugele jõuda.
Sümboolselt asub number 9 numbrist 1 äärmiselt kaugel. Kui number 1 on ego ja enesearmastus, siis number 9 on antiego ja jumalik armastus. Kui number 1 ütleb sulle, kes sa oled seda elu alustades, siis number 9 näitab, kus ja kes sa oled olnud eelmises elus. Number 8 suunab, kuidas ühendada oma energiamustri need kaks joont.

Võtmesõnad: Vaimne loovus, jumalik armastus, kaasasündinud anded, lõpuleviimine, karma (tasu eelmistes eludes tehtu eest), kaastunne, kannatlikkus, kõikehaaravus, sallivus, isetu teenimine, lõpetamine.

Nende inimeste eluülesanne on arendada avatust. Nad peaksid näitama teistele õiget elamise ja mõtlemise viisi ning avaldama universaalset armastust ja harmooniat.
Neil on terva mõistus ja kõrged ideaalid. Nad on meeldivad ja konstruktiivselt kriitilised.
Osavad vestlejad, usaldatavad, isetud, julged, kartmatud , aga ka väga muretsevad.
Nad on inimlikud ja ideerikkad, ausad, inspireerivad, nõudlikud ja kindla sõnaga.
Oskavad lubadusest kinni pidada.
Neil võib olla ESP-võimeid, aimavad tihti asju ette. Nad on väga impulsiivsed ja natuke ka hulljulged.
Nad tahaksid oma elus teha midagi, mis on seotud inimeste ja nende heaoluga. Nad tahavad näha elu tavalisest avaramalt. Neil on raske tunnistada kriitikat, sest nad on endast heal arvamusel. Nad oskavad probleeme intuitiivselt lahendada ning tajuvad tihti teadvuse hetkelisi avardumisi. Võivad näha ka tähendusunenägusid.
NB! Mõned neist võivad sattuda õnnetustesse, mis on seotud tule või plahvatusega.

Ametivalik ei ole raske, sest üldiselt teavad nad üsna noorelt, kelleks tahavad saada. Nendele sobib: õpetaja, lektori, poliitikuamet ,kuid ka mingisugune kunstiga seotud ala, sest üldiselt on neil mingi anne eriliselt arenenud.

Nad on harva armukadedad, sest tahavad oma abikaasat õnnelikuks teha.
Peavad kaua sidet endiste koolikaaslastega ja vanematega.

See elutee numbril on kõige tugevam võnge ning sellel numbril on kõikide teiste eelnevate numbrite omadused ka.
9 on isetuse etalon. Väga sihikindlad inimesed! Tugev kalduvus järgida midagi, millesse nad usuvad. Väga palju on inimesi, kes on nende peale kadedad.
Paljudele tunduvad nad üleolevalt armulikud, kuigi tegelikult ei ole nad nii üleolevad.
Neil on üldinimlikud huvid.
Neid iseloomustab ka see, et tihti on neil probleeme oma perekonnaga. Nad võivad tunda, et neid ei armastata, või on nad hüljatud või tunnevad vastutust vanemate ees.
Nende jaoks on oluline, et nad oleksid täiuslikud lapsevanemad. Ja kui midagi läheb valesti, on nad kaua masendunud.
Nad tunnevad, et suudavad lahendada kõik probleemid. Aga nii see on ka, sest 9 on lõpuleviimise number. Lahendused tulevad ise nende juurde.
Nad teevad nii palju ja hoolitsevad teiste ees, et kui nad ise on hädas, ei pane keegi seda tähele, sest nad näevad tugevad välja. Nad peavad õppima küsima, kui neil midagi vaja on.
Neil ei ole vajadust olla tähelepanu keskpunktis, kuid tihti nad asetatakse sinna.
Mõnikord inimesed võistlevad nendega, kuid nemad ei võistle kellegiga.
Nende asi on peletada teistes inimestes ebameeldivust.
Neid süüdistatakse üleolevas armulikkuses. Nad ei pruugi mõelda, et teavad kõike, kuid teistele paistab, et nad arvavad nii. See sigitab vimma ja konkurentsi. See on raske, kuid 9 peab mõistma, et mingil teadvusetasandil inimesed võivad tunda, et 9 on kõrgeim võnge. 9 peaks meeles pidama: “Andesta neile, sest nad ei tea, mida nad teevad.”

