higherperspectives.com

JÄÄR

Jäär armub ainult hea maitsega inimesesse. See tähendab sellesse, kes suudab mõista, et Jäär on ideaalne, laitmatu ja üldse.. kõige parem maailmas.

SÕNN

Armunud Sõnn tunnistab oma tunded aega viitmata üles. Veendudes, et teda armastatakse, siirdub Sõnn tööle. Tal pole selliste tühiasjadega asja nagu mesinädalad. Tal on ju nüüd vaja peret ülal pidama hakata.

KAKSIKUD

Täna kirglikult armunud Kaksik võib juba homme üldse enam mitte mäletada, et ta oli armunud. Kahjuks.

VÄHK

Et üldse armuda, peab Vähk teadma, et tema väljavalitusse on veel keegi armunud. Ta tahab kõike kõige paremat. Talle ei ole vaja seda, mille järgi ei ole nõudlust!

LÕVI

Armunud Lõvi on kõigeks valmis. Armunult on Lõvi rohkem mao kui lõvi moodi. Ta neelab armastatu tervikuna, sest ta tahab vallata teda jagamatult. Muide, Lõvi ei ole armukade. Ta on kindel, et temaga võrreldes ei kujuta keegi teine vähimatki huvi. Seepärast polegi õieti põhjust armukadetseda.

NEITSI

Armunud Neitsi püüab oma väljavalitust teha ideaalse inimese. Ta täiustab väljavalitus kõike: intellekti, soengut, riietumisstiili, figuuri, maneere, kõnet.. Kui tulemus Neitsit ei rahulda, siis ta eemaldub, et täiustada kedagi teist.

KAALUD

Kui Kaalud on kellegi südame võitnud, tekib neil rahutus, sest nad ei tea, mis nüüd sellega ette võtta. Aga kuna Kaalude süda on suur ja õrn, siis ümbritsevad neid alati inimesed, kelle suhtes nad ei tea, mida teha.

SKORPION

Kui armunud Skorpion mõistab, et tunded on vastastikused, siis ta pettub sügavalt. Ta pettub nii oma armastatus, oma tunnetes kui ka armastuses üldse. Ta jahtub viivitamatult ja eemaldub, et otsida objekti, kes oleks vähem kättesaadavam tema kirele.

AMBUR

Ambur armub sellepärast, et koos on hulga huvitavam tegeleda spordiga ja veeta suvist puhkust. Ta arvab, et hea sõber ja hea seks, need on täielikult sobivad arusaamised. Kui ta leiab parimas sõbras ka hea seksi, siis ta tingimata armub.

KALJUKITS

Et Kaljukits armuks päriselt, selleks on talle vaja, et ka terve perekond armuks koos temaga. Kui ka pere hakkab tema väljavalitut armastama, siis siis Kaljukits võtab materiaalse ja asjaliku suuna „koos hauani“.

VEEVALAJA

Veevalaja ei armu kunagi kergelt. Ta pole selline inimene. Veevalaja peab jälgima potentsiaalse armastatu rolli kandidaati. Vaatlema. Nuusutama. Mõtlema. Jälgima. Ja pärast jälgima teise nurga alt. Korralikult kaalutledes kõike poolt- ja vastuargumente. Pigem otsustab ta mitte armuda, vaid sõbraks saada.

KALAD

Selleks, et Kalad armuks, tuleb ta kõigepealt kinni püüda. Kes kinni püüab, see ongi armastatu. Kalad hakkavad rahulikult akvaariumis sulpsu lööma kuni aegade lõpuni… Või siis kuni mingi teine kalur ta kinni püüab.

Tõlkinud Ingrid Prass
CopyRight ©

Sarnased postitused

Kommentaarid puuduvad


Postita kommentaar