http://lotr.wikia.com/wiki

 

Soovitused selle kohta, mitte teistele rääkida. Ja miks…

Ja kui üldse rääkida ,
siis ainult ühele või mõnele kõige lähedasemale inimesele.

 

NIISIIS,

RÄÄKIDA EI TOHIKS….

1. Enda kaugeleulatuvad plaane.

Ükski meie plaan ei ole nii ideaalne. Neis on hulk nõrku kohti, mis kergesti löökidest purunevad. Ka aitab see hoida alles nendele plaanidele mõeldud energiat ning infot. Vastasel juhul jagame need ära.

2. Enda poolt sooritatud heategusid.

Üllas tegu, see on suureks harulduseks maailmas ja just seeõttu on vaja hoida seda nagu silmatera. Heategudega ei ole vaja ise uhkustada ja kiidelda. Uhkus võtab kõik selle hea ära, mis muidu oleks heateo tulemuseks olnud.

3. Enda askeetlikkust.

Ei ole vaja paremale ja vasakule rääkida oma piirangutest toidus, seksisuhetes jne. Füüsiline askeetlikkus toob ainult siis kasu, kui see läheb kokku ka emotsionaalse poolusega ehk on kooskõlas.

4. Enda kangelaslikkust, mehisust.

Üks inimene saab väliseid katsumusi, aga teine sisemisi. Välised katsumused paistavad välja ja inimesed saavad nende eest autasusid, aga sisemiste katsumuste ületamist ei märka keegi ja seetõttu nende eest ei omistata mingeid autasusid.

5. Enda vaimsetest teadmistest.

Vaimsetel teadmistel on eri tasandid ning need avanevad vaid siis, kui on saavutatud teatud puhta teadvuse nivoo. Peamiseks veaks, mida algajad tõekuulutajad-valgustajad teevad, on soov jagada liiga kõrgeid vaimseid teadmisi. Need aga, selle asemel, et tuua inimestele head, ajavad nad veelgi rohkem segadusse ja võivad isegi hirmutada.

6. Enda kodustest konfliktidest ja oma pereelust üldse.

Pidage meeles, mida vähem te räägite oma kodustest probleemidest peres, seda tugevam ja stabiilsem see on. Tüli – see on vabanemine negatiivsest energiast, mis muidu kuhjub suhtlemise käigus.

7. Inetutest sõnadest, mida on kelleltki kuuldud.

Võib tänaval ära määrida oma kummikud, aga võib ka teadvuse ära määrida. Nii ka inimene, kes koju tulles räägib ära kõik teel kuuldud inetused, ei erine mitte milleski inimesest, kes koju tulles võtab jalast jalanõud.

 

Tõlkinud Ingrid Prass
CopyRight ©

Allikas: http://golbis.com/

Sarnased postitused

2 kommentaari


Postita kommentaar