Kui nad teevad midagi head, inimesed järgnevad neile, kui midagi halba, samamoodi järgnevad. Neist saavad vapustavad õpetajad, koolinõustajad, terapeudid. Lapsed armastavad neid. Suurepärased arstid, õed ja sotsiaaltöötajad. Samamoodi loomingulised alad – lektorid, kunstnikud, muusikud, kirjanikud.
Nad peavad elama hetkes ja mitte mõtlema mineviku peale, sest ainult siis suudavad nad maailma paremaks teha, ning see ongi see, mida nad on tulnud siia tegema.

NAISED:
Kindlasti ei jää nad koduperenaisteks, neil on tavaliselt oma huvitav töö, millega tegeleda.
Seisavad omal jalal ja ei karda oma tundeid näidata. Esitavad ka nõudmisi!
Parajad feministid, tahavad ISE kõigega hakkama saada.
Naised ei pruugi olla ilusad, aga neil on omapärane võlujõud ja neid ümbritseb teatud väärikus. Väga head iseloomutõlgitsejad! Kui nad on vihased, siis on neid väga raske kohelda.
Üldiselt on nad kas nümfomaanid või nunnad.
Neile meeldivad erootilised eelmängud, filmid ja sellealane kirjandus.

MEHED:
Head organisaatorid. Nad on sallivad, haaravad, kirglikud ja veenvad. Alati on valmis proovima midagi uut. Alateadlikult oskavad ära arvata abikaasa meeleolusid. Nad on valmis võitlema selle nimel, mida õigeks peavad. Pikad tööpäevad ei hirmuta neid.
Kas donzuanid või tsölibaadis elavad erakud.

Need inimesed õpivad kiiresti seksi ja saavad sellel alal kiiresti asjatundjaiks. Neile võivad meeldida abivanedid, mis neid erutavad. Ja nad on valmis kõike proovima, kasvõi korraga 😀
Neil on väga tugev kujutlusvõime. Neile võib meeldida teiste alistamine, kalduvused ka masohhismile. Naised võivad tahta mängida lõbunaist, mehed playboy`d.
Nende inimeste sugutung võib aga vahelduda nii, et ühel ööl on nad küllastumatud, teisel ööl aga peaaegu apaatsed.
Kui mõni 9 on lõbunaine, siis teeb ta oma tööd põhimõttega, et ta on abistaja ja maailmaparandaja.

Seksikad kehaosad: nägu, kõrvad, huuled, varbad, suguelundid.

VÕRDSED NUMBRID 3, 6, 9
SOBIVAD NUMBRID 1, 2, 5
VASTUOLULISED NUMBRID 4, 7, 8

Kuulsad 9-d : Mahatma Gandhi, Elvis Presley, Tšehhov, C,G Jung, Strauss jne jne.

