materialworldsingapore.com

Hiinlased ütlevad, et tormi ajal nõtke rohulible vaid paindub ja sahiseb, aga männipuu lihtsalt murdub ja sureb igaveseks. Nii võivad tugevad inimesed nõrkadest palju kaitsetumad olla.

Tugevad inimesed ei vastuta enda eest. Isegi mitte oma lähedaste eest. Nad vastutavad terve maailma eest, mis on nende orbiidile sattunud. Sest jõud tõmbab enda poole. Nii räägivad füüsikud.

Tugevad inimesed ei ole üldse mitte tervemad ega vastupidavamad kui teised. Nad lihtsalt teavad, et neil ei ole õigust minestada ega surra, kuni keegi neist veel sõltub.
Laialdase infarkti ajal on nad võimelised hüppama vette, ujuma uppujani, tõmbama selle kaldani ja veenduma, et teda enam miski ei ähvarda ja alles siis alles välja lülituma. Nii räägivad arstid, kes on palju imesid näinud.

Aga peale selle on tugevad inimesed väga üksikud. Üldse mitte selle pärast, et ei kannata kedagi enda kõrval. Lihtsalt… nad on ju tugevad! Nii ei tule kellelegi pähe, et ka neil on vahel valus, hirmus, üksildane ning nukker olla.

Nii käivad vaikivad tugevad inimesed mööda maailma. Nendega on alati kerge. Mitte küll alati meeldiv ega mugav, aga see-eest turvaline. Nemad on see kaardivägi, kes tuleb alati viimasel hetkel appi.

Hoidke tugevaid inimesi!

 

/Sandra May/

 

Tõlkinud Ingrid Prass
CopyRight ©

Allikas:
adme.ru

Sarnased postitused

Kommentaarid puuduvad


Postita kommentaar