Kuidas number 9 mõjutab sinu isiksust?
Kui see mõjutab sinu isiksust, on sull anne teadmistele ja tungiv vajadus aktsepteerida ennast just sellisena nagu sa oled – oma häid külgi ja puudusi- ning anda endale aru, et kõikidel inimestel on oma head ja halvad küljed. Vahel ka üsna kriitiline.
Number 9 on perfektsionist – otsid alati võimalusi enda ja enda elu arendamiseks.Võid püstitada isegi isikliku arengukava või käia erinevatel kursustel, et arendada erinevaid oskusi. Sa oled tõepoolest kõiketeadev inimene, kuid vahel tuleneb see rohkem teadvusest kui loetud raamatutest või läbitud kursustest. Muidugi võid olla ka paljulugenud, kuid võid alati loota oma sisemisele haritusele, mis kannab sind läbi elu. Sa võid olla intellektuaalne inimene, kes naudib arutelusid ja vestlemist päevateemadel. Sulle meeldib hoida end kursis maailma asjadega. Tavaliselt kujundad oma kindla arvamuse ega taandu sellest enne, kui oled teatud vaatenurgas põhjalikult veendunud.
Sa sead endale kõrged eesmärgid ja sulle meeldib end ümbritseda inimestega, kes sellega kohanduvad. Rumalaid inimesi sa eriti ei talu ja enne kui kedagi tööle võtad, kontrollid põhjalikult tema tausta ja teadmisi. Samamoodi valid ka sa partnerit. Vahel oled lausa hirmuäratavalt valiv – sul on alati vaja parimat.
Sa oled sündinud juht ja võimeline teiste tegevust suunama. Võiksid vabalt olla õpetaja, sest inimesed kergesti järgivad sinu eeskuju.
Sa näed kõiki inimesi võrdsetena, sul on kõrge moraal ja inimesed võiksid juhinduda sinu arvamustest ja käitumisest. Sa usud õiglusse ja sulle meeldib, kui inimesi koheldakse ausalt. Sul võivad olla kõrged väärtushinnangud ja tugev moraal, kuid oled avatud ega suru enamasti oma vaateid teistele peale. Üldiselt oled andev inimene, kes on valmis oma tähelepanu ja aega teistele pühendama, nägema ja tundma teiste vajadusi ning teatud juhtudel neid enda omadest ettepoole seadma. Sa võid olla ennastunustavalt hoolitsev ja sageli aidata kogukonda või töökaaslasi heategevuslikel põhjustel. Sa oskad teistest inimestest lugu pidada ja sinu sisemisest tarkusest tulenev mõisvus aitab sul teisi abistada. Tavaliselt on sul tugev ettenägelikkuse võime, mis aitab tunda või tajuda, mida oleks vaja teha, et seda annet kasutades teisi aidata.
Sa võid olla ka spirituaalne ja usklik inimene ja need omadused võivad mängida sinu elus ka juhtivat osa. Sa võid mediteerida või külastada kirikut või õpid hinge- ja usuteadusi. Sul võib olla sügav usk “headusesse” ja võid olla ka arvamusel, et kõik maailma religioonid on võrdse tähtsusega. Sul võib olla eritlev mõistus ja sulle meeldib elusse mõistusega suhtuda. Mõnikord elad emotsioonide najal, kuid loogika ja meele appivõtmine aitab sul teha ratsionaalseid otsuseid ja alustada õigeid tegevusi, mis soodustavad sinu elu.
Sa võid olla andekas kunsti- või muusikavallas, võid mängida muusikainstrumente või laulda sageli. Need võivad olla sinu peamised lõdvestumisviisid, kuid sulle võib meeldida ka treening jõusaalis, matkamine või ektreemsport.

Sinu väljakutsed
Sa võid olla mõnikord väiklane ja sallimatu. Võib-olla on sinu arusaamad liiga jäigad või leiad, et sind ohustavad inimesed, kes sinust erinevad. Sa ei pruugi taluda ka harimatuid inimesi või neid, kelle elustiil sinu omast erineb. Sinu ootused võivad vahel olla ebarealistlikud ja kui elu ei kujune selliseks, nagu sina ootasid või ei käitu inimesed sinu ootustele vastavalt, võid tunda viha ja masendust. Teiste inimeste veendumuste ja käitumise suhtes tolerantsust üles näidates oled elule avatum ja õpid seda aktsepteerima nii, nagu ta on. Mõnikord võid inimeste üle kohut mõista ja nende seljataga võhiklikke kommentaare teha. Võib-olla räägid teisi taga ja väljendad sõnades üleolekut nende suhtes või käitud teiste inimestega, justkui oleks nad sinust alamad. Sa võid pidevalt teisi kritiseerida ja ärritada neid pidevate vahelausetega. Samas kritiseerid sageli iseennast, sest oeld standardid seadnud nii kõrgele, et miski eiga keegi pole sinu jaoks piisavalt hea. Võib-olla tunned sügaval sisimas, et oled ebatäiuslik ja üritad siis selle abil end veenda, et kõik on nagu hästi, kui teistele oma üleolekut tõestad. Sinu välimus võib olla snooblik – sulle meeldib rõhutada. Sulle tundub, et pead hoidma mingit taset ja tunned alandust, kuid pead alla laskuma nt kaotad töökoha, vahetad maja korteri vastu vms. Sinu pidev tõestamisevajadus näitab, et sa ei ole oma sisemise minaga rahujalal. Võib-olla vajad meeleheitlikult ühiskonna või perekonna või sõprade heakskiitu. Halb on ka see, et võid olla nii süvenenud teistes vigade otsimisse, et unustad näha nende positiivseid omadusi. Nt partner valmistab sulle hea õhtusöögi, aga sa vingud ikka veini üle, mis sinu arvates sinna juurde ei sobi. Sinu jaoks on elu mustvalge, kuid seal vahel on üks suur hall ala, mille nimeks on kompromiss. Sul võivad olla kõrged väärtushinnangud, elu reaalsus võib sind vahel šokeerida. Sa võid ka punastada, kui vestled sõbrannadega intiimsetel teemadel. Üldiselt oled sa väga võimekas inimene, kuid kui sa oma tahtmist ei saa, siis võid laskuda enesehaletsusse. Peaksid õppima enda suhtes leebem olema ja premeerima end saavutatud eesmärkidele jõudmise puhul. Sa oled sageli valmis teisi inimesi aitama ja ennastunustaval viisil teistele aega ja kannatlikust pühendama. Kuid vahel annad liiga palju, kuni se teeb sulle endalegi haiget ja kui sa elult samal määral vastu ei saa, tunned sügavat pettumust. Sa oled hooliv inimene, kuid võid eelistada enese eest ise hoolt kanda, sest sinu jaoks on raske vastu võtta. Võib-olla tunned, et sa pole väärt vastu võtma teiste poolt pakutavat armastust, raha ega aega ja usud, et oled määratud vaid ise andma. Kuid kui õpid vastu võtma kallistusi, kingitusi või teenet, hakakd olema elule avatud ja suudad teiste inimestega jagada rõõmu oma õnnest.

Armastuses ja seksis
Sa oled kirglik inimene. Elu armastuse leidmine võib olla sinu jaoks kõige olulisem -leida partner, kellega jagada oma kirge ja rõõme. Sa võid leida hingeliste huvidega partneri, kes saab sulle õpetada, kuidas saavutada paremat kontakti enda ja kogu ümbritseva eluga. Sa võid veeta tunde, vaieldes oma usu ja veendumuste üle, kuid kui esindate erinevaid vaateid ja õpite neid jagama, aitab see teil teineteise suhtes sallivamaks muutuda. Sul on enesesse ja oma veendumustesse suur usk ja võid pidada oma partnerile pikki loenguid tema käitumise kohta või õpetad, kuidas tegelikult elu elama peaks. Sinu partner võib meeldida selline moraalilugemine, ent pikapeale tal viskab üle, et sa koguaeg vingud ja arvad, et ainult sinul on õigus. Võib olla, et sa otsid elukogenut, intelligentset, intellektuaalsete huvidega või kunstiliste huvidega partnerit. Sa võid avastada, et tõmbad külge muusikuid (nagu sa isegi?) või kedagi, kes oskab hästi tantsida või end oskuslikult väljendada. Mõnikord võib sind lummata inimene, kes ei poolda ühiskonna poolt kujundatud tõekspidamisi. Sa võid olla suur korraarmastaja ja tahad väga hea välja näha, kuid võid puhkehetkedel olla ka ükskõikne oma välimuse suhtes. Sa võid arvata, et väljanägemine pole üldsegi oluline ja partner armastab sind niikuinii sellisena, nagu sa oled. Suhetes meeldib sulle anda ja sa võid soovida oma partnerile meeldida sedavõrd, et ootad tema heakskiitu, vajad tunnet, et sind armastatakse. Näiteks võid soovida, et oleksid tal alati käeulatsues ja valmis teda teenima, selle asemel, et enda vajadustele mõelda. Võib-olla suudad leida partneri, kes oskab sulle samaga vastata ja teie suhe polegi nii ühepoolne ning partner naudib sinu nimel tegutsemist samuti nagu sina. Seksuaalelus võivad sinu usulised ja hingelised veendumused omada suurt tähtsust. Võib-olla tunned, et intiimses elus on asju, mis on sinu jaoks “õiged” või “valed” ning toimid nende põhimõtete piirides. Kuid sinu isiksuse teine külg on vabameelne ja piirideta ja sa naudid oma seksuaalsuse ja keha väljendust täiel rinnal inimesega, kes on sama kirglik ja seksi suhtes vabameelne.

Lapsepõlve kogemused
Sa võisid üles kasvada range distsipliini ja rutiini all, kus iga asi asus oma kohal. Võib-olla elasid sinu vanemad kindla kava järgi ja sina pidid sellega sobituma. Võimalik, et ka sinu vanemad olid range kasvatusega. Sa teadsid juba varakult, kuidas oma vanemate tähelepanu köita. Sinu jaoks võis olla oluline saavutada vanemate, õpetajate ja kaaslaste heakskiit. Sellepärast võisid käituda üsna korralikult, et sind kiidetaks. Võib-olla olid sinu saavutused koolis silmapaistvad. Sinu kodus oli alati pearõhk õpingutel või haridusel. Sulle võis meeldida kodune loominguline atmosfäär, kus oli palju kunsti ja muusikat. Need lapsed tunnevad sageli süütunnet, kui nad ei suuda küündida omaenda või vanemate poolt seatud standarditeni või nõutud eesmärkideni. Neile oleks abiks, kui julgustaksid neid armastama ennast sellisena, nagu nad on, ja näitaksid välja, et neid armastatakse ka siis, kui nende käitumine või saavutused pole perfektsed.
Tervis
Sa võid olla aldis nägemisprobleemidele või kannatada kinnise nina või migreenide all. Sind võivad vaevata ka lihasevalud ja rühi hoidmisega seonduvad probleemid.

Elukutsevalikud
Sa võid töötada haridusvaldkonnas õpetajana, teadusliku töötajana, karjäärinõustajana või sekretärina. Sa võid pühendada palju aega ka heategevuslikule tööle, et aidata abivajajaid ja haigeid, või töötad medõe, arsti või ravitsejana. Sa võid olla ka juhiks igas valdkonnas või töötada kaitse- või sõjaväeteenistuses, kohtuniku, diplomaadi või poliitikuna. Sul on ka eeldusi kätega töötamiseks, seega võid saavutada ka edu muusiku, kunstniku, skulptori, refleksoloogi või massaažiterapeudina, koka või aednikuna.

 

11 KUI ELUTEENUMBER- INSPIRATSIOON…ehk mis lisandub number 2-le.

herkimerlove.wordpress.com

Positiivne: see on esimene meisternumber.

Numeroloogias peetakse tähtsaks meisternumbreid 11, 22, 33, 44. Need näitavad kõrget vaimset ja hingelist taset, mis tuleneb sellest, et nende numbrite esindajad on “vanad hinged” ning neil on siin täita erilised ülesanded.

Võtmesõnad siin on ka altruism ja ühiskond. Sa tulid ainulaadsesse eksami- inkarnatsiooni. Pead õppima „armastama oma ligimest nagu iseennast” ja võtma selle oma tegude aluseks. Sinu tugev intuitsioon on väärtuslik tarkuse ja inspiratsiooni saamisel.

11 on üks raskemaid vibratsioone, sest see nõuab pidevalt kõrget taset. Pead õppima olema kannatlik ja samal ajal võimelisena tegema kiireid otsuseid. Pead arvestama tasakaalu otsimisega materiaalse, füüsilise elu ja virgutava vaimse elu vahel, mis on sinu enesemõistmise aluseks.

See meisternumber sütitab soovi levitada humanistlikke ideid ja heita valgust teadmatuse pimedatesse nurkadesse. Sellistel võngetel võib olla peen mõju 11 igapäevaelule. Tema teel, mis õpetab õige suhte eristamist ja väärtustamist on palju lõkse. Samuti kerkivad esile elu varjatud valdkonnad – näiteks salajased ja salapärased. Mida iganes 11 ka ei otsustaks õppida, kui ta on selle selgeks saanud, tuleb tal seda teistele õpetada.

Võid olla edukas teaduse alal, sest sind köidavad kõik uued leiutised ja avastused. Võiksid valida astronoomi, astroloogi või piibli uurija ja tõlgendaja elukutse. Oled originaalne ja loominguline. Sinust võib saada õpetaja, kirjanik, filosoof või kõnemees.

11 on vaimse tähendusega esoteeriline meistrinumber. Ta annab julgust, võimu ja annet koos tugeva juhtimisoskusega.

Elueesmärk:
Kasvada vaimselt; valgustada; olla sõnumitoojaks; kasutada oma fantaasiat; arendada oma intuitsiooni; tutvuda okultismiga.

Iseloomulik:
Idealistlikkus, fantaasiarikkus, leidlikkus, fantastilisus, suudab teha peaaegu kõiki töid, ebapraktilisus, närvilisus, pingelisus

Negatiivne: sa ei tohi lasta võimul, kuulsusel ja tunnustusel pähe tõusta. Selle asemel pead mõistma, et tõeline ülemvõim on teiste teenimine. Sul võib esineda üleväärsuskompleks, samuti nr 2 negatiivsed omadused. Probleemid:
Tujukus, isepäisus, kahtlemine, ahnus, fanaatilisus, silmakirjalikkus.

Kergem on siiski teeselda number Kahte, kui saatus laseb sel juhtuda.

 

ELUTEE NUMBER 22

http://christineparker.net.au

…ehk mis lisandub number 4-le.

Sisaldab endas ka nr 11 omadusi (sest on 2 X 11)

Numeroloogias peetakse tähtsaks meisternumbreid 11, 22, 33, 44. Need näitavad kõrget vaimset ja hingelist taset, mis tuleneb sellest, et nende numbrite esindajad on “vanad hinged” ning neil on siin täita erilised ülesanded.

 

Positiivne variant – meisterlikkus.

Sel teel elav inimene on palju kordi elanud. Sul on rikkalik kosmiline kogemus, kõrge intelligentsus koos avarate universaalsete vaadetega ja kohustusega pühendada oma looming või elu kogu inimkonna hüvanguks.
Kui inimene on väga andekas ja suudab selle raske tee lõpuni teenida kogu inimkonda, siis lõpeb tema elu ülima kuulsusega.
Pead väljendama üldist ülesehituspüüdu, saatma korda asju suures plaanis ja töötama suurte gruppide või ärikontsernidega. Naudid impordi-ekspordiäri, mis võib nõuda piki reise ja kohtumisi võimu omavate inimestega. Sulle meeldib ideid ellu rakendada. Enda tundmine onsulle väga väärtuslik. 22 tõotab edu. Tead, kuidas kasutada oma võimet kohandada elu ja elamise tegelikke seadusi, et demonstreerida pigem eksooteerilist kui esoteerilist tarkust. Sinust võib saada oma riigi pangandus- või rahandustegelane, võimeka nõustajana võid aidata teistel äri organiseerida. Diplomaadina demonstreerid riigimehelikkust. Sulle
meeldiks tegutseda mõnes suures ettevõttes, mis esitaks väljakutse sinu tegutsemisvõimele. Sinu õppetükk on õppida toimima suurtes ettevõtetes
ja korporatsioonides ning suunata raha tulusalt ja kasulikult paljude inimeste hüvanguks.

Saatusenumbrina tekitab number 22 soovi oma unistuste teostamiseks luua kindel plaan või isegi asutus. See võib olla ükskõik mis, alates kogunemiskohast tänavalastele ja lõpetades ülikooliga, kuis õpetatakse kodanikuõpetust ja idealismi. 4 saatuse mõjust põhjustatud segadusse viivad soovid materiaalse heaolu järele panevad 22 proovile, et asetada materiaalne maailm otsustavalt selle õigele kohale ja kasutada teenitud tulusid oma unistuste rahastamiseks.

Elueesmärk
Töötada usinalt; ehitada maailma uusi asju, olla suurejooneline, produtseerida ideid ja realiseerida ulatuslikke materialistlikke projekte; mõelda ja tegutseda suures ulatuses; sõlmida suhteid välismaailmaga; õppida valitsema potentsiaalseid energiaid.
Iseloomulik
Mitmekülgne andekus, realistlikkus; praktilisus, suur mõistmisvõime, tarmukus
juhiomadused, karismaatilisus, närvilisus, pingelisus.

Negatiivne: kui kaotad ideaalid, võid saada teisi mittearvestavaks karjeristiks. Esineda võivad ka number 4 negatiivsed omadused. Sel teel elav inimene kaotab oma ideaalid, muutud teisi mittearvestavaks, ebaausaks või puutud kokku musta maagiaga ning hakkad teistele halba tegema. Elu lõpeb kuulsusetult, sageli katastroofiga või vaimuhaigusesse haigestumisega. Probleemid: Paindumatus, jäikus, enesekesksus, arutu jõudude kasutamine, pelglikkus, moraalitus, kuritegevus, despootlikus.

Kui sa pole piisavalt andekas või tee tundub liiga raske järgimiseks, siis elad elu rasket tööd rügades. Siis on kergem teeselda number 4, kui saatus sellel juhtuda laseb.

 

ELUTEE NUMBER 33

http://www.fondosgratis.mx

…ehk mis lisandub number 6-le.

Sisaldab endas ka nr 11 ja nr 22 omadusi.

Numeroloogias peetakse tähtsaks meisternumbreid 11, 22, 33, 44. Need näitavad kõrget vaimset ja hingelist taset, mis tuleneb sellest, et nende numbrite esindajad on “vanad hinged” ning neil on siin täita erilised ülesanded.

33 kui eluteenumber-päästja

Positiivne:
Peaksid olema kindel ja usaldusväärne ning arendama tugevat soovi teisi kaitsta.
Sulle meeldiks elada looduses ning see soov võib mõjutada sind valima
põllumajandusega seotud elu. Sinu eesmärk oleks toota toiduaineid, et
toita maailma näljaseid. Sind ei kohta iial üheski ametis, kus tuleb
tegutseda inimkonda hävitavalt. Sinu anne võib kuuluda kunstide valda-
muusika harmoonia tekitamises, maalikunst ilu loomiseks või kirjandus
hariduse edendamiseks. Sind võib köita ka meditsiini ja tervendamise
valdkond. Võib-olla valid juristi ameti kui võimaluse kaitsta teisi
õigusemõistmise kaudu. Kuna 33 teadvus on inimkonna teadvusest isegi
kõrgemal ja oma väljenduses Kristuse-taoline, võib vaimulikuamet viia
sind su unistusteriiki maailma päästjana.

Elueesmärk
Armastada inimesi; aidata inimkonda suurtes mastaapides; kõrvaldada maailmast ülekohus; end ohverdada; olla eeskujuks teistele; tegutseda vastavalt oma veendumustele; vajadusel tegutseda märtrina, kui küsimuses on inimkonna jaoks tähtis asi; tegutseda parandajana.

Iseloomulik
Idealistlikkus, kaastundlikkus, truudus, ausus, õiglus, rahulikkus, elutarkus, eneseohverdamine

Negatiivne: raskused on soovide ohverdamisega teiste vajaduste nimel, et saaksid oma elu õppetükid omandada. Esineda võivad ka number 6 negatiivsed omadused.
Probleemid: Võimuiha, enesekesksus, vastutustundetus, despootia, dogmaatilisus, tujukus

Kui sa pole piisavalt andekas või tee tundub liiga raske järgimiseks, siis elad elu rasket tööd rügades. Siis on kergem teeselda taandatud numbrit 6, kui saatus sellel juhtuda laseb.

 

ELUTEE NUMBER 44

juliannehoughfan.wordpress.com

…ehk mis lisandub number 8-le.

Numeroloogias peetakse tähtsaks meisternumbreid 11, 22, 33, 44. Need näitavad kõrget vaimset ja hingelist taset, mis tuleneb sellest, et nende numbrite esindajad on “vanad hinged” ning neil on siin täita erilised ülesanded.

44 kui eluteenumber- meisterlikkus

Positiivne:
see number esindab jõudu ja täielikku mentaalset kontrolli maise elu üle. See nõuab distsipliini igas eluvaldkonnas, et võiksid kaasa aidata maailma materiaalsele arengule. Pead arendama meelt, et sinus saaksid toimida kõrgemad jõud, pead oma keha ja ümbruse korras hoidma, nii et oleksid valmis igal võimalusel saavutama samu tulemusi ka teiste jaoks. Sinu kõrge energeetiline potentsiaal on ette nähtud sinu edasiseks arenguks, kui aitad teistel nende maailma korrastada. Peaksid püüdma propageerida eetikat ja õiglust ärimaailmas. Pead tajuma reaalsust ja kasutama seda, mida oled õppinud, teiste füüsilise koorma kergendamiseks. Oled tööriist, mille abil muutused aset leiavad. Vaprust, leidlikkust, julgust ja distsipliini demonstreerides oled
teistele eeskujuks.

Elueesmärk
Aidata inimkonda materialistlikul tasandil; viia ellu projekte, mis suurendavad inimeste heaolu; kõrvaldada inimkonna hädad; parandada inimeste elu-olu; tegutseda avalikkuses, poliitikas vms.

Iseloomulik
Auahnus; suudab läbi viia suuri projekte; suur vastutustunne; visualiseerimisvõime; karismaatilisus; närvipingelisus, pingelisus; läheneb vanadele probleemidele uuel viisil; sitkus ja võitlusvõime; ühendab vaimsed ja materialistlikud küljed omavahel uuel viisil.

Negatiivne: esineda võivad number 8 negatiivsed omadused.
Probleemid: Enesekesksus, inimeste ärakasutamine, silmakirjalikkus, hingeline julmus, psühhootilisus

Kui sa pole piisavalt andekas või tee tundub liiga raske järgimiseks, siis elad elu rasket tööd rügades. Siis on kergem teeselda taandatud numbrit 8, kui saatus sellel juhtuda laseb.

 

Kogunud ja toimetanud Ingrid Soosaar.

Allikad:
tarkaja…
ofesite.com
nomad.ee
yheksapealine
delfi.ee
alkeemia.delfi.ee

Sarnased postitused

7 kommentaari

  1. Nojah, ma teadsin, et olen 22, osa elu olin 22 negatiivne, sai rapsitud ja rapsitud, valede inimestega jagatud, fööniksina taas alustatud ja tagasihoidlikult 4 na tiksudes kuigi sisimas on hoopis teine toon. Õpetamine tuleb välja küll, nii väidavad pealtvaatajad, samas aga kui õpetatav ettenämmutamisest ja näitamisest ikka kasu ei saa, siis pole tema peale vaja potensiaali raisata.

    • Siin annab vasak pool siis 8 ja kui paremal on ka 8, siis kokku on 8+8=16 ja edasi 1+6=7. Vastus on 7.

  2. Täiesti vastuoluline tekst.

    "Nad on 100% materialistid ja tajuvad juba varakult, et peavad kõvasti tööd tegema, et saavutada maailmas seda, mida nad tahavad.(…)

    (…)Nende eluülesanne on kindlustada majanduslik stabiilsus. See aga ei tähenda, et nad oleksid materialistid."

    Lisaks ei suutnud ma kuidagi samastuda ega samastada tuttavaid.


Postita kommentaar